סרטי השבוע

MonicaF

New member
הר ברוקבק

לא יודעת אם כדאי לי להפסיק לראות סרטים בכיכובו של הית' לדג'ר.
פשוט האובדן קשה מדי בשבילי. הוא היה יכול להיות השחקן הטוב ביותר היום.
לא משנה איזה תפקיד קיבל, ביצע אותו הכי טוב שאפשר. מזכיר לי קצת את ג'ים קרי, אם אתם זוכרים את הביצוע המרשים שלו ב"איש על הירח".

טוב, ועכשיו לסרט.
סיפור אהבה אסור, בטח ידוע לכל, בין שני גברים בוקרים.
מה שמיוחד בסרט הזה הוא שעצם היותם הומוסקסואליים, או אולי ביסקסואליים, לא גרם להם להיות פחות גבריים. גברים של ממש.
הסיפור מתרחש אי שם בעבר, כשהסלידה מנטיה מינית זו היתה גדולה עוד יותר מהיום.
הם נפגשים כנערים שמחפשים עבודה בהובלת צאן בקיץ, כך אחד עם הרקע שלו, ולמרות שקשה להאמין, נוצר קשר ביניהם. אבל הם חיים בזמנים קשים יותר, לכן הם לא יהיו לזוג של ממש, והסרט מלווה את המפגשים שלהם לאורך 20 שנה.
הרגש מובע בסרט באופן משכנע ולפחות אני מיד הזדהיתי עמם.
ומילה טובה על השחקן השני ג'ייק ג'ילנהול: כמה שמחתי לגלות שהוא השחקן השני.
אני לא חושבת שאפשר לבחור צמד שחקנים טוב יותר לסרט הזה.

ועכשיו
קטנטן:
דווקא הקשוח יותר, זה שלא הרבה לדבר, התמודד עם המצב בפחות אומץ.

MonicaF

New member
2005 זה עד כדי כך ישן?

מאז שהוא יצא לאקרנים רציתי לראותו ורק עכשיו יצא לי להגשים זאת.
אין ספק שאחרי הסרט הזה, פרסומות של סיגריות מלבורו תופסות אספקט אחר.

MonicaF

New member
ראיתי אותו בקולנוע

תגידי, גם בהקרנה בה היית, מחאו כפיים בסוף הסרט?
וגם את חושבת שהקירסטן לא שיחקה טוב? בעוד הבחור היה אמין ומשכנע.

אף אחד לא מחה כפיים

גם לא היה ברור איך היא יכולה לעבור לגור בעולם שלו, רק בגלל שהיא בהיריון. מה יהיה אחרי הלידה?? הקירסטן בהחלט לא הייתה משכנעת תמיד, אבל אולי הבמאי אשם ולא היא...

MonicaF

New member
דווקא היה לכך הסבר

אחרי הלידה, היא אמורה להשתמש בהמצאה של החבר המבוגר (זה מהארי פוטר) שעזר לעבור בין העולמות.
לי הפריע משהו אחר: כוכבי לכת מסתובבים על ציריהם, לא היה שם הסבר איך אלה מסתובבים בכזה דיוק (או לא מסתובבים?) שהחיבורים ביניהם אינם נסדקים אפילו. ומה גרם להם לקרוא לזה ״למעלה״ ולזה ״למטה״?
אבל בגדול נהניתי מהסרט. גם אהבתי את זה שהדמויות אינן super heroes. אהבתי את העדינות שבו, כנראה הטאץ׳ הקנדי אחראי לכך.

alphac

New member
הרעיון מאוד מקורי

עושה לי חשק לראות את הסרט, מקווה שהביצוע לא מאכזב

hbk socks

New member
שני סרטים

תעלולים נבזיים\Trick 'R Treat - בזבוז זמן מוחלט, נרדמתי אחרי 50 דקות משעממות ביותר. 4.5/10.

אחים/ Brothers - הופתעתי שלא שמעתי על הסרט לפני. משחק מצוין, עלילה מרעננת, הרגיש לי כאילו זה היה סרט של שעתיים וחצי וקיצרו אותו מעט. ממליץ מאוד. 7.75/10.

