סרטי קולנוע על לסביות

butchl1

New member
סרטי קולנוע על לסביות

שלום, אני האמת בן, אבל סטודנט לקולנוע וסרטים העוסקים בנושא אהבה לסבית מעניינים אותי (ודווקא פחות בהקשר המיני-פנטזיונרי אלא יותר ברגש ובעוצמה שלהם). לאחרונה ראיתי סדרה בריטית בשם Sugar Rush שלא הגיעה עדיין לארץ והיא אחת הסדרות הטובות ביותר על הנושא הזה. הסרט Fucking Amal היה ונשאר בשבילי הסרט הכי טוב על אהבה לסבית. האם מישהי כאן יכולה להמליץ על סרטים נוספים? אני מניח שכאן ידעו הרבה יותר טוב על איזה סרטים להמליץ... תודה רבה מראש ובהצלחה בהכל

GeminI joe

New member
טוה יש המון אבל..

סרט שלא הרבה מכירות קוראים לו "קשורות" בעיברית ולדעתי גם באנגלית ויש ות המוכרים אבודות והוזות האמת על ג'ין בנים אינם בוכים (והוא קשה לצפיה) ועוד סרט ממש מצחיק שנראה לי קוראים לו "but i'm a cheerlider" וזהו ממאגר הידע שלי. תהנה

Yaldo

New member
הסרט שדיברת עליו..

אכן נקרא but i'm a cheerleader ראיתי אותו כשהייתי בארצות הברית, ולא הצלחתי למצוא אותו בארץ!! אני שמחה שעוד מכירים אותו, אולי את יודעת איפה אפשר למצוא את הסרט? יומטוב =]

GeminI joe

New member
קודם כל, אני מתה על הניק שלך :)

אממ בעיברית יש לו שם מוזר שבכלל לא קשור אליו ואני לא זוכרת אותו (ותודה על תיקון השגיאת כתיב..) בכל אופןסרט ממש מצחיק וסטירי על התפיסה של הגייז בעולם מומלץ

Yaldo

New member
תודה.. =]

כן סרט מגניב, התלהבתי מאוד כשראיתי אותו... חוץ מזה גם נדלקתי על אחת השחקניות הראשיות שם, קליאה דוול (היא הופיעה גם בנערה בהפרעה)... אחלה סרט :)

הגרה182

New member
בעברית קוראים לו "יחידה במינה"...

וקליאה מדהימההההה
[הרבה שעות עברו עלי בחיפוש אתרים/סרטים/תמונות שלה וכו'.. אה, וגם בהכנת הרבה שרשורי תמונות שלה בפורום הזה חחח
]

butchl1

New member
את כולם ראיתי

למעט "קשורות" את יודעת במקרה איך הוא נקרא באנגלית? בכל מקרה תודה רבה על התגובה המהירה....

GeminI joe

New member
אין לי מושג איך לאיית לך את זה..

bound נראה לי שככה אם זה עוזר לך זה עם ג'ינה גרשון (והיא אחת היפות בסרט הזה) בכל אופן בהצלחה

matanbu

New member
תרגמו לקשורות.

יש גם את יותר טוב משוקולד, הסדרה באפי מהעונה הרביעית הלאה, איימי ויגואר (אמנם זה בגרמנית או משהו, על תקופת מלחמת העולם השניה אם אני לא טועה), ג'יה, זינה? :) (מצורפת תמונה) והאמת על ג'יין.

שנדי25

New member
אם קירות יכלו לדבר2

יש שם סצינת סקס מטורפת של שרון סטון ואלן דג'נרס
וחוץ מזה............ הסרט חמוד

PureTone B

New member
סליחה שנייה!!!!!

איפה יש סצינת סקס מטורפת של אלן דג'נרס ושרון סטון!?!?!??!?!!

אמממ....

מאיזה תקופה אתה מחפש...? סרטים ישנים יש כמה שהפן הלסבי היה מוסתר בגלל הצנזורה. - "בתו של דרקולה" - "איש צעיר עם חצוצרה" - "שעת הילדים" - "רבקה" של היצ'קוק (מומלץ) ויש סרטים משנות השמונים עד עכשיו שנראה לי יותר יתאימו לך -"גברים בצד" -"אבודות והוזות" -"לבבות במדבר" -"תלמה ולואיז" אתה יכול לקחת את הקשר בינהן לכיוון של נאהבות.. יש המון מאמרים מדהימים על הסרט בנושא הזה. -"גו פיש" שהוא מוגדר כסרט הלסבי האמיתי הראשון שמדבר על לסביות כדמויות ראשיות ומתאר את חייהן (הוא מ94 אם אני לא טועה..) -"אם הקירות יכולו לדבר 2" מומלץ בחום! בהצלחה.

PureTone B

New member
לא ממליצה על אהבה של הקיץ!

איזה מקסים? בסוף כמעט מתתי... זה היה הסוף הכי נורא שראיתי בחיים שלי! מה שכן פאקינג אמאל זה יפה

למעלה