סרטי השבוע

Murdock18

New member
לא שמעתי על הסרט עד עכשיו.

נשמע מסקרן ואני שוקל לראות אותו, למרות שדני בויל הוא לא בדיוק הבמאי החביב עליי. כל הסרטים שלו פשוט סתמיים לדעתי, אבל אני תמיד נותן לו צ'אנס בכל פעם מחדש ומקווה לטוב.

timboy123

New member
אז הסיכום-

ראיתי חלק מ'ספיידרמן המופלא', אבל לא מספיק בשביל להעביר עליו ביקורת כמו שצריך... בינתיים נראה כסרט מטופש להעביר את הזמן....

איים אבודים-

צפייה שנייה שלי בו, החלטתי לנסות שוב בעקבות ההתיידדות שלי עם רשף לוי, הבמאי והתסריטאי של הסרט.
סרט מקסים, ככל הנראה במקום השלישי בקרב הישראלים האהובים עלי (הראשון 'העולם מצחיק' והשני גם הוא סרט אחר של לוי).
משחק מצויין של כולם, ובראשם מיכאל מושונוב, אושרי כהן, עופר שכטר ואורלי זילברשץ. רק את יובל שרף לא אהבתי, כמו בכל פעם שראיתי אותה משחקת-היא יפייפיה אמיתית, אבל לא משחקת טוב בעיניי.
רשף כותב מבריק, ומביים מצויין.

8/10

ולפני כמה דקות חזרתי מכאמור הקרנת טרום-בכורה של טראנס-

קשה לתאר את הסרט הזה.
כמו שהיה אפשר להבין כבר מהטריילרים-זה חתיכת סרט הזוי.
אבל בעיניי עדיין סרט טוב.
דני בויל כצפוי מביים מעולה, קשה לי לחשוב על מישהו שיכל לביים את הדבר הזה.
המשחק של שלושת הראשיים מצויין גם הוא-וינסנט קאסל כרגיל מעולה, ג'יימס מקאובוי נכנס לדמות באופן כמעט מושלם בעיניי ורוסאריו דאוסון טובה מאוד גם היא (וגם נראית טוב מאוד, עם כמה סצינות עירום מלא וחושפני במיוחד בסרט).
זה סוג הסרטים שגורמים לדיון גדול מאוד בסופם. זה סרט שחושבים בו, זה מאותם סרטים פסיכולוגיים שרבים מחבריי שונאים, ואני בהחלט אבין אנשים שלא יתחברו אליו.
אבל אני בכל זאת נהנתי.

8.5/10

כשדירגתי אותו בIMDB עיגלתי כלפי מעלה, אני מאמין שעם הזמן אני אלמד לאהוב אותו יותר.

BlackUnicorn

New member
ג'ק ריצ'ר.

קראתי דווקא ביקורות שאמרו שזה אחלה סרט אקשן...
תכל'ס? משעמם, תסריט כתוב רע (אם מדברים מדי פעם על המעבר הרע מספר לקולנוע, נראה לי שזה המקרה, ואפילו לא קראתי את הספר).
משחק טוב של טום קרוז אבל לא הרבה יותר מזה.
5/10, אולי אפילו 4.5

איירון מן 3

אני בניגוד למורדוק די נהנתי מהסרט. האקשן מוצלח, העלילה מעניינת, המשחק טוב ואפילו יש טאץ' אולד סקולי למדי של סרט אקשן בסגנון /נשק קטלני' ודומיהם (לא מפתיע בהתחשב בכך שהבמאי כתב את 'נשק קטלני' הראשון). אני אהבתי. סרט מוצלח שעושה חשק לראות את המשך פרוייקט הנוקמים ואת מה שצפוי לנו בקיץ.

MonicaF

New member
צומת מילר - ועוד כמה

צומת מילר - סרטים של האחים כהן משאירים אצלי תחושת זקות. המסך נקי, הדיאלוג נקי וברור, אין הפרעות ברקע.
הכול ממוקד ומחוכם. סרט מומלץ.

מי צריך ג׳יימס בונד כשיש ג׳וני אינגליש? - ג׳וני אינגליש חוזר היה משעשע וקליל. כל פעם שאני נהנית ממיסטר בין אני מתקשה להאמין שפעם לא סבלתי אותו.

נזירות ממין זכר - בפעם השלישית מאז יצא לפני כעשרים שנה. צחקתי המון. הקלטתי בשביל החבר, אבל לא היתה לו סבלנות למשהו ישן כזה.

וראיתי שתי סדרות אחרות: דוקטור הו (פרקים ישנים מסוף שנות השבעים) ומשחקי הכס, העונה השלישית.

למעלה