סרטי השבוע

THOR1997

New member

אחים לכותרת

GK_FF

New member
כבר אמרתי שבעיני זו צביעות..

עם כל הדברים המזעזעים שקורים בסרט הזה גילוי העריות, שאגב נעשה בתמימות וחוסר ידיעה והביא לקשר של אהבה ומשיכה אמיתית והדדית, הוא הדבר האחרון שצריך לזעזע את הצופה המסכן..

ספוילר.

כן, גילוי עריות במובנים מסויימים גרוע לפחות באותה מידה כמו האלימות המזעזעת. זאת צלקת נפשית מטורפת לכל החיים.

GK_FF

New member
לא מסכים עם ההכללה הזו.

אדרבה כששני הצדדים מעוניינים בדבר.

THOR1997

New member
טוב, נראה לי שכבר ברור שיש פה ספויילר

זה לא נחשב "מעוניינים" בדבר כששני הצדדים:
1. תחת היפנוזה
2. לא יודעים לגבי הקשר בינהם

מה שכל כך מזעזע את הצופה המסכן זה לא רק שהגיבור כל הסרט רוצה להגיע אל בתו ובסוף מתברר שהיא כל הזמן איתו והוא עוד שכב איתה בסצנת סקס בוטה מאוד. אלא גם שמעגל הנקמה נסגר, הגיבור חווה על בשרו את גילוי העריות שעליו צחק בילדותו בלי לדעת באיזה דבר נורא מדובר.

GK_FF

New member
כאמור ספוייילר

עדיין איני מבין את ההיסטריה שהסרט עושה מהסיטואציה.
והזכרת לי עוד משו שחשבתי ממש מטומטם במקור: הבן אדם שהמציא את תוכנית "אתה תשכב עם הבת שלך ותשתגע" זה אותו בן אדם ששכב עם אחותו ולא השתגע. אז למה לעזאזל הוא חשב שהתוכנית הזו תעבוד? בתכלס הסרט לדעתי סבבה עד התגובה המטופשת של הגיבור לגילוי הנקמה שהורס את כל הסרט בעיני. אם רק זה היה נגמר בכך שהגיבור אומר לאיש הרע "תתגברי מותק" ויוצא עם ביתו באלגנטיות מהחדר זה היה הרבה גדול בעיני.

THOR1997

New member

הנבל לא השתגע כי הוא רצה לשכב עם אחותו, מה שגרם להתאבדות אלה השמועות. אפילו כשהאחות מתאבדת היא אומרת שהיא לא מתחרטת על כלום. הוא ידע שהתוכנית תעבוד כי רוב האנשים הנורמלים לא ישמחו לגלות שהם שכבו עם הבת שלהם. התגובה לא הייתה כל כך מטופשת. בסרט המקורי הוא חתך לעצמו את הלשון כדי להראות שהרוצחת האמיתית של אחותו של הנבל (הלשון) מתה. בסרט הזה הוא סתם בוכה כי מה לעשות שזה לא נעים לגלות ששכבת עם הבת שלך.

THOR1997

New member
אממממ...

איזה בן אדם ירצה להתחתן עם הבת שלו אחרי שבמשך 20 שנה הוא חלם על איך הוא יהיה אבא טוב בשבילה? למה הכוונה בדיוק ב"כל עסק הנקמה הזה הוא חרטא"? חוץ מזה, בסרט הזה לבת שלו יש ידיד וגם לפני שמתגלה הטוויסט הוא אומר לה שכדאי לה להיות ביחד עם ידיד שלה ולא איתו.

האמת שבמקור הוא כן עם הבת שלו בסוף, הוא מוחק לעצמו את הזיכרון וחיי איתה ביחד. אהבתי את הסוף הזה.

נ.ב. הלינק לדירוגים שלך בימד"ב מפנה אותי לדירוגים שלי משום מה.

GK_FF

New member
טוב לדעת..

נחמד לשמוע שהיוצר המקורי חשב כמוני לגבי הזוג הראשי.. אבל אנחנו מדברים פה על המנגה או הלייב אקשן? כי בלייב אקשן הוא חותך לעצמו את הלשון או משהו מוגזם ולא נחוץ שכזה אז אני לא ממש מחשיב את זה לסוף שיספק אותי.. :-d

לגבי הנקמה.. בעיני זה ממש מפגר להאשים התאבדות של בן אדם על מי שהפיץ עליו שמועות.. ואלה עוד שמועות נכונות. מעצבן אותי שבסוף הסרטים הגיבור עוד מצדיק את רוצה הנקמה אחרי הכל.

לגבי הציונים שלי, תודה על תשומת הלב, אתקן בקרוב, עד אז:

http://www.imdb.com/user/ur3406880/

THOR1997

New member
ספויילר כמובן

מדובר על הלייב אקשן, אחרי שהוא חותך את הלשון בסרט הקוריאני, הוא נפגש עם מי שהיפנטה אותו והיא גורמת לו לשכוח הכל.

