הסדרה "ויקינגים" ועוד מלא סרטים
זה של שבועיים, שבוע שעבר לא כתבתי.
אז ראיתי את הסדרה "ויקינגים" שיש לה רק עונה אחת לצערי. קצת דל תקציב אבל עשו עבודה מצויינת. מי שאהב את משחקי הכס יאהב גם את זה. מאד ריאליסטי, מאד מחובר למציאות, הרבה קרבות, אקשן מעניין ומסעות של ויקנגים לפשוט על בריטניה.
The.Assassination.of.Jesse.James.by.the.Coward.Robert.Ford
סרט עם בראד פיט, מערבון דרמה. דיי נהנתי, קצת ארוך ומייגע (הסרט איזה 3 שעות). צריך ממש לשקוע לתוכו כדי להבין. בעצם הסרט הזה סוג של מסביר מה מניע אדם להרוג אדם אחר. מאד מעניין, שמו שם הרבה דגש על הדקויות, בעיקר במובן הפסיכולוגי. נשארים בסוף עם הרבה שאלות. חצי מומלץ
A.History.Of.Violence
לא כל כך אהבתי, סרט ממוצע מאד לטעמי, הרבה חורים בעלילה ודברים לא הגיוניים. אישתו גרמה לי לאבד אמון במין הנשי.
Elysium 2013
סרט רצפה, שטחי, גרוע ולא הגיוני. עוד ביזיון למאט דיימון שיודע לספק סרטים טובים אבל משום מה לא יודע לבחור תסריטים.
Monsters University [2013]
אנימציה נחמד, לא וואו, קצת ילדותי מידי לטעמי ולא מקורי. הייתי הולך לראות הרבה סרטי אנימציה אחרים קודם.
The Way Back (2010)
פעם שלישית בערך שאני רואה את זה, סרט מקסים. חבורה של אסירים במהלך מלחמת העולם השניה בוחרים מהגולג - בית כלא בסיביר הקפואה. הם הולכים כל הדרך עד הודו (סיפור אמיתי). חבל לי קצת שלא הראו עוד סצנות כמו למשל שהם צדים וכאלה. גם שהם חבורה של דביליים, אני במקומם הייתי גונב אוכל כל הדרך ועוצר בערך במונגוליה, לוקח את הדברים יותר באיזי ובמקום ללכת דוח הייתי הולך דרך ערים ומקומות יישוב.
White House Down 2013
עוד סרט פח. מתקיפים את הבית הלבן והגיבור התורן מציל את היום. ג'יימי פוקס, שהוא שחקן מוערך בעיניי, עשה טעות שהוא לקח את התפקיד הזה (סוג של משחק את אובמה).