סרטי השבוע.

Deliverance

(אני מסרב לקרוא בשם העברי הלא משהו, אבל גם כי השם המקורי זהה לשם של אחד השירים האהובים עליי בעולם)

מותחן מצויין מ-1972 - מטריד, אווירתי ומשוחק מצויין. סרט מעולה.

גולי233

New member

RoyceGracie

New member
סרט מזעזע שחובה לראות

ראיתי אותו כילד והוא הכניס לי הרבה חרדה לחיים :)

חבל שלא הביאו את קווין בייקון לשחק שם איכשהו, הוא מושלם לסרטים כאלה.

*ספויילר*

איזה אהבל יצא הגבר גבר (זה ששבר את הרגל) שהוא אמר להם שהאהבל חסר השיניים נמצא למעלה על ההר, לפי דעתי הוא לא היה שם בכלל, הוא פשוט ברח הבייתה וזהו. הוא גרם לבחור הבלונדיני להרוג סתם מישהו. ועוד אחרי שזה קרה, הם פשוט המשיכו בנהר כאילו כלום. הם היו פשוט צריכים לחכות ללילה ולהתגלגל בנהר בלי חשש שהוא יוכל לירות בהם...

Dude1969

New member
Deliverance

גם אני אהבתי מאוד לפני איזה 5 שנים צפיתי בו פעם ראשונה, כמו שתיארת, יש בו אווירה מצויינת, שחקנים גדולים, ברט ריינולדס וג'ון ווייט, מוזיקה פשוט נהדרת. יש סצינה זכורה לי עם הסולו גיטרה שהשניים מנגנים יחד, סצינה נהדרת. סרט הרפתקאות / מותחן מצויין. כמו כן אני ממליץ על עוד סרט בסגנון הזה (Southern Comfort) עם קיית' קרדין. סרט מצוין! (לא פחות).

GK_FF

New member
רק אני לא אהבתי...

והאמת שלמרות שראיתי אותו לפני שנה בערך הוא כל כך לא השאיר עלי רושם שאני לא זוכר ממנו כלום.

niro58

New member
זה סרט שהיו לי ציפיות ממנו

ובסוף קיבלתי משהו שונה..אבל אין ספק שזה סרט טוב אם לא אהבת בעיה שלך

MR Lordi

New member
מי מפחד מהזאב הרע

אין לי כוח לכתוב עליו בכלל. סרט רע!
ו... צילום מדהים.

RoyceGracie

New member
הסרטים שלי

Kick-Ass.2.2013

לא רע לסרט דבילי. כשהוא התחיל חשבתי שזה סרט לילדים אבל גיליתי שזה לנוער לאורך הסרט. מקללים שם בלי סוף, זה נחמד.

Rise.of.the.Guardians.2012
סרט אנימציה, נחמד. לא משהו מיוחד בכלל. מתאים לילדים סביב גיל 12-10

Empire.State.2013
לא רע בכלל ! סרט על בחור אהבל למחצה שיחד עם חבר שלו שודדים את הברינקס - שם הוא עובד. סרט על סיפור אמיתי, שווה לראות אבל לא חובה.

The Frozen Ground 2013
סרט נחמד, עוד אחד של ניקולס קייג'. לא ציפיתי ממנו ליותר מידי וגם לא קיבלתי. עלילה יחסית שגורה, משחק ממוצע, צילום סטנדרטי. נחמד. שווה לראות אם אוהבים ז'אנר של מתח סטייל הרוצח שנראה כמו הבחור הכי טוב בעולם.

R.I.P.D.2013
סרט חדש עם ג'ף בריג'יס, שלצערי מאכזב אותי לאחרונה. אחרי שהיה נהדר בקיי פקס, TRUE GRIT, סרטים ישנים שלו כשהיה צעיר וכמובן כמובן המשחק שלו כ THE DUDE בביג ליבובסקי. הוא משחק לאחרונה תפקידים דביליים ואני לא מבין למה. הסרט הזה הוא קומדית פשע על יחידת משטרה שפועלת לאחר המוות. גם קווין בייקון משחק שם, ועושה עבודה לא רעה. שוב, סרט נחמד, ילדותי במעט אבל נחמד.

Prince.Avalanche.2013
סרט מעניין. דרמה. משחק בו החבר של פיבי מחברים (ששיחק בעוד המון סרטים) וההוא מ INTO THE WILD. סרט על 2 חבר'ה בעיירה דרומית שעובדים בבנית כביש. הדינאמיקה בניהם, קשיים וכו. סרט נחמד, קצת משמים. לא רומנטי, לא מצחיק. לא ברור על מה הוא בדיוק...

