סרטי השבוע

GK_FF

New member
סקרן אותי עד שראיתי את ספרינג ברייקרס...

עכשיו כבר הרבה פחות בהול לי להשלימו..

lightflake

New member
אהממ..

תחשוב שמישהו יגיד אני לא אראה את הר ברוקבק או את נמר דרקון כי ראיתי את הענק הירוק...

GK_FF

New member
אממ.........

אבל זה לא הענק הירוק שהוא סרט אולפנים ואפקטים שמשאיר מקום מאוד קטן לבמאי להגשים את חזונו ואין לי מושג למה בכלל במאי שמכבד את עצמו יסכים לחתום חוזה עליו, זה סרט אינדי זול שהוא כבמאי כנראה שלט על כל תהליך ההפקה שלו, ממש כמו גומו.

Top10Movies

New member
בדרך כלל זה יהיה לא נכון...כאן זה יוצא דופן

מכיוון שהוא גם התסריטאי והסרט באמת אינדי ונעשה בתקציב נמוך.

הרוב הפוך לדעתי, במאי שהתחיל בקטן אחרי 10 שנים עושה שובר קופות שאין לו שליטה עליו

lightflake

New member
אוקיי צודק במיוחד כי הוא זה שגם כתב את הסרטים

האמת לא ראיתי את ברייקרס אז אני לא יכול להגיד אם זאת נפילה או שזה פשוט הסגנון, אני חושב שהוא מנסה לצייר בהקצנה את "תרבות הכלום" האמריקאית (לא יודע איך לקרוא לזה בדיוק, אבל אני לא מתכוון לזה בצורה שיפוטית אלא פשוט כפי שזה, חוסר מוחלט של ערכים או מטרות) ובכל זאת משהו יוצא מתוך כל הכלום הזה, משהו שלא נאמר במפורש אבל יוצא מזה
ואם בKIDS עוד אפשר להגיד שיש מעט עלילה וגם מסר כלשהו מכל הכלום הזה, (והמילה AIDS מאוד דומה לשם הסרט) אז בגומו כבר אין לא את זה ולא את זה, וזה לדעתי עושה את העבודה בצורה עוד יותר יפה (כלומר שכן עובר משהו למרות שהוא לא נמצא במפורש בסרט)
השאלה האם זה גם מצליח לקרות גם בברייקרס או ששם הכלום פשוט נשאר כלום...

GK_FF

New member
גם סופיה קופולה עושה את זה,

אבל טוב ממנו בעיני.

ואם כבר הזכרת את לארי קלארק אז האמת שגם הוא..

lightflake

New member
אין צורך לבחור מביניהם כיוון שהם כל כל שונים

בסגנון, אז אין פה השוואה, באמת רק עניין של טעם
בעקבות הדיון ראיתי עכשיו את "מיסטר לונלי" שהוא גם כתב עם אחיו וגם ביים
מפתיע ביותר, רגיש ואמנותי, הזכיר לי את פליני

lightflake

New member
אה ורק עכשיו קלטתי שהרמוני עצמו משחק את הילד

בKIDS זה שמסתובב עם ג'ני במועדון ונותן לה איזשהם כדורים
ובGUMMO הוא משחק את הילד המסטול שיושב על הספה עם הגמד... וואו הוא בעצמו היה ממש ילד שם

רק סרט אחד

הקמפיין- סרט די מצחיק. הוא לא מקורי במיוחד או משהו שאני אזכור להרבה זמן אבל הוא עושה את העבודה שלו. הוא מצליח להצחיק ולהעביר את הזמן בכיף. וויל פארל מוצלח מאוד בסרט הזה וגם זאק מה שמו בסדר.

BlackUnicorn

New member
פסיפיק רים, נראתה לאחרונה

פסיפיק רים - בדיוק מה שציפיתי שהוא יהיה... סוג של רובוטריקים מבחינת הסגנון. סה"כ חביב, מתאים יותר לצפייה בקולנוע (ראינו כאן עם ווליום סביר אבל לא גבוה כדי להנות, בגלל הבת שלנו), ובטח בתלת מימד עוד יותר כיף.
תסריט די גרוע וצפוי, מה שנקרא - Been there, done that...
ניסו להתחכם לדעתי יתר על המידה, מה שיצר סיפור עם היגיון פנימי קצת מעורער.
משחק סביר של השחקנים ו.. זהו.
סה"כ נחמד להעביר שעתיים כשרוצים לנתק את המוח קצת.. לא מעבר לזה. 5/10

נראתה לאחרונה -
בעקבות ההמלצות כאן החלטתי לראות. סרט לא רע בכלל שמעלה שאלות מוסריות נוקבות שנשארו במחשבה שלי עד עכשיו. יש בעיות קטנות בתסריט בעיניי, אבל סה"כ רעיון נחמד ובימוי נחמד של בן אפלק, אם כי לא מושלם. קייסי אפלק די מעצבן אבל עד סוף הסרט הוא הצליח להתחבב עליי קצת. היו יכולים לבחור שחקן אחר לדמות הראשית, ברור כאן מה היו המניעים.
7/10

delikat

New member
אגב פסיפיק רים

תגידו, איך זה יכול להיות שלא היה רובוט יפני?

