סרטי רוק

סרטי רוק

באחד האמשים (כפי שאומר אפרים קישון) בהם לא הייתה בכלל טלוויזיה ואי אפשר היה לברוח מהבית..., בעודי מזפזפ בין ערוצים ברומנית רוסית ערבית וכו´ נתקלתי בערוץ ההונגרי! בו שודר הסרט "שיעור (ולא מדובב!). לא ראיתי את הסרט הרבה שנים, והוא לא השתפר בזמן שלא ראיתי אותו. בכל אופן, רציתי לשאול אותכם מה הוא סרט הרוק החביב עליכם? אני חושב שלי קשה לבחור בין Ziggy Stardust ,tommy ו Yellow Submarine, שהוא אולי לא סרט רוק ממש אבל אחלה מוסיקה ואלה סרט

LEATHER REBEL

New member
צר לי לומר לך אבל...

הסרט אינו של פינק פלויד והם אינם משחקים בו. האלבום - בהחלט.

ועדין זה של פינק פלויד

שהיו מעורבים בכל שלבי היצרה של הסרט, והיו אף שותפים מרכזיים בכתיבת התסריט

וואללה

בלי התחכמויות, אבל אני לא בטוח שאפשר לקרוא לזה ממש סרט, זה יותר הקלטה של הופעה

LadyG

New member
טוב...לקחתי את ההערה לתשומת ליבי

אבל עדיין אוהבת מאד מאד את הסרט. טומי הזוי לחלוטין ולמרות שאני אוהבת את הראש של קן ראסל הוא הלך פה ל- Extreme והתוצאה לא הפילה אותי. נזכרתי בנשכחות איך הברזתי מבית הספר התיכון (בניו-יורק) ורצתי לראות את טומי מיד ביום יציאתו לאקרנים. לא יכולתי לחכות.

godsdice

New member
אם זה הציג באולמי קולנוע

זה עדיין נחשב לסרט. כמו Ziggy Stardust של בואי, Let´s Spend the Night Together של הסטונס.

טכנית נכון

ולמען האמת הגדרות לא ממש חשובות לי, סתם כשהעלתי את השאלה חשבתי יותר בכיוון של סרטים עם עלילה ושחקנים וכאלה, לא ממש להופעות, אבל, כן זה אכן סרט, טכנית, ואפילו סרט מצויין (זיגי אגב הייתה הופעה עם עלילה, כך שזה לא ממש דומה)

pinky_unna

New member
Tommy זה סרט מחורבן

האנשים שהוציאו אותו צריכים להיות דיי דפוקים
לדעתי הם יכלו להסתפק בדיסק (שבניגוד לסרט הוא דווקא דיי מדהים) צוללת צהובה זה סרט חמוד ביותר אני חושב שזה הסרט שלי אלעד

Stillwater

New member
לא נעשה ע"י להקה מסויימת...

אבל מתקשר בהחלט לרוק ולאגדות רוק. כל מי שהוזכר שם הוא אגדת רוק. "כמעט מפורסמים" אני מקווה שכולם כאן ראו אותו! אני מאוד,מאוד אוהבת את הסרט (יש לי אותו על וידאו) אחד הסרטים האהובים עליי!

TheFly

New member
גם כן לא קשור ללהקה ספציפית אבל

יש עלילה והפארודיה עולה על דמיון , סרטו של רוב ריינר. סיפורם של דייויד נייגל ודרק הלא הם הספיינל טאפ , שבדרך אגב עדיין חיים ובועטים :)) , בפינה לשיפוטכם " THIS IS SPINAL TAP". ספיינל טאפ - האתר הרשמי ספיינל טאפ - תקציר העלילה,הדמויות ועוד... ספיינל טאפ - בלעדי לרולינג סטון

למעלה