סרטי השבוע.

CallMeCavanaugh

New member
בדיוק להיפך

לא רק שזה כן מסתדר עם כל מיני "צ'אנסים" שהוא התבסס עליהם, זה מראה שלא היו שום צ'אנסים.

בשלב מסויים בסרט מדברים על תפקיד האסיסטנטית, אני כבר לא זוכר בין מי למי מתנהלת השיחה, אבל אחד שואל - אתה יודע מה תפקיד האסיסטנטית? והשני עונה - היא מושכת את תשומת הלב בזמן שהקוסם מבצע את הקסם, ואז מגיעה התשובה - לא. היא זאת שעושה את כל העבודה בעצמה.

כל הסרט היה קסם אחד גדול של נקמה על מות אביו של הסוכן, כשארבעת הפרשים הם הקוסמים והסוכן בתפקיד האסיסטנטית. לא משנה אם הוא השתתף במרדפים עם נשק חם או אם הלך מכות עם אחד הקוסמים או אפילו אם זחל לתוך מכונית בוערת שניות לפני שהתפוצצה - הוא לא לקח שום צ'אנס ולא היה בשום סכנה. הכל חלק מהטריק הגדול.

BlackUnicorn

New member
אני יודעת, אבל זה עדיין מוגזם לחלוטין

בעיקר כל הקטע של המרדף, הקטע עם המשאית וכו'... הם קוסמים, הם לא פעלולנים. הם מדברים על איך קוסמים עובדים על תנועה אחת במשך שעות ארוכות - אבל על זה הם לא התאמנו, למשל. זה היה חד פעמי ומטורף ותלוי בזמנים, בהנחות מוגזמות (למשל שהדמות של מייקל קיין תרצה להצטרף אליהם). אם גם הצרפתייה הייתה איתו מלכתחילה, זה היה כבר קצת יותר הגיוני. אבל כביכול היא הצטרפה ולמזלו היא זרמה איתו ולא החליטה "להלשין" עליו?
ולמה בכלל לשלוח את הקוסמים בחלק השלישי כך שהם יהיו שם פיזית, אם הכל אשליה אופטית? למה הם צריכים להיות שם בכלל, הם יכולים להיות במקום רחוק בכלל...
אולי אני נתפסת לקטנות, לא יודעת. לי זה הרגיש קצת מוגזם.

CallMeCavanaugh

New member
למה את חושבת שהם לא התאמנו על זה?

הם מקבלים את התכנית ואז מתחילים להוציא אותה לפועל שנה מאוחר יותר. סביר להניח שהם כן התאמנו על הדברים האלה בדיוק במשך אותה שנה.
הקטע עם הצרפתיה באמת קצת מוגזם, אני מניח, אבל את זה לא הייתה לי בעיה להחליק.

בכל מקרה, המשפט האחרון שלך אומר הכל - זה הרגיש מוגזם? כך זה צריך היה להרגיש. זה כל הקטע בקסמים. קסם שלא מרגיש מוגזם כנראה לא יהיה מוצלח במיוחד

gavrik

New member
האמת חשבתי בדיוק כמוך

הסרט מאותה סצינה של מארק רופאלו ומורגן פרימן שהייתה בסוף פשוט הייתה שטותית לגמרי וחסרת היגיון.

<ספויילרים>
זה כאילו נגלה שדקה לפני הסוף של הסרט "ההתחלה" הדמות של דיקפריו בעצם עבדה עם האחרים כדי להכשיל את המשימה.

שאלה לגבי הסוף של הסרט

בנוגע לחלק שבין הכתוביות שבסוף (כשהם מגיעים למקום באמצע המדבר)..
מה בדיוק הלך שם?? מה המבט המוזר שהקירח נותן שם אמור להביע?

BlackUnicorn

New member

פשוט פתיח לסרט המשך, אם יהיה...
הם כביכול עומדים בפני קסם חדש, הכל עוד פעם מההתחלה...

