הסרטים שלי
Kick-Ass.2.2013
לא רע לסרט דבילי. כשהוא התחיל חשבתי שזה סרט לילדים אבל גיליתי שזה לנוער לאורך הסרט. מקללים שם בלי סוף, זה נחמד.
Rise.of.the.Guardians.2012
סרט אנימציה, נחמד. לא משהו מיוחד בכלל. מתאים לילדים סביב גיל 12-10
Empire.State.2013
לא רע בכלל ! סרט על בחור אהבל למחצה שיחד עם חבר שלו שודדים את הברינקס - שם הוא עובד. סרט על סיפור אמיתי, שווה לראות אבל לא חובה.
The Frozen Ground 2013
סרט נחמד, עוד אחד של ניקולס קייג'. לא ציפיתי ממנו ליותר מידי וגם לא קיבלתי. עלילה יחסית שגורה, משחק ממוצע, צילום סטנדרטי. נחמד. שווה לראות אם אוהבים ז'אנר של מתח סטייל הרוצח שנראה כמו הבחור הכי טוב בעולם.
R.I.P.D.2013
סרט חדש עם ג'ף בריג'יס, שלצערי מאכזב אותי לאחרונה. אחרי שהיה נהדר בקיי פקס, TRUE GRIT, סרטים ישנים שלו כשהיה צעיר וכמובן כמובן המשחק שלו כ THE DUDE בביג ליבובסקי. הוא משחק לאחרונה תפקידים דביליים ואני לא מבין למה. הסרט הזה הוא קומדית פשע על יחידת משטרה שפועלת לאחר המוות. גם קווין בייקון משחק שם, ועושה עבודה לא רעה. שוב, סרט נחמד, ילדותי במעט אבל נחמד.
Prince.Avalanche.2013
סרט מעניין. דרמה. משחק בו החבר של פיבי מחברים (ששיחק בעוד המון סרטים) וההוא מ INTO THE WILD. סרט על 2 חבר'ה בעיירה דרומית שעובדים בבנית כביש. הדינאמיקה בניהם, קשיים וכו. סרט נחמד, קצת משמים. לא רומנטי, לא מצחיק. לא ברור על מה הוא בדיוק...
The Longest Day (1962)
נהנתי מאד, סרט ישן שלאורך הסרט נזכרתי שראיתי אותו כילד. מסופר על הפלישה האמריקאית לצרפת בשליטה גרמנית. הסרט מוצג מנקודת מבט קצת פטריוטית מידי וקצת אוהדת מידי לארה"ב. הציגו את הגרמנים שם כאילו הם דביליים וחלשים. בסרט למשל להציל את טוראי ראיין עשו את אותה סצנה שעשו פה, של הפלישה לחוף, ואצל הטורי ראיין זה היה טווח נוראי באמריקאים. נהנתי מאד, מומלץ. אבל רק אחרי שראיתם את DAYS OF GLODY, שזה גם סרט ישן וטוב על מלחמה.