סרטי השבוע

** רוזבד

New member
רק את

"איש הפלדה"
למרות הדברים הרעים ששמעתי, זה סה"כ סרט לא רע,
הסרט אמנם לא חף מבעיות עלילתיות, אבל בהחלט זורם טוב ועובר,
אפקטים נהדרים, צילום טוב (לעתים הצילום רועד כאילו צולם על כתף) והמוזיקה טובה,
נראה מה יהיה בחלק הבא.

aשרון

New member
לא יהייה חלק הבא לסרט הזה, כבר פרסמו ש...

שלדון קופר זכה בלוטו וקנה את כל הזכויות לכל דמויות הקומיקס בעולם ומתכוון להרים הפקה חדשה לסופרמן בה הוא כותב את התסריט, מביים ומשחק את לקס לות'ור שמשבט את ספוק עם הכוחות של DOOMSDAY ושולח אותו להילחם בסופרמן שנמצא במערכת יחסים רומנטית עם הנסיכה ליאה .

שלדון גם קנה את לוקאס פילם והכניס שורה בחוזה האימתני שלו שג'ורג' לוקאס חייב לכפר על הטרילוגייה השניה של מלחמת הכוכבים בכך שיגיש לו בכל יום ארוחת בוקר ויגיד לו כמה הוא יפה, חכם ומתנת האל לאנושות הוא, ולאחר מכן שלדון יצליף בו בשוט ארוך על הגב ארבע פעמים ויגיד בזינגה .

אין המשך....שלדון אמר את דברו....

** רוזבד

New member
נו

גםצופה

Member
מנהל
שמעתי שהוא בסדר...

ואחרי ששמעתי שפלאות משעמם החלטתי להציע לילדה שנלך לסופרמן - היא לא רצתה... העדיפה שנלך לבי"ס למפלצות (לדעתי זה כבר ילדותי בשבילה..)
בסוף היא קבעה עם חברה ללכת הבוקר לסרט [לפני תשעת הימים....] והן בחרו ללכת לאיש הפלדה

היא אמרה שהיה נחמד (למרות שהיא עדיין לא מאד אוהבת סרטי פעולה...)

THOR1997

New member
2 סרטים

הלכתי לאיש הפלדה בפעם השלישית- עדיין מצויין
בנוסף, ראיתי את גנוב על המיניונים- סרט אנימציה נחמד, יש בו כמה קטעים מאוד מצחיקים והמיניונים חמודים אפילו יותר ממה שהם היו בסרט הקודם. אפשר לראות למרות ש"בית ספר למפלצות" טוב ממנו בהרבה.
היום בערב אני אלך ל"הפרש הבודד", מקווה שיהיה טוב

RoyceGracie

New member
הרבה

American Me 1992
סרט ממש טוב על גנגסטר מקסיקני בבתי הכלא בארה"ב החל מילדותו ועד בגרותו. משחק מצויין, סרט אולד סקול בקצב איתי ובלי פירוטכניקה. מומלץ מאד

Anger Management (2003)
ראיתי את זה פעם, עכשיו ראיתי שוב. סרט ממש מצחיק עם אדם סנדלר וג'ק ניקולסון שעושה תפקיד מצויין. נהנתי מאד ביחס לסרטי צחוקים האחרים שיש.

Deliverance 1972
סרט על קבוצה של שייטי קייאקים שהולכים לטייל בשטח שעומד להיות מוצף בקרוב וזו ההזדמנות האחרונה. כל הסיפור מתרחש בדרום ארצות הברית של שנות ה 70, הם נתקלים בהמון "היל בילי'ס" והדברים משתבשים. סרט טוב

Gone Baby Gone (2007)
סרט דרמה מצויין עם מורגן פרימן ועוד כל מיני. הסרט מספר על זוג חוקרים פרטיים שמחפשים אחר ילדה שנאבדה. העלילה מאד מורכבת ובכל פעם שחושבים שהסרט הולך להגמר קורה משהו חדש שהופך את כל העלילה ופותח את הסרט לעוד. מעורר בצופה מחשבות של "מה אני הייתי עושה", דיי נהנתי.

