סרטי סקט!!!

All Choice

New member
סרטי סקט!!!

אהלן כולם! ההודעות פה נעלמות בקצב. לכל אלה שפספסו או סתם לא שמו לב: סרטי סקייט על דיסקים למכירה! יש לי ממש הרבה סרטים שונים של חברות שונות: ZERO, SHORTY´S, BIRDHOUSE, ALIEN WORKSHOP ועוד. רשימה מלאה יש בקובץ המצורף להודעה. בדיסק נכנסים 2-3 סרטים - לרוב שלוש. ברשימה יש את הגדלים והאורכים של הסרטים אז מי שמעוניין בסרטים כלשהם שפשוט יעשה חישוב שזה יכנס בדיסקים של 700 מגה וידבר איתי באייסיקיו 143632637 או בפלאפון 055-207340. המחיר: 9.90 לדיסק. הדיסק בא עם עטיפה מעוצבת. _________________________________________________________ חוצמזה: עכשיו אני מוחר את ה-הארד-דיסק (כונן קשיח לפטריוטים שבנינו) שלי - 4 ג´יגה - ב-250 שקלים חדשים בלבד! על ההארד -דיסק יש את טוני-הוק 3 למחשב(!!!) וניתן למלא אותו בסרטי סקייט לפי בכירתכם מהרשימה! בת´כלס אתם מקבלים הארד-דיסק 4 ג´יגה עם טוני-הוק 3 ובערך 3.2 ג´יגה של סרטי סקייט ב-250 ש"ח בלבד. תתקשרו עכשיו, זה כדאי. מי שיזמין ב-10 דקות הקרובות יקבל דגלון ישראל ב-4 שח במקום 5. תזכורת: אייסיקיו: 143632637 פאלאפון: 055-207340

Bazooka Joe

New member
בדיוק חיפשתי אותך אחי

אני מאד מעוניין בסרטי-סקיט האלה שאתה מציע בדיסקים. הייתי מוריד את כולם אם לא היה לי אינטרנט שמוריד מקסימום ב-4kb/s. אני אצור איתך קשר, וד"א, איפה אפשר לעשות את הקנייה הזאת, יענו איפה אתה חיי בנאדם?

All Choice

New member
סבבה שמצאת אותי.

אני חי בחיפה, אחי, ונוסע ברוממה ובית בירם ולפעמים בשקם.

kichi mullen

New member
גלב אני רוצה לקנות אני נוסע בבית בי

בבית בירם ורוממה ודרך אגב אתה מכיר את אנדריי ואת קראקר ואת בוריס ואת רלף תשאל את קראקר או אנדריי אם הם מכירים ילד בן 12 שהוא תותח והוא נוסע בבית בירם הם כבר יכירו אותי

All Choice

New member
שלום לקיצ´י הגבר.

דבר ראשון איך קוראים לך? דבר שני האם נפגשנו אי פעם? דבר שלישי אם אתה רוצה לקנות סרטים אז דבר איתי באייסיקיו 143632637 או בפלאפון 055-207340 ונקבע פגישה. אני לא ירוץ לחפש אותך בספוטים של חיפה בכל זמן אפשרי. אז יאללה, ביי אחי.

Raz muska

New member
אחי יפה מאוד!

יש לך מבחר מצויין אבל ראיתי כבר את כולם.. עם תצליח להשיג את:FLIP-SORRY אז אני יקנה ממך.

the mutt

New member
אחי בקשה מיוחדת...

אם אתה מצליח להשיג את הסרט: on winter 2002 סרט של רודני מולן חדש הסיפור חיים שלו אני משלם לך כמה שבא לך רק תשיג...

All Choice

New member
תשובות

100%. אפרופו לשאלה על הסרט של גלוב: אתה מתכוון ל OPINION? כי אם כן אז יש לי אותו.

למעלה