סרטי השבוע

timboy123

New member

Murdock18

New member
מהודרה ממש יפה

ואהבתי את התפריט. תתחדש ותודה על השיתוף!

** רוזבד

New member
רק אחד

״חופשה ברומא״
צפייה ראשונה אי פעם,
אני חייב לציין שאודרי הפבורן פשוט מקסימה בסרט הזה,
כתוב ומבויים בצורה טובה, עשוי עם הרבה הומור,
קלאסיקה במיטבה, בהחלט מומלץ.

2 סרטים

סאות' פארק הסרט- צפייה מספר לא-יודע-כמה-אנקל-פאקה בסרט המופתי הזה. הסרט השני האהוב עלי. יש בו הכול: נאמברים מוזיקליים מצחיקים ונהדרים, בדיחות קורעות מצחוק, אנימציה לא הכי מושקעת אבל די נעימה לעין, קטעים שכיף לצטט (It never gets any easier, בין השאר) וסאטירה מושחזת על הצנזורה ומה שאנשים מסוגלים לעשות כדי לנקות את העולם ממילים לא יפות. יצירת מופת שאני תמיד נהנה לראות שוב ושוב.
מת לחיות ביום טוב- סרט בסדר. הבעיה הכי גדולה שלו זה שהוא לא 'מת לחיות', איך שלא מסתכלים על זה. שינויים קלים בתסריט ובשחקנים וזה היה יכול להיות 'חטופה 3' או כול המשך ללהיט פעולה אחר. אבל בנוגע ל'מת לחיות 5', האקשן בסדר אבל התסריט והעיסוק בנושא יחסי אב ובן נעשה באופן עצלני וחסר השקעה. אני לא מצטער שפספסתי את זה בקולנוע. סך הכול סרט בינוני להעביר איתו את הזמן, ממש לא יותר מזה.

Murdock18

New member
אני לא סובל את הסרט של סאות' פארק

וגם את העונות היותר מוקדמות שלהם. לא מצחיק אותי בכלל ואני לא מתחבר להומור הזה, למרות שאני אוהב לא מעט פרקים מהעונות המתקדמות שלהם.

מ"מת לחיות 5" לא ציפיתי שיהיה סרט טוב, אבל אני עדיין מצפה שהוא יהיה מוצלח יותר מהסרט השני בסדרה.

mosh511

New member
הסולמוש : גולדן איי (1995)

אחרי קרוב לארבעה חודשים שלא ראיתי סרט (נראה לי שברתי שיא)
הגעתי ל-"גולדן איי"...

אין לי כח להרחיב אבל בקצרה,
סרט הג'יימס בונד הראשון בכיכובו של פירס ברוסנן ואף על פי שהיה אחד מהחביבים יותר שראיתי מהסדרה הזו הבנתי באופן סופי שבונד,
אף על כמה שהוא בריטי, הוא לא כוס התה שלי ולא בן בריתי.
ומעבר לכך, את התה שלי אני מעדיף סחוט עם לימון, לא מנוער, לא מעורבב ולא עמהיאט...

"גולדן איי", הכתיב כל כך הרבה אקשן קטלני שלא שרדתי לראות את החצי שעה של הסוף...
ראיתי כבר כמה סרטים בסדרה ותמיד אני מרשה לעצמי לפספס קטעים פה ושם תוך כדי צפייה מרוב שהאקשן הצפוי והגיבור האלמותי לא מעוררים אצלי שום רגש, שום מתח, שום כלום...
למעשה רק תהייה כיצד זה דמותו המיתולוגית של בונד לא שככה בבוידעם הארכיון של גיבורי התהילה וכמה יש לו מקום רלוונטי בעידן של 2013 (הסדרה הרי עדיין רצה בבתי הקולנוע עם סרט חדש מדי פעם)

הבונד הבא שאתן לו הזדמנות בעתיד יהיה זה שנחשב לטוב ביותר בסדרה כולה (קזינו רואייל).
וזו ההזדמנות האחרונה, אם אפילו זה לא ישכנע אותי, אני עם הבונד הזה גמרתי...

שלכם מוש...

ג'יימס מוש...

ציון בסולמוש : 007...אה, כלומר 4...עניין לסירוגין
ובינוני מאוד...ג'יימס נוד...

Murdock18

New member
סרטי בונד הישנים

כ"כ מגוחכים, שקשה לי לצלוח אותם עד הסוף. אני לא יודע מה הם חשבו לעצמם בזמנו עם כל השטויות שעשו שם, באמת.

Optimus_Prime

New member
אל תהיה מצחיק,

מה זה ישנים? כולה שנות ה-90. לא מדברים פה על רוג'ר מור

RoyceGracie

New member
שלי

Jack the Giant Slayer (2013)

סרט קצת לילדים, אבל ממש נהנתי ממנו. הוא מבוסס על האגדה האהובה עליי והגראפיקה מדהימה. שוב, זה סרט ילדים קצת אבל עדיין נחמד מאד.

Trees Lounge (1996)
סרט עם סטיב בושמי, ראיתי אותו בעקבות הסרט FARGO שאהבתי מאד. הסרט מספר על איזה בחור לא יוצלח במיוחד, המסגרת התסריטאית מאד מצומצמת והוא סוג של מתדרדר לאורך הסרט. נחמד, לא וואו..

Murdock18

New member
טוב, זה די צפוי שמדובר בסרט ילדותי.

כמו "ארץ אוז" למשל, אם כי מאוז דווקא נהניתי בכל זאת. אני חושב שעדיין אתן הזדמנות לקוטל הענקים, בלי ציפיות לערך מוסף כלשהו.

GK_FF

New member
אאל"ט רק סרט אחד.........

תפסתי בMGM במקרה, הוא נקרא Hero's Island או בעברית "אי של אומץ".
סרט הרפתקאות משנות ה-60' שהיה גם נשמע רומנטי מהתקציר אבל לא ממש בסופו של דבר.
בהתחלה חשבתי לתת לו 8 ושאלתי את עצמי "למה לא גבוה יותר בעצם" אבל בהמשך הוא הדרדר דרסטית ובסוף נתתי לו:
4 מתוך 10

רשומה שלי עליו בבלוג חדש שלי, עם תמונות...

MR Lordi

New member
משחקי הכס- עונה 3 פרק 9

אני לא אכתוב כמעט כלום, כדי שאני לא אתחיל לבכות או משהו.
פשוט- ככה עושים טלוויזיה. הפרק הכי טוב של הסדרה.

אני לא מבינה למה כולם כל כך מתלהבים ממשחקי

הכס...התחלתי לראות את הפרק הראשון ולא סיימתי אפילו

MR Lordi

New member
זה כי ראית רק את הפרק הראשון

תנסי לתת לזה צ'אנס. הסדרה רק מתפתחת עם הפרקים

למעלה