סרטי טרק בסינמה...

CommandeRiker

New member
סרטי טרק בסינמה...

יש! ראיתי היום פרסומת שישדרו את כל סרטי הטרק בסינמה 3. הם אמרו שזה יהיה "בקרוב".... יש! סוף סוף מנויי הכבלים זוכים לאיזה צ'ופר טרקי.....

wranger

New member
כל סרטי הטרק? ../images/Emo12.gif

ובעיקר, האם ישדרו את "המפגש" ואת "המרד"? כי ביס עשו פעם ספיישל סרטי טרק, ושידרו בכל יום סרט אחר, ומאז לא שידרו יותר את שני אלה שציינתי. אז אני צריך למצוא מישהו עם כבלים דיגיטליים, או שאלה שוב הסרטים עם הלווייתנים, החיפוש אחרי ספוק וכו'?

TOMPARIS

New member
שהכבלים יביא משיהו טוב

לדוגמא כמו מיני סידרת ההמשלך לחולית 2000 , ילדי חולית. נ.ב חידה למי שכן הוריד וראה את המיני סידרה איזו שחקנית שמשחקת דמות ראשית במיני סידרת ילדי חולית הופיעה בוויאג'ר בשלושה פרקים כפולים של ויאג'ר(כלומר 6 פרקים).

P0P

New member
ישששש ישששששששש ישששששש

ואני לא מתכוון ל-YES !!!! אחלה כבלים אני מת עליהם!!!!! אחים שלי אתם פשוט מוכרחים להקליט את כל הסרטים ולהעתיק את התרגומים שלהם !!!! יש לי כבר את כל הסרטים באיכות מעולה ב-Wide Screen ובסאונד AC3 אני לא רוצה לצפות בהם על המרקע אבל אני ממש רוצה שתעתיקו את הכתוביות ל-TXT ותפרסמו באתרי הכתוביות.. אני רוצה את הכתוביות בבקשה בבקשששההה !!!!

Bufreak

New member
כל הכבוד! אבל עכשיו הם נזכרו!!

אחרי שאני ומשה נלחמנו כדי לראות את ששת הסרטים הראשונים במחשב וכל פעם היו בעיות... אבל YEY US! עכשיו אפשר לראות את זה בטלי במקום במחשב!

למעלה