כמה סרטים שראיתי בימים האחרונים...
שתיקת הכבשים - מותחן פסיכולוגי מפחיד, מותח ומזעזע. בסרט נכנסים לראשו של רוצח סדרתי שהיה בעברו פסיכיאטר. דרך דמותה של מתמחה בFBI המנסה לחקור ולנתח את פרופיל האישיות שלו, ובעזרתו לפענח רצח של אחד הפציינטים שלו בעבר. בשיחה האחרונה בין הרוצח למתמחה הוא מחזיר אותה לילדותה. היא מספרת שגרה בחווה של דוד שלה, שם הוא שחט כבשים, והצרחות שלהם גורמים לה לסיוטים בלילה עד היום. הוא מפרש את הרצון שלה להציל את האישה מהרוצח שפושט את עורם של נשים ורוצח אותם, בכך שאם תציל אותה, הסיוטים יפסקו והכבשים יפסיקו לצרוח. מכאן בה שם הסרט, שתיקת הכבשים. יש בסרט הזה הרבה משמעויות סמליות לדעתי. אני חושבת שאפשר להקביל את הסרט לטבעונות ורצח חיות. אנחנו תופשים רצח של אישה ופשיטת עור שלה למשהו מזעזע ובלתי מקובל, אבל לעומת זאת לפשוט עור של כבשים, כמשהו יותר נסבל. לא יודעת אם הכותב התכוון לזה, אבל זה נראה לי כמו פירוש הגיוני... אנתוני הופקינס במשחק חזק ומצמרר, וג'ודי פוסטר משחקת בצורה מעולה ומשכנעת.

ציפורים של היצ'קוק. -סיפור על ציפורים שתוקפות עיירה קטנה, ועל איך האנשים מתמודדים עם המתקפה הזאת שהסיבה לה לא ברורה. מותח ומעורר אימה. למרות שהסוף הלא סגור קצת העיק עליי...

אבודים בטוקיו - סרט חמוד. סיפור על מפגש בין בחורה שמתלווה לבעלה הצלם לעבודה שלו בטוקיו, לבין שחקן שבא לצלם פרסומת בטוקיו לבדו. שניהם לא מוצאים את עצמם בחברה הזרה של טוקיו ומתחברים. סיפור חמוד, התסריט די דליל אבל יפה וקולע. לא קורה הרבה בסרט אבל הוא בכל זאת די מצליח לעניין.

שדרות סאנסט - וואו! סרט מעולה. אני ממש אוהבת סרטים ישנים, כי הפוקוס הוא תמיד על העלילה. כאן העלילה מעניינת ומלאת תוכן. אני גם ממש אוהבת סרטי נואר, והסרט הזה מוצלח במיוחד, אפל ומסתורי. סיפור על כוכבת שאיבדה את שפיותה, כי היא נתלית בימי הכוכבות שלה כשהייתה צעירה, ומחכה לקאמבק שלה, שכל כך בטוחה שיגיע ולא מצליחה להשלים עם כך שכבר עבר זמנה.

שבעה חטאים - מספר על שני שוטרים במרדף אחר רוצח שכל קורבן שלו נרצח, כי עבר על חטא אחד משבעת החטאים. מותח ומזעזע. את הרוצח משחק קיווין ספייסי בצורה מדהימה, קרת רוח, מזעזעת ומשכנעת.