The Longest Day (1962)
נהנתי מאד, סרט ישן שלאורך הסרט נזכרתי שראיתי אותו כילד. מסופר על הפלישה האמריקאית לצרפת בשליטה גרמנית. הסרט מוצג מנקודת מבט קצת פטריוטית מידי וקצת אוהדת מידי לארה"ב. הציגו את הגרמנים שם כאילו הם דביליים וחלשים. בסרט למשל להציל את טוראי ראיין עשו את אותה סצנה שעשו פה, של הפלישה לחוף, ואצל הטורי ראיין זה היה טווח נוראי באמריקאים. נהנתי מאד, מומלץ. אבל רק אחרי שראיתם את DAYS OF GLODY, שזה גם סרט ישן וטוב על מלחמה.

GK_FF

New member
הרבה שמעניינים אותי........

Kick-Ass.2.2013
מחכה לראות בעקבות הביקורות

Rise.of.the.Guardians.2012
אהבתי ממש דווקא!

Empire.State.2013
בוואצ'ליסט שלי בגלל האמסוורת ורוברטס.

R.I.P.D.2013
מסקרן אותי כי פנטזיה.

Prince.Avalanche.2013
לא שמעתי על זה לפני וזה נשמע מאוד מעניין, אבל ידעת שזה חידוש? כי זה דיי הוריד לי מזה........ (שמתי את המקורי בוואצ'ליסט....... ספק אם אי פעם אגיע אליו)

קרלטון

New member
לגבי The Longest Day

אני מסכים, סרט מצוין, ראיתי אותו איזה 4-5 פעמים. אהבתי שמראים גם את הדינמיקה של הפיקוד הבכיר הגרמני ובמקביל הערכות לפעולה של קצינים אמריקאים ובריטים והחיילים עצמם. נכון שנקודת המבט מוטה והגרמנים מוצגים עם לעג וגיחוך מסוימים, אבל למען הדיוק ההסטורי ניתן לציין שאכן רוב הנחיתות באותו יום היו קלות עם התנגדות מעטה יחסית. הנחיתה שמוצגת בסרט "להציל את טוראי ראיין" היא בחוף אומהה - הסקטור בו היתה התנגדות גרמנית יוצאת דופן ביחס לחופים האחרים. גם בחוף ג'ונו היתה התנגדות לא קטנה, אך בשאר החופים רק אחוזים ספורים מהחיילים שנחתו נפגעו.

mrpink3

New member
כרוניקה בזמן אמת

סרט מעניין אך בסופו של דבר מפוספס.
המניעים מפוקפקים. באחת הסצינות הראשונות אחת מהדמויות מדברת על 'העולם כרצון ודימוי' של שופנאהור וחשבתי שזה יהיה הקו המנחה של הסרט - האנטי-גיבור רוצה יותר, ולכן הבלהבלה, אך מה שמניע את הסרט זה למעשה הבעיות האישיות שלו.

BlackUnicorn

New member
האשליה

סרט מותח לכל אורכו כמעט. ראינו את הוורסיה הארוכה, אז אולי בגלל זה היו כמה קטעים פחות מעניינים.
אני לא יודעת אם זו אני או הסרט, אבל אני חושבת שמאכילים את הצופה ברמזים עבים מדי כך שדי ברור מה שהולך לקרות.
קטן -
אכן, את הטוויסט האחרון לא קלטתי, אבל זה גם קצת מאכזב כי זה מסוג הטוויסטים שהם לא באמת הגיוניים עד הסוף... בסופו של דבר מרגיש כאילו הסיפור "נתפר" קצת בצורה מלאכותית מדי.

בכל מקרה כיפי ואני ממליצה - 7/10.

CallMeCavanaugh

New member
במבט ראשון זה באמת נראה קצת תמוה

אבל במחשבה שניה זה בעצם מסתדר היטב עם הסרט ועם כל מה שנאמר בו על קסמים ואיך הם מתבצעים.

BlackUnicorn

New member
כן ולא...

נכון שזה מסתדר עם הסרט, זה סוגר יופי את המעגל, אבל זה יותר מדי הזוי כשמסתכלים על התמונה המלאה, על המשחק של הדמות, על הצ'אנסים שהוא התבסס עליהם כדי שכל הסיפור יצליח וכו'... הרגיש לי מלאכותי מדי.

למעלה