Here.Comes.the.Boom.2012
סרט דבילי עם השחקן ממלך השכונה שהופך לכוכב MMA. אני מאד אוהב בעצמי אמנויות לחימה ומתאמן כך שאהבתי והם מביאים המון דמויות ואגדות מהתחום (כמו באז רוטן ועוד) כך שנהנתי מאד. מן הסתם שמי שלא מכיר ואוהב את הספורט הזה לא יהנה מהסרט הזה, שהוא לא מצחיק כמעט.. השחקן הזה תמיד מגיע לאירועים של ה U.F.C. כך שהוא מעריץ וכנראה שהחליט לעשות סרט סתם מתוך האהבה שלו וכדי לקדם את הספורט.

Movie.43
סרט דבילי, אין מה לומר, מלא מערכונים גרועים ברמה נמוכה ממש.

The Amazing Spider-Man 2012
נחמד, אין הרבה מה לומר. עוד סרט ספיידרמן

The Matrix (1999)
נזכרתי כמה שהסרט הזה טוב ופורץ דרך, מעלה רעיונות יפים מאד ופירוטכניקה יפיפיה לתקופתו. סרט איכותי מאד, חבל שבשני ובשלישי הם נפלו חזק לטעמי והפכו רק לסרט מכות ואקשן בלי כל הרעיון המעניין. ד"א, לפני 3 חודשים בערך מי שכתבה את התסריט המקורי זכתה בתביעה של זכויות יוצרים.

Zookeeper[2011]
עוד סרט דבילי עם ההוא ממלך השכונה. ברגע שהחיות התחילו לדבר הפסקתי לראות את הסרט...זה היה כבר יותר מידי בשבילי

Iron Man 3 (2013)
נהנתי מאד, לא רע לסרט לראות בטלויזיה (לקולנוע הוא לא עומד בסטנדרט), אקשן ובדיחות שחוקות כמו באיירון מן 1 ו 2 רק עם אלמנטים של פסיכולוגיה וטראומה מהסרט "הנוקמים"... לא רע

mrpink3

New member
ענן אטלס

מדהים כמה שהסרט הזה גרוע.

דבר קטן שעיצבן אותי הוא שכל חמש דקות יש אפיזודה כשאחד הדמויות מברבר איזה מונולוג שאמור להיות מרגש כשמוצגים מה שמתרחש בסיפורים השונים.

דבר קצת יותר גדול שעצבן אותי אלו המניפולציות הרגשיות הזולות להן בטח אין שום קשר למקוריות או ל'אמת אנושית' שהבטיחו לי במרשתת. באשר לסגירת המעגל של טום הנקס עם אומץ כשהאלי בארי הצילה אותו, בין אם זה המונולוג של הקשיש שכל מה שהוא אמר עד הרגע ההוא זו מילה אחת חוזרת וקבועה, או לנטייה למצוא משמעות אלוהימית בסמלים , אם היוצרים ניסו להציג אירוניה כלשהי שבנראטיבי הקולנוע זה לא היה מובן מספיק, אם לא זה באמת עלוב.

כמו כן, מוטיב הזר והחופש וההבדל בניהם כל כך מאס בעיניי והסרט מציג את זה בכל כך חוסר חן ואלגנטיות שהוא כמעט משכנע אותי שעדיף להיות גזען.

זה אפילו לא סרט 'יומרני', אם כי בכל ביקורת שקראתי עליו, שלילית או חיובית לא ניתן למצוא אי-שימוש במושג, כי אפילו דברים יומרנים הם בדרך כלל בעלי השקפה שונה על הנושאים שהם מציגים.

** רוזבד

New member
אני דווקא

אהבתי אותו, ובסיכום השנה האחרון אף ציינתי אותו כבין הטובים של 2012.

alphac

New member
Chronicle

באתי עם ציפיות לקראת הסרט, בגלל המקוריות באופן שבו הוא מוצג לצופים וגם הרעיון היחודי (נערים שמקבלים כוחות מיוחדים שלא כחלק מסרט גיבורי על).

סה"כ נהניתי מהסרט, אבל הסוף די הרס את הטעם שנשאר לי ממנו.

.
.

