כמה סרטים מהתקופה האחרונה
אני לא יודע מתי האחרונה כתבתי בשרשור הזה אז הנה כמה סרטים שראיתי מהתקופה האחרונה כשכמובן שיש מצב ששכחתי כמה
גנוב על המיניונים: אם ככה נקרא סרט ההמשך של "גנוב על הירח", איך ייקרא הסרט על המיניונים שייצא בשנה הבאה? go figure.. בכל מקרה, ההמשך הזה פחות טוב מהראשון אבל הוא בסה"כ לא רע בכלל ומהנה ומשעשע ביותר. חבל שלא השקיעו יותר בדמות שקירסטן וויג מדובבת, היא הייתה מתאמצת מדי להיות מצחיקולה והיא לא ממש הייתה כזו ואני בטוח שאפשר היה להוציא ממנה יותר, וחבל. ושוב, מעביר כשעה וחצי בסבבה - במיוחד למי שאוהב אנימציה.
מהיר ועצבני 6: עוד סרט שפחות טוב מקודמו אבל הוא עדיין כולל כמה סצנות אקשן טובות מאוד גם אם מופרכות ומוגזמות בצורה נוראית. גל גדות "שלנו" מביכה כהרגלה בקודש אבל היא עדיין לא מצליחה לעלות על תצוגת ה"משחק" של וין דיזל, מהשחקנים הגרועים ביותר שנראו בעשור האחרון. די חביבי, תפרוש, זה נגמר.
איש הפלדה: כמה שחיכיתי לסרט הזה, כמה שגם לי הציפיות רק עלו ועלו ככל שהזמן עבר וכמה שהן ירדו כשהסרט יצא וראיתי שהביקורות, של הקהל ושל המבקרים, לא משהו בכלל, בלשון המעטה. אולי זה היה טוב כי אני מ-א-ו-ד נהניתי מהסרט הזה. יש לו את הפאקים שלו (בעיקר בפיתוח הדמות של קלארק ובזוגיות שלו עם לויס) וכמובן שהוא לא מושלם, אבל כל השעתיים וחצי שלו עברו בלי שהרגשתי אותן בכלל. המשחק של הקאסט בסה"כ טוב מאוד, הויזואליות מרהיבה וסצנות האקשן שבו (בעיקר אלה שבסוף) הן מהטובות ביותר שראיתי אי פעם. גדול, פשוט גדול.
רד 2: הראשון היה חביב ואת השני הכריחו אותי לראות אותו כי ממש לא היה בא לי עליו, וצדקתי - כמו הטריילר שלו, גם הסרט הזה נראה לא באמת מצחיק ולא באמת סוחף, וחבל כי יש בו המון פוטנציאל. אין בו את המשהו הזה שיכול היה להפוך אותו מסתם עוד סרט אקשן-קומי לסרט אקשן-קומי טוב באמת, וזו ממש לא אשמת השחקנים שעושים את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר (הלן מירן
).