סרטי השבוע

BlackUnicorn

New member
חייבים לדבר על קווין, משחקי הרעב

משחקי הרעב - סרט עם פוטנציאל אדיר. ג'ניפר לורנס התגלתה כשחקנית טובה יותר ממה שחשבתי, אני צופה לה עתיד גדול... אני צריכה לראות את הסרט ההוא איתה silver book משהו. שכחתי את השם.
רק מה, הסרט עצמו.... סיפור הרקע קצת מפגר ולא ממש הגיוני, והסוף מבאס נורא. סה"כ סרט חמוד ומעביר את הזמן, אבל יכול היה להיות הרבה יותר טוב.
6/10

חייבים לדבר על קווין (מקווה שתרגמתי נכון את השם) -
וואו. ראינו אתמול, וכאמא הסרט הזה טלטל אותי נפשית... סרט חזק מאוד, שמעלה המון המון שאלות ותהיות. יש שם משהו אחד שלא כל כך ברור לי, והוא למה הקהילה שנאה אותה כל כך.. אבל זה לא מוריד לי מהסרט. מזמן לא עברתי טלטלה רגשית כזו בגלל סרט. אני חושבת שהדבר היחידי שמתקרב לזה מהבחינה הזו זה "רקוויאם לחלום".
בכל אופן טילדה סווינטון הייתה מעולה, וגם שאר השחקנים. סיפור מעולה, ואולי אני אפילו אקרא את הספר בעקבות הסרט.
8.5/10 מבחינתי.

מיכאל1411

New member
על 'חייבים לדבר על קווין'

Murdock18

New member
שמעתי רק דברים טובים

על "חייבים לדבר על קווין". אני מקווה להשלים אותו בזמן הקרוב.

shaharEB

New member
ידידים פלוס ורוב הדיקטטור

ידידים פלוס - סוף סוף יצא לי לראות אותו

אז ..זה סרט נחמד פלוס

קצת קיטשי, אבל לא לגמרי צפוי.. משחק מעולה כמו תמיד של מילה קוניס, טיפה פחות של ג'סטין טימברלייק- בכל אופן, אחלה סרט, משעשע.

הדיקטטור - וואו סרט הזוי

היו חלקים ממש מצחיקים , אהבתי את הרעיון של הסרט, אחלה עלילה,שטותי כזה ומגניב :)

reasonforall

Active member
סרטי השבוע

ג'אנגו ללא מעצורים - אם לומר את האמת, אני לא מבין על מה כל המהומה. סרט טוב, אבל לא מבריק. כריסטופר וולץ עושה תפקיד מצויין ואין ספק שהוא הכוכב של הסרט, ולא סתם קיבל אוסקר. סרט ארוך מדי ובקלות יכלו לקצר בחצי שעה לפחות.
7 מתוך 10

טריינספוטינג - נהניתי מכל רגע. מצחיק, מותח, מרגש. האמת שחשבתי שהסרט ייגמר אחרת לגמרי. משום מה ציפיתי לסרט כבד הרבה יותר, ואפילו הסוף הפתיע אותי.
8 תוך 10

כמה טוב להיות פרח קיר
מסופר פה על נער מתבגר שעבר דברים לא קלים בחיים. במהלך הסרט מגלים מה בדיוק קרה. לפחות עם חלק מהסרט, בקלות אפשר להזדהות.
מרגש ומומלץ
7 מתוך 10

אמריקן ביוטי בפעם השנייה תוך שבוע

ואיזה תענוג! בצפייה שנייה שמתי לכל הניואנסים הקטנים והצלחתי להתחבר יותר לכל הדמויות. קווין ספייסי בתצוגת משחק אולי האהובה עליי בכל הזמנים. סרט שמצליח להצחיק, לרגש ולמתוח בו זמנית, סרט ענק.

אופטימיות היא שם המשחק

סרט מוצלח מאוד. העלילה אומנם צפוייה, אבל הביצוע מעולה. המשחק של כולם טוב (גם של רוברט דה נירו, שסוף סוף מפסיק להשפיל את עצמו), ההומור עובד והעלילה מעניינת למרות היותה צפוייה. אה, וג'ניפר לורנס שולטת. כבר אמרו את זה קודם לפני? לא משנה.

למעלה