Itay986

New member
שני סרטים

1. פלאות - הסרט החדש של אבי נשר בשיתוף עם שאנן סטריט.
אני סאקר של סרטים ישראלים, טובים יותר וטובים פחות, בסך הכל נהנתי מהסרט מאוד. עלילה מרעננת בנוף הישראלי המסוכסך והמגדרי, ירושלים מעולם לא נראתה טוב יותר, צילום מעולה, לוקיישנים מושכים.
אדיר מילר, לא בתפקיד שהכי אהבתי אצלו, אבל הוא טוב, יש לו הבעות פנים מעולות, והוא יודע גם להיות bad ass כשצריך.
אורי חזקיה, טוב בקטעים מסוימים, בעיקר כאלה שמרגיש כאילו הוא לא משחק והוא פשוט מגלם את עצמו, לדעתי כימיה טובה עם יהודה לוי, שבעצמו בתפקיד מעניין.
יובל שרף יפה כמו תמיד, נכנסת לדמות שלה כמו שצריך.
יש עוד הרבה שחקנים בתפקידים יותר משניים.

2. לא תשכח (The Vow) 2012 - מבוסס על סיפור אמיתי, דרמה מעניינת על זוג נשוי שהאישה עוברת תאונה ושוכחת חצי ממהלך חייה, ביניהם את הזוגיות עם בעלה ויחסיה עם המשפחה. הבעל מנסה לעזור לה להזכר בעבר שלה ולהתאהב בו מחדש.
האמת שבמקרה פתחתי את הטלוויזיה על הסרט, ונשארתי לראות את כולו.
נהנתי, התרגשתי, וכאבתי עם הדמויות. צ'אנינג טאטום (או איך שכותבים את השם שלו) הוא שחקן שאני מגלה שאני מאוד נהנה מההופעות שלו על המסך ולדעתי הוא מתפתח בכיוונים הנכונים.

זהו.
אחלה שבוע.

BlackUnicorn

New member
איירון מן 3

בעיניי יותר טוב מהקודמים, אבל עדיין - סרט פעולה קיצי ודי ארוך, שלא ממש זוכרים אותו אחרי שהוא נגמר. ואני דווקא אוהבת סרטי פעולה מפגרים.
6.5/10

Metro44

New member
השבוע ראיתי

התפוצצות (Blow Out בלעז) של דה פלמה - 'יצרים' של אנטוניוני רק בלי הפילוסופיה. זה היה סך הכל סרט נחמד מאד, מותחן סטנדרטי כיפי שעשוי ובנוי בצורה הנכונה. הייתי אומר שהוא מיועד למי שמת לראות את 'יצרים' אבל מפחד להשתעמם.
מלווין והאוורד (Melvin and Howard) של ג'ונתן דמי - מעולה! קצת התאכזבתי ש, ובכן, הסרט לא היה ממש "מלווין והאוורד" כי האוורד הופיע רק 20 דקות, אבל... הן בהחלט היו שוות את השם. מי שמתעניין לדעת מה מקור סיקוונס האופנועים ב'המאסטר' או סתם מי שאוהב קומדיות עצובות נוגעות ללב, ממליץ.
זהו, בינתיים.

hbk socks

New member
יצרים

משעמם מאוד. ראיתי אותו לפני כמה שבועות פעם ראשונה, ובאמת שיש יותר עלילה בסרטים דוקומנטריים.

Metro44

New member
סרט מושלם.

עבורי לפחות. מנת השראה אחת גדולה, פשוט וואו.

Metro44

New member
עכשיו ראיתי את 'נאשוויל'

וואו, יצירת בימוי. סרט מרתק שמחלחל, שוקע ותופס. אלטמן מלכנו!

yaeli54

New member
ראיתי אדמה מובטחת

נחמד, עשוי לא רק, משוחק טוב והסיפור רלוונטי מאוד לישראל, מזכיר קצת סרטים עם בן אפלק כמו קומפני מן, ג'רלי גירל. סרט קליל, אמריקאי, טוב בעיקר לדי וי די,
אל בהחלט לא ארגו.

Metro44

New member
סיימתי עכשיו את 'מוכה אהבה'

בפעם השלישית בערך. סרט פאקינג אדיר! כל כך אדיר. מלאכת המצלמה הסוגסטיבית, התנופה היצירתית, הפסקול של ג'ון בריון והמשחק המבריק של אדם סנדלר כל פעם מפתיעים אותי מחדש. פול תומאס אנדרסון הוא הבמאי האהוב עליי.

Metro44

New member
אה, אוקיי.

אני חדש פה בפורום, עדיין לא קלטתי לעומק איך הכל הולך כאן. מצטער.

למעלה