סרטי קומיקס

Kiki the Witch

New member
סרטי קומיקס

בתור חובבי קומיקס, אילו סרט קומיקס אתם אוהבים, והאם חשוב לכם שהסרטים יהיו נאמנים לקומיקס?
אני היחידה מבין החברים שלי שאוהבת קומיקסים אז היחידה שלוקחת בחשבון את המקור. מעניין אותי לשמוע את דעתם של חובבי קומיקס אחרים.

בודדים

ולא תמיד או בהכרח בגלל שהם נאמנים לקומיקס מבחינת עלילה או עיצוב.
דברים שאהבתי את העיבוד שלהם:
road to perdition
men in black
RIPD (החדש, אולי עוד לא הגיע לארץ)
Johny Mnemonic
Sin City
TNMT I
Iron Man I - III
(1988 של ברטון) Batman

המכנה המשותף לכולם הוא שהם נאמנים לקווי האפיון הבסיסיים של הדמויות, ושומרים (במידת מה) על אמינות עיצוב, ככל שהדבר מתקשר לאלמנטים קשורי יחסים בין דמויות ו/או קונפליקטים שלהן.

Kiki the Witch

New member
גם אני ככה

זה לא חייב להיות נאמן אחד לאחד אבל שאני ארגיש שהיוצרים כן קראו את הקומיקס לפחות ושהשינויים נעשים בחכמה.

mulon1984

New member
הכי חשוב שיהיה סרט טוב

אם הסרט טוב, מרגש, ומעניין, אני מוכן לסלוח על המון אי התאמות לקומיקס.
אבל אם הבמאי גם מתרחק מהמקור, וגם עושה עבודה גרועה, אז אני ממש מתוסכל - למה להתרחק מהמקור (שהוא בד"כ מעולה) אם אין לך משהו טוב להביא במקום???

shacharx5

New member
הכי

אהוב עליי זה דווקא UNDER THE RED HOOD למרות ששמעתי שהקומיקס יותר טוב

ודווקא ממש הופתעי ששמעתי ש300 וWANTED מבוססים על קומיקס
ואולי גם ליגת הצדק האפלה יהיה טוב אם זה בכלל יצא

Artemisa

New member
סרטים שמבוסיים על קומיקסים

כמה קומיקסים עצמאיים שלא על סופר הירוז נהפכו לסרטים די מוצלחים- ."אמריקאן ספלנדור" של הארווי פיקאר ו"היסטוריה של אלימות" עם ויגו מורטנסטון הקשוח לאללה. בתחום הסופרירוז אני שומרת אמונים לבאטמן המקורי של טים ברטון. אין אין כמו ג'ק ניקלסון, ועם רוחו של הית' לדג'ר הסליחה. ובגזרת האלן מור- "וי פור ונדטה" הינו סרט סביר, וצפייה בו תסביר לך למה ההאקרים של אנונימוס מסתובבים עם מסכות גאי פוקס, "פרום הל" הינו סרט חביב אבל כל דמיון בינו לספר מקרי לחלוטין, כך שאני לא מחשיבה אותו באמת כ"סרט קומיקס". ושומר נפשו ירחק מכל סרט בבימוי של זאק סניידר.

Kiki the Witch

New member
היסטוריה של אלימות אחלה סרט

אבל לא קראתי את הקומיקס המקורי אז אין לי מושג איך הוא ביחס אליו.

Artemisa

New member
סרט די נאמן למקור

אבל כדאי לקרוא את הקומיקס גם אם ייצא לך

למעלה