סרטי השבוע

ערן1987

New member
9 מ-10, עד כדי כך?

זה נראה אחלה סרט אבל כמעט הפכת אותו למאסטרפיס חח.. מה זה בעצם, אקשן? דרמה? רובוטריקים בזמן התנ"ך?

BlackUnicorn

New member
אני יודעת שאני אהיה במיעוט אבל בעיניי הוא כזה.

הוא היה תפור עליי לחלוטין. גם בעלי התלהב מאוד. הוא פשוט נוגע בהרבה מאוד דברים שאהובים עליי ומרגשים אותי. אני לא מסוג האנשים שיתרגש מסרט צרפתי, מה לעשות.

ערן1987

New member
חח זה בסדר, לא צריך להתרגש מכל סרט

פשוט לא חשבתי שזה סרט שיש בו משהו מעבר לאקשן

BlackUnicorn

New member
דווקא אקשן אין בו יותר מדי

ז"א, יש.. אבל זה פשוט מראה את הסיפור של יציאת מצרים, בעיקר מנקודת המבט של משה... ויש לא מעט מה לספר ומה להראות בדרך.

ערן1987

New member
טוב, יש מצב שאלך לזה אפילו הערב חח

אני והחברה יוצאים עם עוד זוג חברים אז נראה מה יזרום חח.. אנסה להזרים אותם לאיימקס חח

ערן1987

New member
את יכולה להירגע, את לא צריכה קסדה

אז באמת צפיתי אתמול בסרט והוא היה ממש אחלה! לא מאסטרפיס או קרוב לזה אבל הוא היה מהנה מאוד ורק לקראת הסוף, בערך ברבע השעה האחרונה, הרגשתי שהוא מתחיל להימרח. הוא העביר שעתיים וחצי בכיף.
&nbsp
אני חושב שהיה פה בזבוז גדול מאוד של קאסט איכותי: מסיגורני וויבר שלא עשתה כלום ועד ג'ואל אדגרטון שנראה בן 70 בערך עם כל האיפור הזה ושלא הצליח לעשות משהו טוב עם התפקיד. כריסטיאן בייל היה טוב כהרגלו, זה כבר לא מפתיע. אבל בסה"כ באמת נהניתי :)

BlackUnicorn

New member
פיו...

נראה לי שרק אני התלהבתי מג'ואל אדגרטון... חשבתי שהוא עשה את התפקיד ממש טוב (חוץ מזה שהוא חתיך הורס... אוסטרלי נו..)
מה נמרח לך בסוף? אני דווקא רציתי שימשיך, וימשיך, וימשיך... הדבר היחידי ש"הפריע" לי
זה שלא הראו מה קרה עם מרים, ואני לא ממש זוכרת מהתנ"ך מה קרה, סתם עניין אותי.
&nbsp
בקטע של ים סוף כשהם עומדים אחד מול השני חשבתי שאני מתעלפת מהיופי. בחיי, תמונה שהייתי מגדילה ושמה בענק... מדהים.
&nbsp

ערן1987

New member
מה נמרח? אממ..

לא יודע, התחושה הכללית של יאללה, נו, סיימו כבר.. אולי כי ידעתי איך זה ייגמר חח

&nbsp
שכחתי ממרים די מהר, אבל כן, מסכים איתך. ככה היא באה, ככה היא הלכה. וכן, הראש בראש בים סוף יפהפה - אבל כל כך הוליוודי שרציתי להקיא!

BlackUnicorn

New member
אני מתה על ההוליוודיות הזו...

(גם אוהבת את לאס וגאס וכו'... כנראה שזה עניין של אופי
)

gavrik

New member
חבר שלי רצה לגרור אותי לסרט

והיו לי התלבטויות בקשר אליו,
אבל בגלל שהטעם שלכם בביקורות בדרך כלל תואם לשלי אז השתכנעתי ללכת גם :)

BetkaEloni

New member
סרט אחרון שראיתי

נורא התחשק לי סרט אנימציא חמוד אז אחרי המון המלצות מחברים ראיתי את up , ממליצה ממש - משאיר טעם טוב בפה - 9/10

למעלה