הקטע בסרט הראשון הוא שהבחורה הפסיקה לקבל מחזור והייתה בהריון פיקטיבי איכשהו. לכן הם חששו מילד והיא התאבדה. בסרט החדש אומרים שהאבא של הנבל הוא גם מנהל בית הספר, לכן הוא חשש למעמדו. בסוף הסרט המקורי הגיבור מצטער ומצדיק את הנקמה, כאן הוא סתם בוכה.

GK_FF

New member
ספויילר

לא הבנתי איך הסיבה שכתבת על הגרסא הקוראנית מצדיקה את זה שיש לנקום בגיבור?

THOR1997

New member

הגיבור בעברו צחק על גילוי העריות שהוא ראה וסיפר עליו לכל חבריו. הילדה התחילה להאמין לשמועות וחשבה שהיא בהריון, בגלל שהיא לא רצתה להיות אמא ודודה לאותו ילד כשהיא רק בת 16 (בערך) היא התאבדה. היא לא הייתה מתאבדת אם הגיבור לא היה מספר לכולם שהיא קיימה יחסי מין עם אח שלה. מגיעה לו נקמה כי הוא כביכול "רצח" את הילדה באמצעות המילים שלו.

GK_FF

New member
נו באמת!

באמת??? באמת סביר בעינייך לדרוש ממנה כזה אפס ענק לגבי אחריות המעשים שלה?? נתחיל מזה שהיא שכבה איתו ביוזמתה. ודבר שני, היא התאבדה ביוזמתה. אני לא מבין במשפטים אבל אני מאוד מקווה ששום בית משפט לא יצדיק עונש לבחור (הקטין אגב) שהפיץ על הבחורה שמועות...

THOR1997

New member

זאת דוגמא קצת מטומטמת, אבל תזרום. נגיד שאתה אוהב לשחק בפלייסטישן וכל החברים שלך שונאים פלייסטישן, הם לועגים ומתנהגים כמו בריונים לכל מי שמשחק בפלייסטישן. יום אחד אתה משחק בפלייסטישן בשקט לבד ובלי שאתה שם לב, אחד מהחברים שלך רואה אותך ומספר לכולם מאחורי הגב שלך. מן הסתם אתה תהיה עצוב כי כולם יצחקו עליך. ובוא נגיד שהחלטת להתאבד בגלל זה, אתה לא תתאבד כי שיחקת בפלייסטישן ביוזמתך, אלא כי צחקו עלייך. אתה לוקח אחריות על מה שעשית ומתאבד ביוזמתך. זה לפי דעתך משהו סביר?

ואם בית המשפט היה מצדיק עונש למי שהפיץ את השמועות, הנבל לא היה צריך להשקיע כל כך הרבה כסף בנקמה שלו. הוא פשוט היה מגיע לבית המשפט ודואג לכך שהגיבור יקבל את העונש שמגיע לו.

MR Lordi

New member
מהזמן האחרון-

Gravity- איכזב אותי. לא יכולתי למצוא כלום מעבר לוויזואליה המטורפת ועריכת הסאונד האדירה. הסיפור סתמי.

משחקי הרעב: התלקחות- מעולה! הרבה יותר טוב מהראשון מכל הבחינות.

Silver Linings Playbook- ראיתי פעם שנייה בגלל ג'ניפר לורנס. סרט חמוד מאוד, ו... ג'ניפר לורנס אדירה שם.

הארטיסט- אוברייטד. סרט מהנה שמעביר את הזמן, אבל עשו ממנו יותר מדי רעש. סצנת החלום פשוט גאונית ומבריקה.

השור הזועם- וואו! אין לי הרבה מה להגיד חוץ מוואו. הסרט הכי טוב של סקורסזה (בנוסף לנהג מונית).

הסנדק חלק שני- סרט מדהים. רק הרגיש לי קצת ארוך. לדעתי הראשון יותר טוב.

טרילוגיית שר הטבעות המורחבת- פעם שישית ואני נהנה מחדש. Helm's Deep היא סצנת הקרב האהובה עליי ביותר. והשלישי יצירת מופת.

גולי233

New member
אני כנראה צריך לראות את משחקי הרעב: התלקחות

כי אני מסכים עם כל מה שכתבת.

גולי233

New member
השבוע שלי

R.I.P.D. אפשר לוותר.

החיים ברוורס (Camille Redouble). סרט מקסים עם אווירת אייטיז חביבה, ושחקנית ראשית מצויינת. מומלץ, לדעתי מכוון לקהל בוגר יחסית (נגיד 30+).

ונדטה. נתקלתי בו ב-TV, עדיין סרט מושלם בעיני.

גולי233

New member
היום בדקתי מי ביים אותו, מה הוא עשה מאז וכו'

אז השם לא אמר לי כלום - James McTeigue
והתבאסתי שמישו שעשה סרט כ"כ משמעותי די נעלם לו.
מתנקש נינג'ה היה נחמד, אבל זה היה מזמן.

למעלה