שבוע פורה
Home
את סרטו הראשון של ניקולס מקארת'י דיי אהבתי. אמנם לא מהוקצע, אבל רואים ניצנים של כשרון.
פה הסיפור הוא אחר - הסרט בפן הטכני שלו עשוי על הצד הטוב ביותר, אבל מה - הסרט נורא משעמם.
קצת מלחיץ בהתחלה, אבל שם זה נגמר. הסיפור לא מוביל לשום מקום כך שהפסקתי חצי שעה לפני הסוף, לא יכולתי לעמוד בשעמום יותר.
הסערה בחוץ רק התחילה, חיפשתי סרט אימה שיעביר לי את הלילה הקשה ובסוף אני נוחת על היצירה הזאת
.
The NeverEnding Story
אחלה סרט. למרות שהוא מיושן מבחינת אפקטים, עדיין יש בו קסם אייטיזי שקשה להסביר במילים.
בעיקר עשה לי חשק לקרוא את הספר המדהים הזה שוב. הסרט אמנם שומר על רוח הספר, אבל משמיט לא מעט ממנו.
הדמות של אטריו קצת מגוחכת בסרט, בכל פעם שהוא לא מקבל תשובה הוא ישר צועק. באמת, זה המנהיג שאמור להושיע אתכם?!
<i>
</i>
The Book of Life
התחלה לא רעה אבל הסרט מתקדם בבינוניות שלו. אנימציה מכוערת פצצות.
את לי לילה
וואו, איזו יצירת מופת! סרט לופת, חזק ומטלטל בלי להיות בוטה, רגשני או מזעזע כיאה לעיסוק בנושאים כאלה.
לירון בן שלוש ודאנה איבגי מדהימות. הצלע הגברית מחווירה לידן אבל גם הוא טוב.
רוצו לקולנוע הקרוב לביתכם! (למרות שהשעה עכשיו 3 ואין סרטים).
משחקי החיקוי
מאוד מכוון אוסקרים, לא מעט קלישאות, יש נקודות בתסריט שהייתי שמח אילו היו מקבלות יותר
פיתוח והבימוי גם דיי חסר ייחוד (והמועמדות של מורטן לא ראויה בכלל), ועדיין - ממש נהניתי. הסרט בהחלט סוחף ומעניין לכל אורכו.
בנדיקט בתצוגת משחק משובחת, השאר גם טובים אבל מחווירים לעומתו.
צפיות שניות ב'
וויפלאש' ו'
אפס ביחסי אנוש' - והם עדיין משובחים כמו בצפייה הראשונה.
לא נשבר
Meh.
ללואי זמפריני בהחלט היה סיפור חיים לא קל בכלל אבל אני חושב שניתן היה להוציא מהסיפור הזה סרט הרבה יותר טוב.
בעיקר הרגיש לי כמו פורנו של סבל, ראיתי המון סרטים קשים וזה היה אחד מהבלתי נסבלים בתחום הזה.
הדמות של הקצין היפני כבר נבחרה כדמות השנואה עליי השנה, קשה לי להאמין שמישהו יתפוס את מקומה.
וחבל לי שפין וויטרוק בוזבז על הדמות של מאק... אנשים חייבים לראות אותו בתפקיד דנדי ב'אימה אמריקאית', הבנאדם אדיר והוא חייב להופיע יותר בתפקידים רציניים.
בירדמן (והיתרון הבלתי צפוי של הבורות)
חיכיתי וחיכיתי לו ולא התאכזבתי כלל. סרט מעולה עם קאסט מדהים.