סרטי השבוע

THOR1997

New member
רק סרט אחד :(

אני כרגע מנסה להשלים את הפילמוגרפיה של פינצ'ר. השבוע ראיתי את זודיאק ומאוד נהנתי, לא סרט ברמה של מועדון קרב או שבעה חטאים אבל עדיין טוב. מה שנשאר לי זה "החדר" (שאני הולך להשלים בימים הקרובים) וחצי מבנג'מין באטן.

היום או מחר אני אלך ל"וולברין", מקווה שיהיה טוב. וב4.8 יש הקרנה של "מי מפחד מהזאב הרע" של הבלוג סריטה שכבר קיבלתי כרטיסים אליה ואני מתכנן ללכת.

THOR1997

New member
אי אפשר לחכות ;)

ודרך אגב, ראיתי את וולברין. סרט די טוב, אני אפרסם עליו ביקורת בימים הקרובים.

** רוזבד

New member
רק אחד

"זכרונות מאפריקה"
דרמה היסטורית ביוגרפית,
משחק מצויין של מריל סטריפ (שמפגינה פה את הכשרון שלה למבטאים) ורוברט רדפורד,
הסרט כתוב ומבויים בצורה נהדרת, ויש בו מוזיקה נהדרת,
סה"כ מאוד נהנתי מהסרט, בהחלט ממליץ

(ואגב, מתוך 85 זוכי אוסקר לסרט הטוב, זה הסרט ה-60 שראיתי)

MR Lordi

New member
Only God Forgives

טוב, אז בניגוד לביקורות ולהמון אנשים, אהבתי את הסרט.
הוא מיוחד ממש. 'דרייב' זה אחד הסרטים האהובים עליי וידעתי שהוא יהיה איטי ואומנותי.
הצילום מטורף, כל שוט הוא יצירת מופת, אסתטי ומחושב (העמדה, צבעים ותאורה).
הסרט הזה גרם לי לחשוב קצת. אני צריך עוד צפייה כדי להבין טוב יותר את הסיפור.
אבל אהבתי!

Alex Burgess

New member
בימים האחרונים עשיתי מרתון המשרד (האמריקאי)

ובינתיים סיימתי את שתי העונות הראשונות. כבר הספקתי לשכוח כל מיני ניואנסים שנקרעתי מהם מחדש.

סטיב קארל גאון.

GK_FF

New member

Murdock18

New member
אני כל הזמן עושה מרתון "המשרד".

סטיב קארל באמת גאון, אני מאוהב בסדרה הזו.

ערן1987

New member
כמה סרטים מהתקופה האחרונה

אני לא יודע מתי האחרונה כתבתי בשרשור הזה אז הנה כמה סרטים שראיתי מהתקופה האחרונה כשכמובן שיש מצב ששכחתי כמה

גנוב על המיניונים: אם ככה נקרא סרט ההמשך של "גנוב על הירח", איך ייקרא הסרט על המיניונים שייצא בשנה הבאה? go figure.. בכל מקרה, ההמשך הזה פחות טוב מהראשון אבל הוא בסה"כ לא רע בכלל ומהנה ומשעשע ביותר. חבל שלא השקיעו יותר בדמות שקירסטן וויג מדובבת, היא הייתה מתאמצת מדי להיות מצחיקולה והיא לא ממש הייתה כזו ואני בטוח שאפשר היה להוציא ממנה יותר, וחבל. ושוב, מעביר כשעה וחצי בסבבה - במיוחד למי שאוהב אנימציה.

מהיר ועצבני 6: עוד סרט שפחות טוב מקודמו אבל הוא עדיין כולל כמה סצנות אקשן טובות מאוד גם אם מופרכות ומוגזמות בצורה נוראית. גל גדות "שלנו" מביכה כהרגלה בקודש אבל היא עדיין לא מצליחה לעלות על תצוגת ה"משחק" של וין דיזל, מהשחקנים הגרועים ביותר שנראו בעשור האחרון. די חביבי, תפרוש, זה נגמר.

איש הפלדה: כמה שחיכיתי לסרט הזה, כמה שגם לי הציפיות רק עלו ועלו ככל שהזמן עבר וכמה שהן ירדו כשהסרט יצא וראיתי שהביקורות, של הקהל ושל המבקרים, לא משהו בכלל, בלשון המעטה. אולי זה היה טוב כי אני מ-א-ו-ד נהניתי מהסרט הזה. יש לו את הפאקים שלו (בעיקר בפיתוח הדמות של קלארק ובזוגיות שלו עם לויס) וכמובן שהוא לא מושלם, אבל כל השעתיים וחצי שלו עברו בלי שהרגשתי אותן בכלל. המשחק של הקאסט בסה"כ טוב מאוד, הויזואליות מרהיבה וסצנות האקשן שבו (בעיקר אלה שבסוף) הן מהטובות ביותר שראיתי אי פעם. גדול, פשוט גדול.

רד 2: הראשון היה חביב ואת השני הכריחו אותי לראות אותו כי ממש לא היה בא לי עליו, וצדקתי - כמו הטריילר שלו, גם הסרט הזה נראה לא באמת מצחיק ולא באמת סוחף, וחבל כי יש בו המון פוטנציאל. אין בו את המשהו הזה שיכול היה להפוך אותו מסתם עוד סרט אקשן-קומי לסרט אקשן-קומי טוב באמת, וזו ממש לא אשמת השחקנים שעושים את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר (הלן מירן
).

ערן1987

New member
יאיי

מה כן אהבת בו ומה לא? הדעות שלך על סרטים שראיתי/שאני רוצה לראות (וגם כאלה שלא) תמיד מעניינות אותי חח

ערן1987

New member
די חנפנית.. תמשיכי

ואני נזכר עכשיו בביקורת שלך! מסכים מאוד

N o a m V

New member
Trance , Tha Fall

Trance - ההתחלה ניראת טוב, מעניינת, אולי קצת מותחת, אבל לאט לאט זה מתדרדר.
נראה כאילו כל רבע שעה הסרט מתהפך, בא טוויסט מפה ואז עוד אחד משם שיוצר מצב
של קצת בלבול וכאב ראש. אולי הבמאי רצה להכניס גם את הצופה לסוג של טראנס, מצד
אחד זה קצת מתיש ומצריך אותך לשים לב לכל פרט, ומצד שני זה קצת מסקרן לראות מה
יהיה בסוף. לא ממש אהבתי.

Tha Fall - מיני סדרה דרמה מתח בריטית של ה- BBC בת חמישה פרקים.
הסדרה מתרחשת בעיירה בצפון אירלנד ומתמקדת בחקירת המשטרה המקומית,שנמצאת במרדף
אחר רוצח סדרתי. לאחר שהחקירה לא מתקדמת הם מזמנים חוקרת בכירה בשם סטלה גיבסון
(ג'יליאן אנדרסון), שתנהיג את החקירה ואת השוטרים המקומיים ותביא לתפיסת הרוצח.
הרוצח הסדרתי נחשף כבר על ההתחלה בדמות של אב נפלא לשני ילדים כשבתוכו נמצא התאבון
המתמיד לרצוח.
מותחן מאוד מתוחכם, קודר, מסקרן עם הרבה קריפיות. ג'יליאן אנדרסון משחקת מצוין.
הבנתי שהסדרה תחודש לעונה נוספת שהיא דיי הכרחית לפי הסיום שלה. מומלץ .

http://www.youtube.com/watch?v=dyFrBC1rAcg

למעלה