הסרט היה נפלא עד לשלב שבו אנדרו החל להשתגע ולהחריב את העיר.
הרגשתי שיכלו לקחת את הסרט למקום אחר ולא לעשות קפיצה תהומית מנער שמתוסכל מהמשפחה שלו לנער שמחריב כל דבר שנקלע בדרכו.

GK_FF

New member
האמת שאני חושב שהסוף הוא מה שעשה לי את הסרט..

alphac

New member
הסוף היה כמו

אקשן נטול מחשבה לדעתי
לא זכור לי אף מונולוג של אנדרו, שמסביר מה פתאום זה שאמא שלו מתה (אני מניח שזה היה הטריגר) אומר שעכשיו הוא יהרוס ויהרוג כל דבר בדרך

מצד שני הזכרון שלי רעוע ביותר אז אולי אתה זוכר את זה אחרת :)

התעללו בילד הזה כל הסרט. אף אחד לא אהב אותו.

זה באמת מפליא שהוא עשה בסוף את מה שהוא עשה?

itaigalgal

New member
מסכים לגמרי,

זה ללא ספק אחד הסרטים היותר מוצלחים מבחינה קולנועית שראיתי. הוא היה נורא כיפי ואותנטי, הדמויות היו נורא נורא אמינות ובאופן כללי זה היה כתוב מעולה. וכל הרבע שעה האחרונה כשזה נהיה אפי וגדול כל כך זה כבר היה מוגזם ודי הרס לי, החלק שאנדרו ואבא שלו רבים, לדוגמא, היה הרבה יותר חזק מכל הבלגאן הזה.

but a scratch

New member
אתם מתארים את מה שהרגשתי גם (ספויילר)

לגבי התפנית לקראת הסוף. הרעיון מצא חן בעיני והזכיר לי את הסדרה Misfits שאני מאוד אוהבת. היה עדיף להשאר באוירה המינורית וצנועה יותר, כדי שזה ימשיך להיות סרט על התבגרות עם טוויסט פנטסטי. זה האיזון המעניין שהסדרה מצליחה ליצור.

מיכאל1411

New member
סרטי השבוע

(2012) ממלכת אור הירח Moonrise Kingdom
סרטו החדש של ווס אנדרסון מפזז בשמחה רבה על במה,
מתנהג כמו הצגה של סיפור לפני השינה על חשיבותו של דימיון.
הצבעים החמים והדמויות הרבות מתמזגים ליופי רגשי קסום וצובט.
תמיד כיף לראות סרט שמזכיר חלומות ילדות מתוקים ונאיבים.
קולנוע שמגרש די בקלות את הדאגות ועוטף בגעגוע פסטורלי.
10/8
טריילר -
http://www.youtube.com/watch?v=7N8wkVA4_8s

(2012) המאסטר The Master
סרטו החדש של פול תומאס אנדרסון הוא בבחינת אירוע קולנועי.
וכשאירוע בסדר גודל כזה מפספס ומטביע עצמו לדעת, קל מאוד
להיגרר ולהתכחש לדהייה המתמשכת של כריכת העלילה שלו.
סרט מרשים ויפה לעין, טורד מנוח לרגעים. הפגמים שלו ברובם
צצים אמנם רק לקראת המערכה השלישית ובכל זאת משאירים
רתיעה קלה מהסנסציה החמצמצה שהוא ניסה להעביר.
מתפקד בתור המשך לא רשמי ל'זה יגמר בדם' המושלם.
10/7
טריילר -
http://www.youtube.com/watch?v=fJ1O1vb9AUU

(2012) קוד שמור Safe
ג'ייסון סתאטהם שחקן מצוין וגיבור אקשן עשוי ללא חת אבל הוא לא תמיד קולע בול
בבחירת הסרטים שלו. נטול ערך מוסף ורווי מכות ויריות.
10/5
טריילר -
http://www.youtube.com/watch?v=i-D26g3CEuc

אחד השבועות הפוריים שלי!

עם 6 סרטים!

מלאכים בשמי ברלין - משעמם, בחיים לא חשבתי שצילום בשחור לבן יפריע לי, ושמתי לב לזה רק בקטעים הקצרים שכן היה צבע.

