סרטי השבוע

והשבוע אני ראיתי את

גטסבי הגדול- סרט סבבה עם עיצוב ויזואלי מרשים אם כי הוא טיפה ארוך והסיפור שלו די קטן ולא מצדיק את כול ההמולה הויזואלית שמסביבו.
ג'י אי ג'ו סוגרים חשבון- סרט מטומטם ומהנה. הוא מתחיל לא משהו ויש בו לא מעט דיאולוגים מטומטמים וקלישאות, אבל בהמשך הוא משתפר ונהיה מטומטם בצורה מהנה. סצנות האקשן מגניבות וכיפיות.

Demon Barber

New member
לא מעט

ספרינג ברייקרס- רציתי לעשות צפייה חוזרת בעקבות המצאותו בכמה רשימות סיכום שנה שיצא לי לראות, אולי היה משהו שפספסתי. ו... לא פספסתי. סרט גרוע, משמים וחסר פואנטה באינסטגרם על הנוער של היום. אפילו יותר גרוע ממה שזכרתי אותו. עם זאת, אני חייב לציין לטובה את סצינת השוד במסעדה, היא אדירה.

כל הזמן שבעולם- סרט בסדר, לא וואו. לא ממש עשה לי משהו. גם הקונספט דיי עצבן אותי. רייצ'ל מקאדמס מקסימה להפליא פה.

גנבת הספרים- לא קראתי את הספר כך שבאתי לסרט נקי. סרט משעמם ונמרח נורא. עלילה פשוט לא מעניינת, אפילו רצון לקרוא את הספר זה לא נתן לי. את ג'פרי ראש תמיד כיף לראות אבל זה לא מציל את הסרט.

מועדון הקונים של דאלאס- חצי שעה ראשונה מופתית, באמת. פשוט נפלאה. החצי שעה שאחריה גם לא רעה ומעניינת, אבל השעה שאחריה נמרחת למוות, ברמה שמדי פעם הובילה אותי לשעמום ולתהות למה לעזאזל לא קיצצו. מתיו מקונוהי אדיר פה. כל מחמאה ששמעתם עליו ראויה. ג'ארד לטו גם סבבה, במיוחד שניתן לו תפקיד בלי *יותר* מדי אימפורמציה הוא עושה עבודה מצוינת. הביקורת על חברת התרופות ובכלל על מוסדות רפואיים דיי בוטה ולפעמים זה קצת הפריע. סה"כ לא רע ושווה צפייה.

חברים לשתייה- סרט סופר ריאליסטי אבל משעמם פלצות. השחקנים מצוינים ויש לאנה קנדריק סצינה מופלאה אחת אבל מעבר לכך נורא נורא משעמם. להתרחק.

טווח קצר 12- סרט קטן, פשוט, יפה ונוגע, משוחק מצוין עם דמויות נפלאות. לעתים היה חבל לי שלא לקחו צעדים יותר קיצוניים בעלילה אבל גם הבחירות שנעשו לבסוף היו אחלה. שווה צפייה בהחלט.

פרוזן- ממש אהבתי, סרט חדש ומרענן מבית דיסני, עלילה מעניינת, דמויות מצוינות, שירים נהדרים בניחוח ברודווי, פשוט כיף!

lightflake

New member
שכחתם לשים כזה
סרטי השבוע

ממלכת אור הירח (2012) של ווס אנדרסון

עם ברוס וויליס, אדוארד נורטון, הרווי קייטל, פרנסיס מקדורמנד ובילי מוריי
סרט הרפתקה של ילדים באווירה קלילה ומהנה

שרומס

אימה ופטריות הזיה באירלנד
מממ... לא משהו בכלל

הציד 2012

(כתבתי עליו פה לפני כמה ימים)
סרט חזק שטורד את המנוחה

תקווה בהופ ספרינגס (2012)

מריל סטריפ, טומי לי ג'ונס וסטיב קרול
- כנראה שאם אתה נהנה מסרט על נושא שלא מעניין אותך זה אומר שזה סרט טוב
על בעיות בחיי הנישואין של זוג מבוגרים
עשוי טוב ומהנה

מזימות זרות ("המתורגמנית") של סינדי פולאק (2005)

ניקול קידמן ושון פן במותחן על נסיון התנקשות בתוך בניין האו"ם
שני שחקנים טובים בסרט שבסך הכל עשוי טוב ומעניין

רכבת לילה לליסבון (2013) של ביל אוגוסט

ג'רמי איירונס בתור מרצה משועמם שלאחר שהוא מציל בחורה שעומדת לקפוץ מהגשר נוסע בעקבות ספר שהוא מוצא במעילה, וחושף סיפור אישי של הסופר על המחתרת בפורטוגל וסיפור אהבה...
דרמה עם הגות על החיים אבל די מתארך אחרי החצי הראשון ולא ממש מצליח לסחוף

