סרטן וטלה - שאלה

קייט2

New member
סרטן וטלה - שאלה

שלום רב לחברים , אני חדש כאן בפורום ויש לי שאלה. אשמ תוכלו לעזור לי. יש לי ידידה בת מזל טלה, הייני בקשר רומנטי מאוד קצר לפני 10 שנים שבמהלכו, יום אחד היא פשוט קמה ונעלמה. ללפני כשנתיים התחדש הקשר כשהפעם אנחנו ידידים טובים. ידעתי שאין טעם להפוך את הקשר לרומנטי מהסיבה של התאמה אסטרולוגית. לאחרונה, הרגשתי, חשבתי שמשהו בה השתנה ושהיא יציבה יותר ואולי כדי לתת לזה הדמנות והחלטתי ללכת על זה (למרות שחששתי מהתוצאות). ניפגשנו לפני כמה ימים אצלה בבית, לאחר כשעה של שיחה החלטתי שהגיע הזמן לעשות מעשה. התקרבתי אליה, אחזתי בידה, הסתכלתי לה לעיניים. היא שאלה מה קרה ואם אני מחפש קשר אחר ממה שיש לנו היום. אמרתי שכן. היא אמרה שהיא לא רוצה ללפגוע בי שוב ולא רוצה לאבד חבר. אמרתי לה שאני לוקח את הסיכון ושכדי לשנינו לנסות. ד"א שנינו כרגע גרושים + . הרגשתי שמשהו עובר עליה, מצד אחד כאילו נמשכה אלי, מצד שני כאילו לא. לבסוף אמרה שמאוחר ושהיא צריכה לקום מוקדם. לפני שהלכתי הצמדתי אותה אליי והתחלנו להתנשק בלהט עד שעצרה את עצמה. למחרת דיברתי איתה ושאלתי אותה אם היא התאוששה מהערב הקודם. אמרה שלא היה לה ממה להתאושש ושהיא לא רוצה קשר רומנטי מהסיבה שהיא לא רוצה שאפגע (במילים אחרות: לא רוצה אותי). מה אתם אומרים? יש טעם להמשיך ולחזר? יש דרך לגרום לה לרצות אותי? יש בכלל סיכוי לקשר בין טלה לסרטן תודה מראש לעונים.

חמודי-היא אמרה לך לא, וזה - לא קשור למזל.

בגדול, יש משיכה וכימיה בין שני המזלות האלה, אבל כל אחד מאתנו הוא גם אדם ספציפי וייחודי מעבר למזל, ויש לו גם את מפת הלידה הספציפית שיש בה יותר מאלמנט אחד, שהוא השמש. זה אומר ש.. שאם זה עובד או לא עובד, זה לא בהכרח קשור למזל. הטלייה שלך כנראה לא ממש מעוניינת, והיא מספיק כנה כדי לומר לך את זה בדרכה. כדאי לברר עם עצמך אם אתה נמשך אליה כי זה בלתי אפשרי והיא לא רוצה, בין היתר, אבל החשוב יותר - להבין שהיא משדרת לך שהיא לא ממש מעווניינת, ואף עושה זאת בעדינות, למרות המשיכה, כדי שלא לפגוע בך. מה אני מייעץ לך? במקרה הזה לא כאסטרולוג, אלא כגבר וכאדם - להקשיב למלים שלה, ולא למה שאתה רוצה אולי לשמוע..

קייט2

New member
תודה על התשובה המהירה.

קשים, קשים החיים
אני חייב לומר שהרבה בנות זוג שהיו לי בחיים (בקשרים ממושכים) אמרו בהתחלה לא. האם היא באמת לא מעוניינת או שהיא רק חוששת מקשר? קשר איתי או קשר בכלל? האם היא יכולה לשנות את דעתה אם אני אמשיך לחזר? מנסיון חיים אני יודע שהרבה פעמים, בנות לא נענות לחיזורים, או לא נכנסות לקשר, בגלל חששות, או בגלל פחד נטישה או בגלל שהן לא ממש מכירות את הצדדים הפניימיים שלך ואם אתה עקבי ומתמיד אז החששות מתפוגגות, הן לומדות להכיר אותך ומפתחות אליך אמפטיה ומשיכה. הרבה אהבות בחיים, גם אצל אחרים, נראו בהתחלה בלתי אפשריות ורק לאחר חיזור עיקבי הדברים השתנו. אני לא מתכוון לחיזור אובססיבי או מלחיץ. נראה לי שחבל לוותר כל כך מהר, נראה לי שהיא לא מכירה אותי מספיק כדי לוותר. מה דעתך/כם? ממה שאני מבין באסטרולוגיה, הטלייה צריכה גבר שלא מתרגש מזה שהיא שהיא דוחה אותו. מה דעתך/כם? האם אני צריך להניח לה קצת בעניין הזה ולשמור על קשר חברי איתה ואולי עם הזמן היא תשנה את דעתה? אני חייב לומר שהיא בחורה מאוד מאוד מורכבת (מכל הבחינות) ויש לה מטען (נפשי) לא קטן שהיא סוחבת על גבה ואני יודע שלא יהיה לי קל איתה. אבל, אבל, היא כל כך מיוחדת וכל כך מושכת אותי שאני לא יכול להגיד לעצמי שאני מוותר ויותר מזה, אני גם מוכן לאכול קצת "קש" ממנה, עד שהיא תתרצה או תחליט שהיא רוצה לנסות. אני גם חושב לא מכירה אותי מספיק כדי להגיד שזה לא מתאים. אני חושב שזה לא יהיה נכון לוותר כל כך מהר. מה דעתך/כם? תודה מראש על התגובות.

