סרטי קולנוע

Dolphiny

New member
סרטי קולנוע

שלום, אני אורח מפורום אומנויות לחימה ... קפצתי לבקר אתכם פה בפורום קפואירה. אני מנסה לבנות לעצי אוסף של סרטי אומנויות לחימה. הספריה לא תהיה שלמה כמובן ללא כמה נציגי כבוד מברזיל. אני זוכר שראיתי פעם סרט טלוויזיה מאד יפה על מורה בבית ספר שמלמד את התלמידים שלו קפואירה, ויש לו איזה יריב שהאחיין שלו הוא אחד מהתלמידים... בקיצור, בעקבות הסרט התוודעתי לאמנות הלחימה היפה הזו (עוד לפני שזה היה פופולארי בארץ הקודש). רק מה הבעיה ? אני ממש לא זוכר את השם של הסרט. אשמח אם יש למישהו רעיון (וגם בכלל אם יש המלצות לסרטים טובים על קפואירה ובכלל). תודה מראש, אלעד.

SniperwolF

New member
"רק החזק שורד"

זה שם הסרט, יש למורה תלמיד שהוא האחיין של ראש כנופיית הפשע באזור..... סתם ככה תיקון קל של פרטים... יש גם קצת קפואירה בסרט "התקווה לניצחון" אבל לא משהוא רציני.....

Dolphiny

New member
תודה ../images/Emo45.gif

אכן מצאתי על הסרט מידע (ואפילו אפשר להזמין אותו). אגב, גם ב"המרדף" היה קטע קרב מדהים, אבל הבנתי שהקשר בין זה לבין קפואירה הוא מקרי אם בכלל (וזה שמעתי מקפואריסט... יש אמת בדבריו ?)

PernaLonga

New member
יש אמת...

אך זאת לא ממש קפוארה אלא קצת אקרובטיקה בשביל השואו לעומת זאת רק החזק שורד ממש עוסק ומתעמק בקפוארה

PernaLonga

New member
כמו כן גם בסרט אשת החתול

הגיבורה של הסרט (מן הסתם אשת החתול) משתמשת בקפוארה ואפילו סיפרה בריאון שלמדה קפוארה במשך 3 חודשים

Dolphiny

New member
קצת אקרובטיקה ../images/Emo13.gif

"קצת" - נפילה מצמרות של עצים וחבטות איומות ולא קורה ל the rock כלום ! זה היה גדול
מה שכן, חלק מן התנועה שם נראתה קפואריסטית... כלומר, לא האקרובטיקה אלא צורת הבעיטות והגוף הרכון. קראתי שהשחקן ששיחק את המורד בכלל לא התאמן בקפואירה בחייו (או שעשה זאת באופן שטחי), אלא באמנויות אחרות. אין ספק שזה היה קטע יפה.... כוריאגרפיה ממש טובה. וגם "רק החזק שורד" סרט מאד נחמד (עם סיפור די חינוכי... שזה בונוס בסרט עם אמנויות לחימה).

Jabochi

New member
הסרט "רק החזק שורד"

חיפשתי אותו בקאזה ולא מצאתי..מאיפה אפשר להוריד אותו??

SniperwolF

New member
ברור לך ש.....

אתה מדבר על דברים לא חוקיים נכון? בכל מקרה פשוט תחפש בכול מני מקומות, אני בטוח שאיפה שהוא תמצא.... אני רק לא יודע איפה

pezao

New member
חוקי חוקי ../images/Emo8.gif

אני גם לא מצליח להוריד... ניסית ב-shareaza לעשות חיפוש לא מוצא אבל מצאתי לינק בליינטורק... :) מישהו יכול אולי לשלוח לי את זה בראר/זיפ?

לשחקן קוראים מרק דקסקוס והוא משחק..

גם ב-<סרט לא הכי מוכר "להשכיב אל הקבר">וב"פרימן" "דרייב" ועוד כמה ששכחתי את שמם כרגע.תחפש בשם השחקן ב`גוגל`.בהצלחה!

jennie 00

New member
שמעו אנשים../images/Emo26.gif

אסור לדבר על דברים כאלה בפורומים האלו בסדר?!

Dolphiny

New member
הכוונה לתכנים מוגנים

בזכויות יוצרים, או שאסור לדבר על סרטים בכלל ?
(אל תדאגי - אני קונה תקליטורי DVD מקוריים).

PernaLonga

New member
על ווארז

כלומר דברים שמוגנים ע"י זכויות יוצרים שמישהו מוריד דרך אימיול קאזאה ודומותייהם

Dolphiny

New member
ברור.... פשוט ההודעה היתה

בשורש בשרשור, ולכן נראתה כתגובה להודעה המקורית שלי

pezao

New member
../images/Emo52.gif

לא ידעתי... לא אומר זאת שוב... מי שרוצה את הסרט (המקורי) שישלח לי הודעה...

למעלה