סרטי השבוע

BlackUnicorn

New member

עד לאותו רגע אתה יכול לחשוד בכל מיני דמויות שכבר פגשת.. אם אתה יודע מראש שהרוצח הוא קווין ספייסי אז אתה יודע שדמויות אחרות לא חשודות...

GK_FF

New member
בהקשר של מותחן פסיכולוגי.............

ברור שכן.
&nbsp
&nbsp

Love Music Yoni

New member
אז ראיתי היום את דוני דארקו...

ואני ממש צריך הסברים

יצאתי מהסרט בהלם מוחלט, שלא מרפה ממני עד עכשיו. בחיים סרט לא תפס אותי ככה, בסימן שאלה ככ גדול. אני חייב להבין - יש משהו מאחורי הסרט הזה? מה המשמעות מאחוריו? למה הוא השאיר בי כזה חותם? אני פשוט חייב לדבר על זה עם מישהו שראה! וכן אני מודע לעובדה שזה סרט מלפני 13 שנה ואני כנראה בדיליי מטורף שיגרום לכם לגחך

תודה רבה מראש

מיכאל1411

New member
סרט אוברייטד, מקושקש, סנסציוני, עמוס מדי

כל סצינה עסקה בנושא אחר לגמרי, זו כתיבה לקויה וגרועה. העלילה מסובכת ולא מצליחה לצאת מהפלונטר,
נותנת לצופים לדון ולחבר עליה מיליון תיאוריות ברשת, שזה נחמד אבל אם היצירה עצמה אין לה ערך ממשי
אז לא ברור לי למה נעשתה. גם הסרט הבא של הבמאי סבל בדיוק מאותן בעיות - סיפורי סאות'לנד.

גולי233

New member
כולם אוהבים את דוני (ספויילרים)

אני מבין את ההסתייגות שלך מהסיפור הסתום, אבל אני חושב שהמסתורין אינו הדבר העיקרי שמקסים את הצופים.
גיבור-על ללא גלימה, מורד במוסכמות, חושף את האמת, חריף, פיקח ושנון אבל לא נטול בעיות, טוב לב, מקריב עצמו למען הזולת. באמת שקשה לא לאהוב את דוני, ולא זכורה לי דמות שהיא כ"כ Likable מסרטים אחרים.

מיכאל, מעניין אותי מה תחשוב על ENEMY. יש קווי דימיון מסויימים בין הסרטים, על אף שלאוייב אין את אותו אימפקט ריגשי.

אגב, לפני כמה שבועות פירסמתי כאן לינקים למאמרים המסבירים את "אוייב" – מישהו קרא? נדמה לי בתגובה לפוסט של עוף או טימבוי.

מיכאל1411

New member
חשבתי קצת על דוני דארקו אחרי שצפיתי בו לפני כמה שנים

לזכותו יאמר שהוא לא משעמם אפילו לא לרגע אחד. הקטע הוא שהוא זורק יותר מדי מרכיבים לסיר העלילתי,
אין הידוק אמיתי או עומק כנה, לפחות ממה שחשתי. מאז, אני מזמן כבר לא חושב על הסרט והוא לא מטריד
את מנוחתי, יש הרבה טובים אחרים אי שם שעושים לי צמרמורות והרהורים.

אמרו לי אנשים יודעי דבר כי 'אויב' סרט די רע וסתמי אבל אני אצפה בו בכל זאת בגלל סקרנות נטו

gavrik

New member
האמת על enemy אני קראתי מה שפירסמת

וזה באמת עשה לי הרבה יותר סדר בראש והדעה שלי השתנתה מ"מיותר" ל"תרגיל מעניין".
אבל עדיין הסאבטקסט שם היה גדול מידי לצופה רגיל לדעתי, להרבה זה חלף בטח מעל הראש.
&nbsp
ובקשר לדוני, אחד האהובים עליי.

BlackUnicorn

New member
Locke או בשמו האחר -

WTF did I just see?!
&nbsp
נכון, טום הארדי הוא שחקן אדיר, וגם חתיך על הדרך. אז אין בעיה לצפות בו מבלבל בפלאפון שעתיים בזמן שהוא נוהג ללונדון.
אבל רבאק! מה זו העלילה המשעממת הזו?!?! היה אפשר לתמצת אותה בדיוק ב- 5 דק'. שיעמום טוטאלי, כל הזמן חיכינו להפתעה שתגיע ו... היא לא הגיעה.
עשו לעצמכם טובה ואל תבזבזו שעתיים מהחיים שלכם על הקשקוש הזה. לא מבינה למה הביקורת כל כך החמיאו. נכון, זה סרט "שונה", אבל מה כל כך מעניין בו? הוא לא באמת מותח.
&nbsp
3/10, וזה רק בזכות המשחק של טום הארדי.

מיכאל1411

New member
כמו שכתבתי עליו, הוא לא נועד למתוח אותך, זו דרמה נטו

יש לך דמות מורכבת עם תסביך אב, הנאלץ להתמודד עם קונפליקטים אישיים בשלוש חזיתות שונות בו זמנית,
בטח שזה מעניין. התסריט מצליח להכניס אותנו היטב לאווירה והדיאלוגים טובים מאוד.

BlackUnicorn

New member
לא, זה לא...

אני אוהבת דרמות. הסיפור כאן בסה"כ קצר ולא באמת מעניין. הדיאלוגים לא טובים. הם אמנם מאוד אמיתיים, אבל על כל משפט חוזרים פעמיים.. נורא מעצבן.
&nbsp
מבחינתי אין הבדל בין זה לבין לראות זבלונים כמו האח הגדול או בדיוק כמו שתתקין איזו מצלמה באוטו של איזה מנהל או משהו ותראה את השיחות שלו במהלך היום. מ-ש-ע-מ-ם. מה שעבר עליו לא נראה לי היסטרי, לא ריתק אותי ולא כלום. סתמי.

למעלה