סרטי השבוע

timboy123

New member
קצה המחר

אחלה בחלה של סרט. כייפי אבל גם חכם ואינטילגנטי, לא מסובך מדי אבל גם מודע לעצמו ולא לוקח את עצמו ברצינות, אקשן מעולה אבל גם מצחיק לא מעט.
קרוז ובלאנט שניהם טובים, הבימוי והצילום שניהם טובים מאוד וגם התסריט, למרות שהוא לא מושלם.
כן, בהחלט ייתכן שזה הסרט הטוב של הקיץ בינתיים.

מה שכן-הסוף היה קצת מתחסד בעיני, ושיר הסיום (של תחילת הכתוביות) גרם לי לבחילה. הרגיש מאוד לא שייך ולא מתאים. קצת נראה כאילו אמרו 'טוב, בוא נזרוק פה איזשהו שיר מגניב וקצבי כזה ויאללה' וזה מה שיצא.

GK_FF

New member
וואי היו לי מלא בעיות איתו...

אהבתי את המבנה, והוא לא שיעמם אותי, אבל הוא עיצבן אותי במלא רגעים. הייתי רוצה לראות ג'נדר סוואפ של הסרט הזה. ושירשה לעצמו להיות יותר רומנטי.

4 מתוך 10 למרות שבמהלך הסרט רציתי לתת פחות, אבל חיבבתי את הסיום וסגירת העלילה.

Demon Barber

New member
Mine

שכונות הפשע- האמת שבכלל לא רציתי לראות את זה אבל הזדמן לי לצערי הרב.
לא היו לי ציפיות ממנו, או שציפיתי שתהיה לי הפתעה כלשהי מסרט עם פול ווקר ז"ל, אבל לסרט כזה מסריח לא ציפיתי.
מהגרועים שראיתי ללא ספק, כושל בכל אספקט. נדמה שנעשה ע"י ערס מתלהב.

פומפי- גם ממנו היו לי אפס ציפיות, ושוב קיבלתי סרט עלוב עם רומנטיקה בשקל.

גודזילה- נחמד, מהנה, יכול להיות יותר טוב.

השורד האחרון- האמת שהסרט הזה הפתיע אותי מאוד לטובה, אני לא מת על סרטי מלחמה/צבא אבל זה היה מהנה ומעניין. לא יצירת מופת אבל
אחלה של סרט.

נון-סטופ- מתחיל מצוין ועם הזמן מתחיל להדרדר, הסיום לא מספק בעיני. ארוך מדי לטעמי לסרט עם סיפור כזה ובהחלט יש תחושה של המרחות.

פרוזן- צפייה שנייה, סרט נפלא.

קצה המחר- מבחינתי גולת הכותרת של השבוע! בטריילרים הוא נראה נחמד, הסיפור גם לא היה נשמע מלהיב במיוחד, אך כמה שהופתעתי! מבחינתי ככה סרט קיץ צריך להראות,
גם אינטליגנטי, גם עם מודעות עצמי, עם תיבול של אקשן, קצב טוב ועלילה סוחפת. הסרט הזה עונה לכל הקריטריונים האלה בהצלחה.

THOR1997

New member
בחזית (הסרט עם ג'ייסון סטיית'ם וג'יימס פרנקו)

יש לו בעיות, למשל: אין יותר מדי רגעים בהם ממש אכפת לך מסטיית'ם ולאורך כל הסרט יש תחושה שברור שהוא הולך לנצח, היריבות בין פרנקו וסטיית'ם לא הייתה מספיק מעניינת והאקשן היה מצולם וערוך בצורה תזיזתית מדי והיה קשה להבין מה קורה.
אבל בכל זאת, ג'ייסון סטיית'ם הוא בחור מגניב וגם ג'יימס פרנקו, לכן כיף לראות אותם על המסך. בנוסף, למרות מה שאמרתי עדיין יש כמה רגעים מותחים ומעניינים.
אז זה לא סרט חובה, אבל הוא נחמד ואני בטוח שרוב המעריצים של סטיית'ם יהנו ממנו.

באיזה סרט אקשן הגיבור לא מנצח

THOR1997

New member
לא התכוונתי לזה

סרט אקשן טוב צריך לגרום לך לחשוש לחייו של הגיבור. לחשוב שלמרות שבכל סרטי האקשן הגיבור מנצח, אולי זה יהיה שונה והוא יפסיד,כדוגמאות אני יכול לציין את (עלייתו של) האביר האפל, הפשיטה וקיק אס.

THOR1997

New member
עוד סרט שראיתי בטרום בכורה

מיליון דרכים להתפגר- חלק מהבדיחות והרפרנסים ממש טובים, הבעיה היא שככל שהסרט מתקדם נראה שלתסריטאים נמאס לחשוב על בדיחות טובות והם פשוט מכניסים בדיחות פלוצים\סלפסטיק מגעילות. בסך הכל סרט חביב, אפשר לחכות לצפייה ביתית.

ענבל 271

New member
שכונות הפשע

סרט חמוד מאוד אקשן מעולה וגם מצחיק אומנם לא מעט אפקטים" זולים" נשפכו בסרט ועדיין
משחק, בימוי וצילום לא רעים בכלל ,סה"כ שווה צפייה.

mrpink3

New member
פארגו (הסדרה)

ראיתי את שלושת הפרקים הראשונים של הסדרה ואני רוצה להגיד שאני נורא מבין את ההתלהבות הרבה ממנה בקהילות האינטרנט.
היא פשוט נוראית, ממוחזרת, ומגוכחת.

ראיתי גם את ספר שחור (2006).
אה, בסדר.

אז כנראה

ששכחת בטעות לשים "לא" במשפט "אני רוצה להגיד שאני נורא מבין את ההתלהבות הרבה ממנה בקהילות האינטרנט".

מצטער באמת שאני מנטפק ככה

אבל אני לא בטוח שאני מבין את הדעה שלך על הסדרה, אם כך.
"אני רוצה להגיד שאני נורא מבין את ההתלהבות הרבה ממנה בקהילות האינטרנט" = "אני מזדהה ומסכים עם דעת האינטרנט עליה"
סיכמנו שנינו שהדעה הכללית עליה חיובית.
ואז אתה אומר "נוראית, ממוחזרת, ומגוכחת", שזאת דעה *לא חיובית* שנוגדת את מה שהיה למעלה. אז... אני כנראה ממש מטומטם, אבל אני באמת לא מבין.

mrpink3

New member
לא בהכרח

'אני מבין', זה ממש לא 'אני מזדהה ומסכים ומצדד'.

AsafA55

New member
שנאוצר,אתה בסדר

זה מר פינק שמתחכם ומתנשא.
כרגיל.

למעלה