סרטי השבוע

lightflake

New member
וואו ביג ליבובסקי זה אחד הטובים

כל כך הרבה דמויות בלתי נשכחות יש שם והכל זורם בצורה מופלאה
תכלס הוא הכי טוב של האחים... לדעתי.
&nbsp
חייב לראות כבר את בין הכוכבים
&nbsp

הקומדיה הכי גדולה בכול הזמנים לדעתי.

BlackUnicorn

New member
לא אהבתי שום דבר של האחים כהן

דווקא שחקנים מעולים והיו כמה קטעים נחמדים אבל לא הרגשתי כלום. פשוט ישבתי ובהיתי... בעע.

לגבי בין כוכבים - ממליצה בחום לראות את זה באיימקס. זה סרט למסך ענק, לא לחכות לבית.

yuriis

New member

ביג לבובסקי - אחד הסרטים עם אוברייט הכי גדול שאני מכיר. לא דיבר גם אליי. אמנם אני מעריך את העבודה של האחים - אך רק לעיתים רחוקות מצליח להתחבר אליהם - חוץ מ-פארגו המעולה).

lightflake

New member
טוב בואו לא נשכח שזה גם עניין של טעם

איזה קומדיות אתה כן אוהב ?

yuriis

New member
זה נכון (על טעם ועל ריח...), אך לא רק

יש לי משהו נגד היצירה של האחים כהן. יש שם אלימות מזוקקת, ויש לי חשד שהאחים קצת נהנים מזה. הדיבור של החברה אלימה ואנחנו שמים את הראי לא משכנע אותי (כל אחד בוחר, וכל בחירה יש לה משמעות, משמעות אישית, וזה מביא לאחריות - ולהגיד שאני ראי, או מילאתי פקודות, או משקף את מה שיש - זו לא אמנות, זה מתכון למשפטי נירנברג
)

איזה קומדיות אני אוהב? אהבתי נתונה לקומדיות רומנטית שנונות - אלו של ארנסט לוביטש, His Girl Friday, וכד'. יש גם כמה קומדיות מטורפות שאני מחבב (קצת מל ברוקס לא מזיק - פרנקשטיין הצעיר, מונטי פייטון עם בריאן כוכב עליון). אני חושב שוודי אלן הוא גאון. ויש גם קומדיות מודרניות שאני מסתדר איתן לא רע.

lightflake

New member
וואי ראיתי עכשיו סרט מצויין

Sound Of My Voice
פשוט מדהים, עשוי מעולה, משחק אמין, אווירה מתאימה, נושא מעניין מאתגר.
הסיפור על שני ספקנים שנכנסים לתוך איזה כת מאוד דיסקרטית כדי לעשות עליה סרט
&nbsp
מישהו ראה?
(נדיר שאני מוצא שני סרטים שאני אוהב יום אחרי יום
, כלומר זה וI ORIGIN והאמת היא שאפילו יש ביניהם דמיון לא קטן)

lightflake

New member
פשוט סרט גאוני! כמה שאני חושב עליו אני קולט

ועוד לחשוב שבלי תקציב בכלל אפשר לעשות סרט שיש בו כל כך הרבה
קצת הזכיר לי את אפסטרים קולור שדיברנו עליו פה פעם שגם אהבתי אבל בניגוד לסרט הזה אפסטרים (שאמנם מתעלה עליו מבחינת וידאו/אודיו), אפסטרים זה מעגל אחד שלם שנסגר בסוף הסרט לעומת הסרט הזה שהוא למעשה רק הצצה קטנה שרובו נשאר פתוח וזו הגדולה כאן - השאר נשאר לדמיון שלנו (בכל אופן עד שיצאו סרטי ההמשך אם בכלל, אבל אין בהם באמת צורך)
&nbsp
סרט גאוני לחלוטין !!!

למעלה