בעולם טוב יותר - אהבתי מאוד, סיפור נורא מעניין. דמויות קצת חד גווניות אבל עשויות ומשוחקות טוב. הדמות של האבא הייתה כ"כ מתוקה שרציתי לבכות.

אבודים בטוקיו - גולת הכותרת של סרטי השבוע שלי! לקח לי די הרבה זמן להתאהב בו, משהו כמו 40 דקות. כשאני חושב על זה, הרגע הזה התחיל כששתי הדמויות הראשיות (ביל מוראי וסקרלט ג'והנסון) מתחילות להתיידד. סיפור יפהפה על רקע הנופים של טוקיו, פשוט חלום.

חלודה ועצם - אולי בגלל שהדמות הראשית כ"כ לא סימפטית אז היה לי קשה יותר להתחבר לכל הסיפור אבל בסך הכל אחלה סרט עם צילום יפה שמוסיף.

תמונות קצרות - יחד עם אבודים בטוקיו שניהם האהובים עליי השבוע, פשוט יצירת מופת. רוברט אלטמן טווה, כמה? 6 סיפורים שונים? עם יותר מ-20 דמויות ראשיות, פשוט הברקה קולנועית. מבחינתי הוא הבילי ווילדר של העת המודרנית, למרות השוני בבימוי הייחודי של כל אחד מהם, שניהם עושים קולנוע סופר אנושי מתובל באירוניה והומור עצמי של הדמויות.

שומרי הסף - נקודת מבט מאוד מעניינת על כל המצב שלנו עם הפלסטינים מאז 1967, מעלה הרבה שאלות ותהיות בנושא. מעבר לכל התוכן של הסרט הוא גם עשוי טוב בצורה כזו שעוזרת לשמור על עניין.

AsafA55

New member
לצוד פילים

צפיתי אתמול בסרטו החדש של רשף לוי בפרימיירה החגיגית שהתקיימה בבריכת הסולטן בירושלים,דבר שרק היה יכול להוסיף לחוויה.
6000 איש מתחת לכיפת השמיים לנופה של ירושלים בלילה קר במיוחד וכוכב נופל מרהיב במיוחד שהגיע בדיוק בסצינה המושלמת הפכו את כל הצפייה בסרט לחוויה מענגת של ממש.
אז כאמור אולי יצאתי קצת משוחד,אבל לא איכפת לי,כי נהניתי מכל רגע.

הסרט בקצרה מספר על יונתן,ילד כאפות מחונן שמתחבר לסביו (ששון גבאי) אותו לא פגש מעולם,ביחד עם חוברים לניק (מוני מושונוב) מבית האבות ולדוד מאנגליה (פטריק סטיוארט) בשביל לשדוד בנק ולהחזיר לכל אחד מהם את הכבוד והכסף שחסרים להם.

אם זה עדיין לא היה ברור,אז מאוד אהבתי את הסרט,הוא היה שנון עד מאוד,מצחיק,חד ובהחלט רשף לוי ביחד עם אחיו רגב,כתבו כאן עוד תסריט נפלא.
הקאסט עשה עבודה נפלאה,בראשם מוני מושונוב הנפלא,ששון גבאי כזקן נרגן שוב היה מעולה,יעל אבקסיס,צביקה הדר,משה איבגי ויעל אבקסיס השלימו קאסט נהדר.
נקודת החולשה היחידה,ואולי הדבר היחיד שמנע מהסרט להיות כמעט מושלם הוא גיל פרנק,שגילם את הילד יונתן.
יש מצב לא רע שבגיל כפול משלו יכולתי לגלם טוב הרבה יותר את הדמות של הילד אותה הוא עשה,לא משכנע בעליל,אפיל קצת עלוב.

כל זה לא מנע מ"לצוד פילים" להפוך את רשף לוי לאחד היוצאים הישראלים שאני הכי אוהב ומעריך,מתווספת לכך העובדה שהוא כפר סבאי ואיש נורא מצחיק (הייתם צריכים לשמוע את הנאום שהוא נתן לפני ההקרנה).

ציון 9/10

למעלה