בית הרוחות (1993) גם כן של ביל אוגוסט,

גם כן עם ג'רמי איירונס ועם מריל סטריפ (וגלן קלוז, ווינונה ריידר, אנטוניו בנדרס ווינסנט גאלו)
דרמה ארוכה (140 דקות) סיפור מורכב עמוק ומעניין שעשוי היטב, סיפור אהבה וסיפור משפחתי מורכב המתפרס על פני המאה ה20 על רקע המאבק המאוד אלים למהפכה בצ'ילה ... מומלץ לאוהבי הז'אנר

yuriis

New member
סרטים טובים ראית

גם הציד, גם ממלכת אור הירח (אמנם לא כמו האחרים של ווס אנדרסון - אך שווה בכל זאת), גם תקווה בהופ ספרינגס (אף פעם לא דמיינתי לעצמי שטומי לי ג'ונס יהיה מסוגל לשחק את הדמות שהוא שיחק בסרט). גם מזימות זרות לא רע בסה"כ http://hafsaka.wordpress.com/2013/10/01/2005-the-interpreter

lightflake

New member
הנושא לא מעניין צעירים רווקים

אז זה כבר בעיה לרוב הגולשים כאן

lightflake

New member
חח.. לא... עדיין לא

אבל ניסיתי לראות בכל זאת אם אני יכול להנות מהסרט הזה וגיליתי שכן
בעיקר אהבתי את המשחק של השחקנים וזה כשלעצמו כיף ומרגש, לא חייב להיות נושא מרתק, לכן זה לא איזה סרט שאני אזכור ואמליץ עליו לחברים שלי אבל בשביל לראות את מריל סטריפ בעוד משחק מעולה זה כיף לי
מאוהב בה מה אני יעשה...
אגב מזכיר לי את "הגשרים של מחוז מדיסון" שזה גם איתה (ועם קלינט איסטווד) וזה גם סיפור אהבה של מבוגרים אבל מבוסס על ספר ממש יפה והסרט עשוי מעולה !

ערן1987

New member
יש משהו במה שאתה אומר

אבל אני רואה גם סרטים על רובוטריקים (ואני לא כזה) ועל מתאבקים (ואני גם לא כזה) ועוד סוגים וכו' - אז מה כן בשבילי, סרטי "בואו נזיין ת'בחורה הכוסית הראשונה שנראה בפאב"?

ועכשיו ברצינות, זה פשוט סרט משעמם, צפוי, בנאלי ולא מצחיק או מרגש. מריל סטריפ בהופעה פשוט רעה.

lightflake

New member
ממש לא חושב שזו הופעה רעה שלה

היא עושה בדיוק את הדמות כפי שהיא אמורה להיות, מבחינתי הופעה רעה של שחקן זה כשאני קולט שמשהו לא ריאלי, משהו או משוחק-יתר ואז אתה רואה שזה משחק ולא אמין או לא תואם לסיטואציה או לקו האופי של אותה דמות... למרות שלפעמים תסריט גרוע יכול להפיל שחקן כי גם התסריט אמור להיות אמין ותואם לדמות, אבל שחקן טוב לדעתי יקלוט את זה בעצמו ואפילו יעיר על זה לבמאי (לא?)
בכל מקרה זה שאתה אולי לא התחברת לדמויות זה סיפור אחר

ערן1987

New member
אני לא יודע אם זה אומר שהיא עשתה את זה אמין

כמו שפשוט הקטעים ה"כעוסים"/"מאוכזבים"/"עצובים" של הדמות שלה היו כתובים נכון, זה קו מאוד דק שלפעמים קשה לשים אליו לב.

GK_FF

New member
זה בוואצ'ליסט שלי...

תפסתי במקרה בטלוויזיה את סצינת המפגש הראשון עם המטפל וזה היה נראה מבטיח..

ערן1987

New member
דווקא ראיתי את הסרט הזה עם ההורים שלי

והם עצמם לא התלהבו ממנו

lightflake

New member
אולי לא היה להם נעים ממך..

למה לראות עם ההורים סרט שמדבר על בעיות בחיי המין שלהם ?

(שאלה רטורית)

ערן1987

New member
אנחנו במשפחה מאוד פתוחים על כל נושא שיש

אפילו ראיתי איתם את "חתונה מאוחרת" שכולל סצנת סקס מ-א-ו-ד בוטה. מדברים על הדברים האלה (ואחרים) חופשי אצלנו בבית

למעלה