שבוע עמוס

דר. סטריינג'לאב- לא יצירת המופת שעושים ממנה, אבל עדיין סרט טוב. משעשע, משחק מצויין ועם קטעים הזויים ומשעשעים מאוד.
מת לצעוק 5- סתם סרט.
איגה (זבוב)- ראיתי בהקרנה מיוחדת של עין הדג. סרט הודי מבדר מאוד, מהנה ומצחיק למדי.
כוננות עם שחר- משחק מרשים, עלילה טובה וכמה רגעים חזקים ביותר. אבל נפילה לעומת התשבוחות שנתנו לו.
חיי פי- מעולה! מרתק מאוד, מרשים ויזואלית, מעניין לכול אורכו ואף מכיל כמה רגעים מרגשים מאוד (ורגע אחד שכמעט גרם לי לדמעות). מומלץ מאוד גם ב2D.

THOR1997

New member
ארבעה סרטים

איגה (זבוב)- מהנה ביותר, יש בסרט שירים, הומור, אקשן ורומנטיקה וכולם היו טובים. ראיתי בהקרנה של עין הדג והיה כיף מאוד.

פיץ' בלאק- מותח ומהנה. אולי האפקטים לא טובים במיוחד אבל הסרט בכל זאת מצליח להיות סוחף. הסרט הפתיע אותי לטובה.

רידיק: המסע מתחיל- איום ונורא. אני לא מבין למה חשבו שאחרי סרט אימה על חבורת אנשים שתקועים בחלל עם מפלצות ההמשך ההגיוני הוא סרט אקשן ענק בסגנון גיבורי על. הפעם לסרט היו אפקטים טובים אבל העיצוב שלו היה כל כך מכוער שזה לא משנה. זה הסרט שבגללו טרילוגיית רידיק לעולם לא תחשב טובה.

רידיק- מנסה להיות יותר "פיץ' בלאק" מאשר "המסע מתחיל". וזה דבר טוב, הבעיה היא שחוץ מהרבה יותר דם ואלימות, אין בו שום דבר שלא ראינו בפיץ' בלאק. סרט בסדר בסך הכל.

גולי233

New member
השבוע שלי

אייסמן. דרמת פשע\מאפיה. לטעמי הסרט בינוני למדי. נראה לי שיוצרי הסרט ניסו לעבוד לפי "מרשם" לסרט מצליח משנות ה-90 כגון הח'ברה הטובים. הליהוק לא עובד לטובת הסרט בכלל וכולל שורה של כוכבים (רובם לשעבר) שאינם מספקים תצוגה מרשימה. בלא מעט סצינות יש תחושה של אולפן, או שהצילום\תאורה לא מרגישים נכון. הסרט מבוסס על סיפור אמיתי להבנתי ועל כן יש מגבלות לעלילה ולהתפתחות שלה שלא משביעה רצון. לא היה אכפת לי בכלל מהדמויות לאורך הסרט וזו אולי הדרך העיקרית שלי למדוד האם סרט הוא מוצלח או לא.

בקצה האגם (סדרה). ראיתי את שני הפרקים הראשונים. סיפור ודמויות מורכבות ומעניינות, בהחלט מומלץ. מתקדם לאט.

RoyceGracie

New member
אני אהבתי את האייסמן

אני חושב שהבחירה של שחקן הראשי הייתה מצויינת. אישתו היא שחקנית גרועה שאני לא אוהב. הרגשתי שהצליחו להעביר תחושה של חיספוס כמו שסרט כזה צריך להיות, למרות שהוא הוליוודי.

לא הייתי אומר שהוא יצירת מופת אבל הייתי מדרג אותו 7

פלאטון.

סרט מלחמה טוב... אבל זהו. לא יצירת מופת. סיפור די דליל ודמויות לא מעניינות יותר מדי ומסר ילדותי ומעצבן כהרגלו של אוליבר סטון, עטופים בעשייה מצויינת, משחק נהדר, והרבה רעיונות והברקות שאם היו מחברים אותן ביחד הסרט היה הופך להרבה יותר טוב.

אל תראה

בשם אלוהי הקולנוע, אל תראה את השיעמומון המזעזע הזה. אחת מחוויות הצפייה הכי נוראיות שחיוויתי.

למעלה