סרטי השבוע

ראיתי

את הסרט" אדם רגיל" - הסרט התחיל טוב ואחכ המונולוגים הארוכים של אזרח תמים שפועל למען הטרור, היו יותר מדי לטעמי.

גולי233

New member
השבוע שלי

הארי בראון. דרמת מתח בריטית. הסטנדרטים גבוהים (משחק משובח, תסריט וכו') אבל הסרט די צפוי. אפשר לראות, אפשר לוותר.
בלייד 2. נשמע לי מוזר שלא ראיתי את בלייד 2 עד היום, ככל הנראה פשוט שכחתי את הסרט לגמרי. ויש סיבה די טובה, הסרט ממש לא משהו.
מילה של גבר. מה יש לומר, גילטי פלז'ר.

Taker4ever

New member
ההוביט: מפלתו של סמאוג.

ראיתי את זה בתלת מימד HFR ביס פלאנט. סרט נחמד מאוד סך הכל.

mrpink3

New member
פחד ראשוני

סרט נהדר.
השופטת היא אחת מן הדמויות הכי רעות ואכזריות שאי פעם ראיתי.

GK_FF

New member
אני העברתי את הצפייה שלי

בדמיונות על איך הייתה נראית זוגיות בין אדוארד הרע לאדוארד הטוב...

BlackUnicorn

New member
תודה שהרסת את הסרט?

בדקתי על מה הסרט, עניינה אותי התגובה של מיסטר פינק, וההודעה שלך די הסגירה את הפואנטה של הסרט
(אני מניחה שמדובר בפיצול אישיות). יאיי.

GK_FF

New member
וופס...

האמת שראיתי את הסרט מזמן ממש, אבל הייתי בטוח שזה לא ספויילר..... מי זוכר את הסרט טוב ויכול להעיד?

** רוזבד

New member
ראיתי לפני כמה שנים

ואם אני זוכר נכון, פיצול האישיות הוא לא בדיוק ספוילר לעלילה,
ואם זכרוני אינו מטעני, דווקא בסוף (בסצנה האחרונה, נדמה לי) מתגלה שלא היה בכלל פיצול אישיות והוא זייף את התנהגות שלו במשך כל הזמן הזה.

GK_FF

New member
חחחחחחחחח כפרה...

בכל מקרה לא סרט משהו לדעתי.. אבל האדוארד הרע סקסי. XDDD

למרות שאגב אם זה נשמע מעניין הייתי מנסה גם עם ספויילרים.. לא?

ועוד אחד מהיום

12 שנות עבדות- ראיתי היום (חודש לפני הבכורה בארץ). הסרט מתחיל מעולה. הצילום נהדר, השחקנים (במיוחד צ'יווטל אג'יפור בתפקיד הראשי) מעולים והסיפור מרתק ומדהים. אבל, אני לא יודע איך להסביר את זה, אבל באיזשהו שלב קצת אחרי האמצע הסרט מתחיל לאבד תנופה ועניין. הסרט עדיין טוב אבל הרושם פחות נהדר מההתחלה. סך הכול '12 שנות עבדות' הוא סרט טוב מאוד. אם כי הייתי מעדיף שייתנו את האוסקר ל'כוח משיכה'.

היה אתמול טרום בכורה של הסרט

בקולנוע לב בשוהם. מסתבר שפעם בחודש (הפעם הבאה ב-12.1) הקולנוע מארגן אירוע טרום בכורה הכולל כיבוד קל, הרצאה וסרט. אתמול אירוע הטרום בכורה כלל הרצאה על שחורים בקולנוע (לא הרצאה שחידשה לי הרבה, אגב) והקרנה מיוחדת של '12 שנות עבדות'.

למעלה