קייט2

New member
מישהו יכול לעזור (בשאלות הנוספות בהודעה מעל)?

תודה מראש.

שאלת שאלה, וקיבלת תשובה.אתה שוב שואל ועונה.

שאלת - עניתי. אבל יש למעשה רק תשובה אחת שאתה רוצה לשמוע. אתה אפילו כותב אותה בפירוש: 'אבל, אבל, היא כל כך מיוחדת וכל כך מושכת אותי שאני לא יכול להגיד לעצמי שאני מוותר ויותר מזה, אני גם מוכן לאכול קצת "קש" ממנה, עד שהיא תתרצה או תחליט שהיא רוצה לנסות. אני גם חושב לא מכירה אותי מספיק כדי להגיד שזה לא מתאים. אני חושב שזה לא יהיה נכון לוותר כל כך מהר'. אתה לא רוצה באמת לשמוע תשובות, אלא רק חיזוק להחלטה שלך. אבל בינינו - מה זה משנה באמת מה נאמר? אתה ממילא כבר החלטת. לפחות אל תספר לעצמך סיפורים.. בהצלחה!

קייט2

New member
לא קשור לזה שהחלטתי (שזה לעצמו נכון) רק ש:

ראשית, תודה על התשובה. זה נכון מה שכתבת. אבל אולי לא הסברתי את עצמי נכון בשאלה. יותר מלשאול, רציתי להבין: להבין האם בזה שהיא אמרה לא, אין מצב שיום אחד היא תשנה את דעתה? (אני יכול גם לחכות מהצד, לא חייב לאכול קש
) שוב, תודה מראש על התשובה.

יש בהחלט מצב שכן.. סו?

יש כבר אחד באיטליה שנקרא על שם איש אחד שחיכה לאהובתו משהו כמו ששים שנה.. רק אחרי כן התברר לו שהיא התחתנה בינתיים עם מישהו אחר. לא זוכר איך אומרים קש באיטלקית..

קייט2

New member
../images/Emo6.gif

אז בינתיים נשאר חברים טובים ואולי יום אחד זה יקרה. הרבה פעמים לקחת על עצמי את תפקידהקדוש המעונה
תודה על התשובה יאיר.

../images/Emo13.gif לדעתי

(למרות שכבר קיבלת תשובה, אני רק מחזקת את התשובה שקיבלת) ממה שסיפרת אני חושבת שהבחורה יודעת מה היא רוצה ובעיקר מה היא לא רוצה. יכול להיות שהיא גם מחליטה דברים הרבה יותר מהר ממך, וזה לא צריך לבלבל אותך, יתכן וחשובים לה החופש והעצמאות שלה, ונכון, אי לכך, היא לא רוצה לפגוע בך, אולי למשל היא כבר יודעת שאין לה הרבה סבלנות אליך, היא כטליה - רוצה כבר לרוץ קדימה והלאה. לכן, משיכה זה לא מספיק. מבין? ובכל מקרה, אל תשכח שלקשר צריכים שניים - ושניהם (דגש על שניהם) צריכים - לרצות. אבל מה, לפעמים סרטנים מעדיפים לשמור אמונים לעבר גם כשהעבר הזה לא מציע להם בעצם....כלום לכן עצתי לך סרטן: נסה להשתחרר מעט מן העבר, ותתחיל להביט קדימה אל חיים חדשים ואהבות חדשות... בהצלחה

../images/Emo45.gif

מנסיוני, ובהכללה גסה - מזל סרטן אכן עסוק פעמים רבות בעבר, בעוד שהטלה לא מסתכל אחורה, אלא שורף שטחים ורץ קדימה.. אבל יש יוצאים מהכלל כמובן, כמו מקרים של שמש בטלה וירח בסרטן, או ההיפך...

נכון שכל מקרה לגופו

וגם אני מעדיפה להימנע מהכללות גסות, הכוונה כאן היתה למקרה הספציפי הזה בלבד....כדי להגיב למה שהשואל סיפר ורק לפי מה שסיפר...ולא מעבר לכך.

למעלה