לפני שנעלבים עלי
קודם כל סליחה. לא התכוונתי להעליב בכלל. בעיקרון את צודקת בהקשר ללקרוא לזה "נושא", אבל זה לא היה במובן כמו שפירשת את זה. גם בני אדם הם נושא. כל דבר הוא נושא. זה לא שפניתי למישהי ספציפית שהיא לסבית וקראתי לה נושא. אם יותר קל לך שאני אגיד סרטים על לסביות או על אהבה לסבית מאשר על נושא לסבי אז בסדר. סליחה. במיני-פנטזיונרי התכוונתי שהרבה פעמים (למעשה ב99.9 אחוז מהמקרים) חושבים שגבר סטרייט מעוניין לראות סרטים/סדרות/ספרים/תמונות/וכו' על לסביות בגלל המימד האירוטי והמגרה שלהם. אז אני אמרתי שזה החלק הכי פחות רלוונטי עבורי. אני באמת מתחבר לסיפורים על לסביות, וזה מרגש אותי בטירוף לצפות בסרט שיש בו אהבה לסבית. ייתכן שמנקודת מבט של לסבית הסרט פאקינג אמאל מקבל משמעות אחרת, אבל דווקא הבאתי אותו בתור דוגמא כי זה סרט קודם כל על קבלה עצמית (בלי שום קשר ספציפית ללסביות). לכן, מכיוון שדווקא סיפור לסבי נבחר לייצג את הקבלה העצמית יש להיבט הלסבי בתוך הסרט משקל משמעותי. אני אגב קראתי תגובות של המון אנשים מהקהילה ההומוסקסואלית והלסבית שמאוד אהבו את הסרט, גם מהבחינה עד כמה טוב הוא מעביר את התחושות או המצבים של לסביות בפרט, ושל הקהילה בכלל. זהו. באמת לא ניסיתי להעליב אף אחת.