סרטלי חדש!!

סרטלי חדש!!../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif

לא אני עשיתי, אבל התבקשתי ע"י חברה טובה שביימה אותו להעלות אותו לנט ולפרסמו. אז זהו הסרט ועדה שלה "הפרידה האחרונה של דליה" מיותר לציין שטלי מגלמת את דליה
ואת כל השאר תראו לבד... מזל טוב, התברכתם בלראות את טלי בקארה החדש שלה... (ואני אומרת, למה שחור למה?
) תהנו, ואם בא לכם תגיבו לג'יין שם מה אתם חושבים, היא תשמח... לילה טוב

g a l4

New member
../images/Emo181.gifהיה שווה לחכות../images/Emo98.gif

זאת דווקא כן הודעה שווה
תודה
בקרוב אני גם אראה אותו...

חוץ משהם נפרדו לא הבנתי כלום ../images/Emo122.gif

ואפילו בזה אני לא בטוחה זה גם חצי שחור.. לפחות טלי בקארה.
מי מתנדב להסביר לי מה הולך שם?

טוב נו זה לא כזה מסובך

בחורה נואשת שחבר שלה זורק אותה מחליטה לחזור ולקחת כל מה ששיך לה וכל מה שהוא השיג בזוגיות בזכותה, כולל השיער הארוך שלו (שגם מייצג את הגבריות שלו שהושגה בזכותה) והיא חוזרת בלילה שאחרי הפרידה ולוקחת הכל, ואז היא גוזרת לו את השיער וחווה רגע של נחת... תביני כשתגדלי. גם אם לא תעשי את הפעולה הספציפית הזאת במפורש...

במחשב שלי לא ראו את זה, בחלק שהיה חשוך

ראיתי ממש שחור אז לא ראיתי את החלק שהיא גזרה לו את השיער.. (תביני כשתגדלי? Come on)

בכל מחשב זה שחור

אבל את רואה אותה אחר כך יושבת עם גוש שיער ביד באמצע הדירה (אחרי שהיא מרימה את הכסא שהפילה קודם תוך כדי העצבים) ומשיגה רגע של נחת מזוייף... למה כולם נפגעים מ"כשתגדלי תביני"? הלוואי ואני הייתי יכולה לחזור לרגעי התמימות שלי, בהם לא הייתי מבינה את מה שהולך שם... (לא שזה קרה לי חלילה, כן?
)
בקיצור אחות....

כן אבל זה מה שאני מסבירה לך,

אני לא רואה את הגוש שיער הזה.. ש-ח-ו-ר..
אמרתי Come on כי למה שהסברת לי כמה שורות למעלה, אין שום קשר ל"כשתגדלי תביני".. לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהיא מחזיקה לו את השיער, פשוט במחשב שלי לא רואים את זה וזהו..

תודה לירון, את מלכה../images/Emo98.gif

שתעיף כבר את השחור הזה מהראש שלה
ערן חמוד אפילו כשהוא מניאק
ויש תמונה שלה בלאישה לכל המתעניינים

למעלה