סרט אלכסון

ח 0 ה

New member
סרט אלכסון

בשיטוט באינטרנט נתקלתי במכשיר להכנת סרט אלכסון. מישהו פה מכיר? איך מתשתמשים בזה? זה כדאי או שזה עוד אחת מהמכשירי צעצוע שלא שווים דבר?

האם ניתן להשיג את המכשיר בארץ מכיון שאני

ראיתי אותו באתר בחו"ל וכמה הוא עולה?

מה שאני ראיתי נראה ממש מכונה רצינית

אבל השאלה אםזה עושה את העבודה הפך סרק ישר לסרט אלכסון?

שש שבע

New member
אי אפשר להפוך סרט ישר לאלכסון

המכשירים והמכונות שבשוק, הופכים בד לסרטי אלכסון. קרי גוזרים אותו אלכסון 45 מעלות, בצורה מדויקת.

שש שבע

New member
אהה ויש מכשירים שגם חותכים את הבד

לא נראה לי שהם זולים כל כך....

אלה מכשירים תעשייתיים, לא?

אפילו לא כל המתפרות מחזיקות אותם. יש כאלה שמוציאים את הבד לסרטים לגזירה בחוץ.

שש שבע

New member
כנראה, אז מה שיש לך

הוא כנראה אפראט שמתחבר למכונה וכשאת מכניסה את הסרט הוא מקפל אותו לפני התפירה נכון?

לא לא לא

כלומר יש לי אפרט לזינגר, אבל אני מדברת על מין שמיצ'יק כזה
שמצד אחד שלו מכניסים סרט גזור באלכסון ומהצד השני הסרט יוצא מקופל. מניחים את הסרט על שולחן הגיהוץ, משחילים אותו דרך השמיצ'יק ועוברים לאט כשביד אחת מושכים את הזהו וביד השניה מעבירים את המגהץ. טריק קטן וחמוד למי שאין אפרט שמתלבש על המכונה, שהוא הרבה יותר יקר. נראה לי שלמכשירון הזה התכוונה השאלה הראשונה.

שש שבע

New member
הי זה באמת חמוד , מודה שלא הכרתי את זה

מסתמא טוב לכמויות קטנות. אבל גם בכמות קטנה, אני לא עובדת עם האפראט, עד שארכיב (כולה 2 ברגים) עד שאפרק.., כבר תפרתי... ולבנות לא הראיתי את זה, כדי שלא יתפנקו, שילמדו לעבוד ישר, בלי האפראט, אבל למרחקים ארוכים מאוד, אני כן מרכיבה (קרי הרבה טולים בשמלת קלה שבקצה אלכסון לבן ובפנים חוט דיג,,,) לזה זה מעולה.

lirola

New member
אני לא מתה על המכשיר הזה. הסרטים לא יוצאים

מקופלים באופן מושלם וסימטרי וזה מעצבן. אבל כשצריך ואין ברירה אז אפשר להסתדר, ואיפה שלא התקפל הכי סימטרי עוזרים קצת באופן ידני.

yana841

New member
יש לי שאלה בנושא..

חשבתי לקנות יוצר סרטי אלכסון אבל אני לא יודעת איך משתמשים בו ועד כמה הוא מקל על העבודה..האם הרבה יותר קל להשתמש בו מאשר ליצור לבד? תודה

למעלה