RoyceGracie

New member
איך

הם לא חשבו על לפוצץ את החור שממנו המפלצות יוצאות לפני, זה הדבר הראשון שהייתי עושה. הרבה לפני שהייתי בונה רובוטים וחומה ענקית...

מינימום הייתי ממלכד אותו

BlackUnicorn

New member
ושכחתי גם - אייסמן

ראינו אותו לפני כשבוע. משחק משובח של מייקל שאנון שמרגיש ממש תפור לתפקיד. בהתחשב בסיפור נראה שהצליחו למצות את הפוטנציאל של הסרט. זה לא סרט שזוכרים יותר מדי אח"כ (נזכרתי שראיתי אותו רק אחרי הצצה ב- IMDB...), הוא לא משאיר איזשהו חותם, אבל הוא כן מעניין ומומלץ בעיניי.
7/10

גולי233

New member
רק סרט אחד - אבל טוב

אופטימיות היא שם המשחק. איזו הפתעה נעימה. סרט נהדר עם דמויות עשירות ושחקנים פנטסטיים.

סרט מהערב: VIVA LA LIBERTA

סאטירה נוקבת ומשעשעת על הפוליטקה האיטלקית ובכלל.

עלילתו של הסרט מתרחשת בשתיים מהערים היפים בעולם, רומה ופריז, וזה לא מזיק.

משחקם של טוני סרביליו ושל וולריה ברוני טדסצ'י משכנע

RoyceGracie

New member
הסדרה "ויקינגים" ועוד מלא סרטים

זה של שבועיים, שבוע שעבר לא כתבתי.

אז ראיתי את הסדרה "ויקינגים" שיש לה רק עונה אחת לצערי. קצת דל תקציב אבל עשו עבודה מצויינת. מי שאהב את משחקי הכס יאהב גם את זה. מאד ריאליסטי, מאד מחובר למציאות, הרבה קרבות, אקשן מעניין ומסעות של ויקנגים לפשוט על בריטניה.

The.Assassination.of.Jesse.James.by.the.Coward.Robert.Ford
סרט עם בראד פיט, מערבון דרמה. דיי נהנתי, קצת ארוך ומייגע (הסרט איזה 3 שעות). צריך ממש לשקוע לתוכו כדי להבין. בעצם הסרט הזה סוג של מסביר מה מניע אדם להרוג אדם אחר. מאד מעניין, שמו שם הרבה דגש על הדקויות, בעיקר במובן הפסיכולוגי. נשארים בסוף עם הרבה שאלות. חצי מומלץ

A.History.Of.Violence
לא כל כך אהבתי, סרט ממוצע מאד לטעמי, הרבה חורים בעלילה ודברים לא הגיוניים. אישתו גרמה לי לאבד אמון במין הנשי.

Elysium 2013
סרט רצפה, שטחי, גרוע ולא הגיוני. עוד ביזיון למאט דיימון שיודע לספק סרטים טובים אבל משום מה לא יודע לבחור תסריטים.

Monsters University [2013]
אנימציה נחמד, לא וואו, קצת ילדותי מידי לטעמי ולא מקורי. הייתי הולך לראות הרבה סרטי אנימציה אחרים קודם.

The Way Back (2010)
פעם שלישית בערך שאני רואה את זה, סרט מקסים. חבורה של אסירים במהלך מלחמת העולם השניה בוחרים מהגולג - בית כלא בסיביר הקפואה. הם הולכים כל הדרך עד הודו (סיפור אמיתי). חבל לי קצת שלא הראו עוד סצנות כמו למשל שהם צדים וכאלה. גם שהם חבורה של דביליים, אני במקומם הייתי גונב אוכל כל הדרך ועוצר בערך במונגוליה, לוקח את הדברים יותר באיזי ובמקום ללכת דוח הייתי הולך דרך ערים ומקומות יישוב.

White House Down 2013
עוד סרט פח. מתקיפים את הבית הלבן והגיבור התורן מציל את היום. ג'יימי פוקס, שהוא שחקן מוערך בעיניי, עשה טעות שהוא לקח את התפקיד הזה (סוג של משחק את אובמה).

Lempira

New member
שלושה סרטים

האזרח קיין, רציתי להבין מה הסיפור עם רוזבאד, היה משעמם

סמסרה, סרט רוחני, מעולה למי שחובב את הז'אנר

ההצעה הטובה ביותר, מותחן איטלקי בשפה האנגלית, סרט מעולה

lightflake

New member
איזה סמסרה? 2001 או 2012

הראשון זה עם הנזיר, השני לא ראיתי אבל זה סטייל ברכה, קטעים ויזואלים

ועוד אחד מהיום

בארט וונדרסטון המדהים- היו לי ציפיות מהסרט הזה. סטיב בושמי וג'ים קארי הם מהשחקנים האהובים עלי וסטיב קארל אף פעם לא מזיק. קצת התבאסתי כשהסרט נכשל ולא הגיע להקרנות בארץ. אך בסופו של דבר ראיתי את הסרט באמצעים כלשהם. סרט די מצחיק עם הופעות משעשעות ובדיחות שעובדות. סרט שכיף להעביר איתו שעה וארבעים.

למעלה