סרטי רוק

ganooov אפשר ליצור מהשירשור הזה

גלריה של סרטים הנה תרומתי הצנועה (מוגש כשרות להאנקי דורי)

ganooov

New member
אם יהיה לי זמן בעוד כמה זמן ../images/Emo13.gif

אני אולי אעשה את זה - בכל מקרה, לא עכשיו.

בלווו מינייייז!!!!../images/Emo110.gif

(כלומר yellow submerine ,
שאמנם אני לא זוכרת הרבה ממנו, אבל הוא סרט ילדות שלי ומכיל כמה מהשירים האהובים עליי ביותר..) ו...רגע, רגע!
יש סרט לזיגי סטארדאסט??!! סרט עלילתי? או קטעי הופעות?
מעולם לא שמעתי עליו.. חיים ריקים. את שיער והחומה אני כבר פחות אוהבת (למרות השירים המדהימים!) ו..טומי..הספיק לי פעם אחת(למרות שהקטעים עם טינה טרנר ואלטון ג´ון היו שעשוע-יש לי מכסה לקאמפ..
)

blue meanies roll

אני חושב שגם אני בוחר בבלו מיניייז סרט מגניב, מוסיקה מדהימה לזיגי סרט הופעה, המתאר את ההופעה של זיגי סטארדסט (הידוע גם בכינוי דיויד בואי) והעכיבישים מהמאדים, מומלץ אבל שוב אין כמו הבלוווו מייייניייז

חולוני

New member
וולווט גולדמיין.

עם יואן מקגרגור. מישהו ראה? אחלה של סרט.. ויש גם את Hedwig and The Angry Inch שראיתי בארה"ב וגם אם אחלה סרט, אם מישהו מכיר...

country joe

New member
טעות שלי...

חשבתי שאתה מישהו אחר. זה לא היה קללה, אבל לא משנה... מצטער...

pinky_unna

New member
היי יש לי ת´סרט הזה

סרט מוזר לחלוטין וזה גם סרט מצויין מומלץ! מאוד אהבתי את השירים בסרט שהזכירו לי את הסגנון של להקת "מחתרת הקטיפה" (Velvet Underground) אז קניתי את הפסקול שגם עליו אני ממליץ בחום אלעד

godsdice

New member
לא בדיוק סרט רוק

אבל הפסקול שלו ממש מעולה. והדרך שהמוזיקה משולבת בעלילה ובסרט, אני חייב להוסיף את Forrest Gump. (שימו לב לרשימת השירים שהשתלבו בסרט)

המולה

New member
קצת באיחור

הסרט שמתעד את פסטיבל וודסטוק הוא די מרתק. זה לא רק "הופעה חיה" אלא הרבה מעבר לכך, ואחלה של מוזיקה. ויש גם את הוואלס האחרון עם "the band", שהוא סרט מרגש ביותר.

LadyG

New member
רכשתי לאחרונה את הוולס האחרון

בגרסת DVD מהודרת. בהחלט שווה.

LadyG

New member
איזה כייף לנו../images/Emo8.gif

ושימותו הקנאים או לפחות שיסבלו קצת.

RogerW

New member
לכל המעוניינים!!!

הוואלס האחרון אמנם שודר היום ב M.G.M, אבל למי שפיסיפס, יהיה גם מחר בשעה 01:50 בלילה.... שלא יבלבל אותכם "המופע האחרון".....

למעלה