סרטן השד מי אוהב?
S Superunknown1 New member 29/9/02 #6 גררר.. ../images/Emo46.gif לא יכול לאהוב, שמעתי ת´שם כבר מי יודע כמה פעמים, אבל גאד דמאט, מאיפה אני מוריד פאקינג שירים של כל הלהקות האלה?!
גררר.. ../images/Emo46.gif לא יכול לאהוב, שמעתי ת´שם כבר מי יודע כמה פעמים, אבל גאד דמאט, מאיפה אני מוריד פאקינג שירים של כל הלהקות האלה?!
S Superunknown1 New member 30/9/02 #9 רן, אם היית עכשיו במרחק של כאפה ממני היתי בועט בך. חזק. מאוד. ההה.... איפה באינטרנט?! קאזאא לא. אודיו גאלאקסי- אין. האתר שלהם-לא מכיר. דאמט. שונא שירים בעיברית.
רן, אם היית עכשיו במרחק של כאפה ממני היתי בועט בך. חזק. מאוד. ההה.... איפה באינטרנט?! קאזאא לא. אודיו גאלאקסי- אין. האתר שלהם-לא מכיר. דאמט. שונא שירים בעיברית.
X xero1 New member 30/9/02 #11 ../images/Emo3.gif יש את השרת הזה של הפאנק הישראלי, תוסיף אותי לאייסיקיו, אני אשלח לך
X xero1 New member 30/9/02 #12 ../images/Emo3.gif יש את השרת הזה של הפאנק הישראלי, תוסיף אותי לאייסיקיו, אני אשלח לך
X xero1 New member 30/9/02 #15 רק בגלל שאני אוהב אותך ftp://[email protected]/ אם זה בשביל סרטן השד, אז זה נימצא באלבומים מלאים.