סרטי השבוע

סרטי השבוע

אז מה ראיתם השבוע? שתפו אותנו

BlackUnicorn

New member
מג'יק מייק ודיברנו מספיק

מג'יק מייק - איזה סרט מפוספס, אוף. מה רע לראות שחקנים חתיכים מענטזים על הבמה? בתוספת סיפור חביב ביותר. אבל בניגוד ל"לילות בוגי" המעולה שהראה את העולם האמיתי, כאן בחרו לתת טאץ' יותר מדי הוליוודי (ואני לא אספר יותר מזה כדי שלא לספיילר). חבל, כי זה היה יכול להיות סרט מצויין. גם לא אהבתי את הצבע הצהבהב שבחרו להדגיש בסרט. סה"כ נחמד להעביר את הזמן. נראה איך יהיה סרט ההמשך.
5.5/10
&nbsp
דיברנו מספיק -
הסרט האחרון כמדומני של ג'יימס גנדולפיני עם ג'וליה לואיס דרייפוס.
שניהם שחקנים מצויינים והסרט הזה פשוט עשוי היטב ולא מרגיש כמו "סרט" אלא כמשהו מאוד אמיתי, כנה וקצת בועט בבטן. לא סרט קשה מדי, אבל כן סרט מעורר מחשבה במיוחד לקראת גיל מסוים.
בזכות המשחק המצויין יש כאן סרט מקסים שכיף לראות.
7/10
&nbsp

גולי233

New member
השבוע שלי

About time. דרמה רומנטית עם תיבול קליל מעולם המד"ב. צוות שחקנים חביב ביותר, ותסריט שנע לסירוגין בין "חמוד לאללה" ל-"מביך, אני לא יכול לצפות בזה". הבמאי אחראי ל-4 חתונות ולוויה אחת ונוטינג היל, והסגנון שלו מורגש היטב גם בסרט הזה.

Borgman. וואו, הסרט הזה הגניב אותי לגמרי מהפתיחה ועד הסיום ובכל זאת יצאתי ממנו לא לגמרי מרוצה. אין לי בעיה עם סרטים מעורפלים אבל כאן התחדדה אצלי התחושה שהבמאי הוסיף סצינות שכל מטרתן לבלבל ולהטעות את הצופה. מי שאהב הנקה ואת מחבואים עשוי להנות גם מבורגמן. אשמח מאוד להחליף רשמים יותר ספציפים על הסרט.... מישהו ראה?
מיכאל, נראה לי שכדאי לך לבדוק אותו.

קצה המחר. מותחן מבדר אם כי צפוי.

התעלות. בידור לא רע, ואפילו הנוכחות של דפ לא מקלקלת אותו.

ההוביט 2. וואלה אפילו לא שמתי לב שפספסתי אותו כי מי בכלל יכול להבדיל בין הסרטים הללו. לא יודע, פעם זה היה יותר כיף. עכשיו זה מור-אופ-דה-סיימ.

וגם, מזמן לא היה חידון שמות סרטים עם אמוטיקנים
יכול להיות כיף.

שניים

חלון אחורי של היצ'קוק. ממש מוצלח. עשוי בצורה טובה, מעניינת ומותחת.

עיניים עצומות לרווחה. סרט מוזר, הזוי קצת, אבל מעניין. אני ממש אוהבת את הסרטים של הבמאי הזה. עשוי בצורה מדהימה. המוזיקה מאוד מוסיפה למתח, השחקנים והויזואליות בסרט מעולים.

השבוע ראיתי את

לפני חצות- מעט חופר בנקודות מסוימות, אבל סך הכול סרט מעולה וסיום נהדר לטרילוגיה.
הדירה- שירלי מקליין מהממת והדיאלוגים נהדרים, אבל הסרט מעט מתמרח ומסתובב סביב עצמו בנקודות מסוימות. אבל זה עדיין סרט טוב מאוד.
כנפיים שבורות- לא ממש אהבתי. מלא בקלישאות, לא מאוד מעניין ומדכא לשם הדיכאון.
שש פעמים- סרט מעולה ומאוד חזק שהייתי צריך להתאושש ממנו אחרי הצפייה. מרתק, מזעזע ומעורר מחשבה. אהבתי מאוד את המשחק ואת הדיאלוגים הטבעיים שנתנו לסרט נופך אמין.
הגנרל- סרט כיפי מאוד. שעה ורבע של תעלולי רכבות מטורפים עם עלילה מאוד פשוטה ביניהם. תענוג.
גט- מעולה. לא תמיד מובן (עבורי לפחות כחילוני) וטיפה מתמשך בקטעים מסוימים, אבל העלילה טובה, הבימוי מוצלח והמשחק נהדר. אני בסדר עם זה ש'גט' מייצג אותנו באוסקרים.

BlackUnicorn

New member
נקודת שוויון (איזה שם דפוק..)

סרט חדש בכיכובו של דנזל וושינגטון.
ראינו באיימקס (מומלץ!).
סרט מעולה, קולח, אקשן מצויין, פסקול נהדר ודנזל וושינגטון אחד.
הזכיר לי קצת בסגנון את הסרטים של ג'יימס בונד, אם רק תחליפו את הראוותנות בצנעה.
סרט לא קצר אבל מותח ומעניין. מומלץ בחום.
9/10

BlackUnicorn

New member
ג'ו וגנוב על המיניונים

(עוד פעם שם דפוק..)
&nbsp
ג'ו -
אני לא אהבתי. יותר מדי דמויות רדנקים מגעילות, הרגשתי שכל הסרט עושה לי בחילה והדמויות לא מעניינות אותי. באסה, כי אני דווקא מאלו שאוהבים את ניקולס קייג'. אחרי 45 דק' בערך פרשתי לישון, בעלי המשיך ואמר שהוא אהב דווקא. נו, שווין.
4/10
&nbsp
גנוב על המיניונים - המשך ממש "לפי הספר" ההוליוודי - סרט המשך לסרט ראשון מצויין. הוא פשוט ממשיך את אותו סגנון ובדיחות, כשהמיניונים החמודים עושים את רוב הסרט. לא סרט שנחרט בזיכרון, אבל בהחלט כיפי ונחמד כדי להעביר שעה וחצי-שעתיים.
6.5/10
&nbsp

גט

'מופתות'הדבר היחיד שהייתי רוצה שזה לא יהיה סרט של האחים אלקבץ אלא איזה סרט ניסוי של תלמידים כדי להעצים את המופתות פי כמה. מאד אהבתי.

למעלה