סרטן הלבלב

טוקבק1

New member
סרטן הלבלב

שלום לכולם! אבי אובחן השבוע בסרט הלבלב. הגידול נמצא על זנב הלבלב עם גרורות לכבד,טחול וריאה. ההתרשמות היא שאנחנו לבד בנושא: איך שהודיעו לו-חוסר הרגישות של הרופאים, המאבק שלנו להקדים את הייעוץ עם האונקולוג. האטימות של האגודה למלחמה בסרטן ועוד. הוא היה מאושפז כמה ימים בבי"ח כרמל, ובמשך כמה ימים גררו את ההודעה על האבחנה. הייעוץ עם האונקולוג נקבע בלין. הומלץ לי מאוד להפסיק לבזבז זמן ולפנות לאחד המרכזים הגדולים במרכז:איכילוב,תה"ש או בלינסון. חוץ מזה הבנתי שתוספי מזון וטיפול הומופתי עוזרים לחזק את הגוף ועוזרים לטיפול הכימותרפי. יש באינטרנט הרבה תרופות טבעיות ומטפלים שמבטיחים ניסים ונפלאות. למי להאמין? האם בכלל לקחת את הסיכון איתם? בעיקר מה לעשות? איך להקל עליו? הוא סובל מחוסר תיאבון, ולא מצליח לאכול בגלל הלחץ על מערכת העיכול. איזה תוסף יכול לעזור? כל מידע,עזרה,עצה תתקבל בברכה רבה תודה

טאוֹ

New member
הבטחות לניסים ונפלאות

הן אינדיקציה טובה להתרחק ממי שמבטיח לך אותן. אני אישית גם לא בעד לקיחת סיכונים ורכישת תוספי מזון מגופים מסחריים ואינטרסנטיים, למרות שכאשר מחפשים הצלה אז מוכנים לנסות לעתים כל דבר. עם זאת אני כן חושב שיש לא מעט טיפולים ברפואה המשלימה שאכן יכולים לסייע. ברפואה הסינית, למשל, יש צמחי מרפא שמסייעים בזמן טיפול כימותרפי בשני מישורים: מחזקים את המערכת החיסונית, ומחלישים את התאים הסרטניים כך שהם הופכים לפגיעים יותר לטיפול הכימותרפי, ובכך מגבירים את הסיכוי להצלחתו, ובעקבות זאת גם לכך שלא יהיה צורך בסדרות טיפולים כימותרפיים חוזרות ונשנות. כמטפל שיאצו, אני מאמין בתועלת הרבה שיש בשיאצו גם לחולי סרטן, ורק אתמול כתבתי כאן הודעה על טיפול משלים בשיאצו לחולי סרטן. יש גם את נושא התזונה, ויש שיטות טיפול נוספות והיבטים חשובים אחרים שכדאי לקחת בחשבון. בכל מקרה כדאי לזכור שעם כל הצער, אין ולא יכולה להיות הבטחה לריפוי בניסים ונפלאות. לפי הרפואה המערבית, סרטן מפושט שמקורו בלבלב היא מחלה שאינה ניתנת לריפוי. ועדיין, אני מאמין שכוח הריפוי שלנו הוא גדול ועם טיפולים מתאימים, גם אם לא ניתן להגיע לריפוי מלא, אפשרי להפחית את הסבל, להגיע לאיכות חיים טובה ולחיות עוד שנים רבות. ממליץ שתנסו לאתר מטפל טוב - אם אפשר, עם ניסיון אונקולוגי. אם את מעוניינת, אשלח לך במסר המלצה על שני מטפלים טובים שאני מכיר, אחד ברפואה סינית ואחד בשיאצו. בהצלחה ורפואה שלמה.

squalus

New member
לניסים ונפלאות אין מה לצפות

הפרוגנוזה לסרטן הלבלב עם גרורות היא לא חיובית. לגבי חוסר תיאבון וכאבים, יש מריחואנה רפואית שיכולה מאוד לעזור. תשאלו את האונקולוג לגבי מרשם.

michaelgor

New member
טיפול בסרטן

הייתי ממליץ ללכת לייעוץ לפרופסר ניסן מבית חולים בלינסון. הוא נחשב בין המובילים בתחום בארץ. יש עליו הרבה תגובות טובות. ברפואה טבעית יש 2 מוצרים מובילים. ראשון - IP6. זה חומצת אמינו שמטרתה להחזיר תהליך חילוף התאים הסרטניים לתקין. ל-IP6 יש מחקרים מדעיים שאפשר להוריד מאינטרנט. IP6 נמכר בארץ, אבל כדאי להזמין אותו מחו"ל כי זה יוצא פי 3 יותר זול. וחייבים לקחת אותו הרבה. שני - תאי גזע. בכל העולם מפתחים תרופות לטיפול בסרטן בעזרת תאי גזע ויש תוצאות טובות. לצערי ישראל מפגרת כרגיל וכאן עדיין הטיפול לא מאושר. אם רוצים לקבל את הטיפול חייבים לנסוע לשוויץ

למעלה