סרטי השבוע

טל 2010

New member
לטעמי מבחינת הכל- ממוצע פלוס

לא יודע, יצאתי ברגשות מעורבים..
ראיתי דווקא כמה וכמה סרטים בז'אנר כמו 28 יום אחרי, שחר המתים, וירוס(הסרט עם האוניה- למי שמכיר) ,גם את פנדורום- זה מבחינת המתח אחד הטובים שיצא לי לראות בז'אנר בזמן האחרון ועוד שלא עולים לי כרגע..
זה לא הרבה הרבה יותר טוב מבחינת המתח, לא יודע, זה פשוט היה כמו שאמרתי, ממוצע פלוס..
.

***ספויילרים-***
החלק בישראל, לא יודע, זה היה דיי עלוב לטעמי, ציפיתי למשהו לא פחות טוב מהומלנד מבחינת רמת האותנטיות, מה זה היה השדה תעופה ההזוי הזה? למה לא הראו את טרמינל 3? למה לא הראו את ירושלים כמו בני אדם? עוד מבנים ודברים.. זה היה לא משהו, ציפיתי ליותר מהם.

BlackUnicorn

New member

לגבי החלק בישראל - גם אותי זה עיצבן, אבל צריך לזכור שקהל היעד הם אמריקאים. ככה הם רואים את ישראל... בצורה עקומה משהו. לגמרי הראו אותנו כמו איזו מדינה ערבית מדברית.

עוד סרט שראיתי

זוהי סדום- פחות מצחיק בצפייה שניה. אבל עדיין מצחיק, מלא בדיחות ומהנה.

loveava

New member
הנסיכה מונונוקי

תשמעו זה הסרט השני שאני רואה של מיזאקי, אחרי מסע המופלא המוצלח, והסרט הזה פשוט מדהים ומרתק עוד יותר!
היכולת של הבמאי להעביר לנו תחושות מאנימה מאוד גדולת. ואני לא חובב של אנימה, אבל זה פשוט משהו מאוד מיוחד, סרט מומלץ מאוד!
עוד סרטים שראיתי:
RED2 - נחמד, לא חובה, לא נורא
רק אלוהים סולח- מאוד הסתקרנתי לקראת הסרט הזה רפן וגוסלינג שוב בפעולה והפעם בעוד סרט אחרי דרייב הנפלא, אבל אז שמעתי דברים לא טובים על הסרט, אפילו מבקרים ששרקו בוז בגלל זה, לא הבנתי למה זה ככה, אבל אמרתי שבא לי לראות, אולי אני יאהב.
נכון, הוא פחות יפה מדרייב, אבל יש בו את האווירה של בימוי של רפן עם שילוב מחוספס של גוסלינג והמשחק המהפנט של איש המשטרה בסרט, זהו סרט קשה, לא קל, תסריט מאוד חריף סצינות קשות ומבעיתות, אולי בגלל זה לא אהבו את זה, אבל אני דווקא חושב שהקושי לפעמים מוסיף לאווירה, בסך הכל מאוד מעניין, הסרט הוא משהו כמו 1:25, ויש עניין בסרט ומתח, לדעתי שווה מאוד לראות, ולא הבנתי את הביקורות.
מחר אולי נראה וולברין!

למעלה