סרטי השבוע

MissPell

New member
אופס, סליחה

gavrik

New member
שלי

Conversations with Other Women -
סרט דרמה קטן יחסית על 2 דמויות והיחסים הרומנטיים בינהם.
משחק טוב של ארון אקהרט והלנה בונהאם קרטר, שמחזיקים את כל הסרט לבד כמעט.
למען הסר ספק, לא מדובר בקומדיה רומנטית.

Flight -
הטריילר קנה אותי לחלוטין, חבל שהסרט קצת סוטה ממנו.
סרט דרמה מעניין על טייס מדהים שהצליח להנחית מטוס לאחר תאונה אווירית.
מסתבר שלטייס יש בעיות אישיות שמעיבות על אמיתות הסיפור.
לדעתי אם היו מקצצים את הסרט בחצי שעה הוא היה הרבה יותר טוב.
עם דנזל וושינגטון וג'ון גודמן בתפקיד קטן ומשעשע.

The Intouchables -
קיטשי, אבל בהחלט מבוצע היטב ומהנה.
יש לו הרגשה של "סרטים של פעם", אולי מפה נובעת ההצלחה המדהימה הלא מובנת שלו.

Brave -
בסדר כזה, ילדותי יותר ממה שציפיתי.

2 סרטים

קזינו - יצירת המופת הגדולה של סקורסזה מבחינתי, יצירה רחבת יריעה על עלייתם ונפילתם של שני חברים פושעים בעלי אימפריית הימורים בלאס וגאס. הזכיר לי את בארי לינדון.

היצ'קוק - סיפורו של היצ'קוק ואישתו אלמה על רקע צילומי הסרט 'פסיכו'. סרט נחמד, לא מעמיק במיוחד, קליל, מחווה קטנה לבמאי גדול.

MissPell

New member
שני נערים ושני איים

terri. טרי הוא נער שמן אמריקאי בן 15, החיים שלו לא משהו- הוא עובר הטרדות בבית הספר על גודלו, אין לו הורים ודודו שאמור להשגיח עליו סובל מאלצהיימר, היחיד שנחמד אליו הוא המנהל (ג'ון ס. ריילי הנהדר). עד כדי כך רע לטרי שהוא פשוט וויתר, הוא מתהלך בפיג'מה, מאחר לבית הספר ולא מדבר עם אדם. המנהל לוקח אותו תחת חסותו, דרך הפגישות השבועיות שלו הוא יוצר קשר עם נער ונערה. למרות שטרי וויתר על עצמו הוא עדיין רחום כלפי אחרים, הוא יוצא מנק' ההנחה שלכולם מגיעה הזדמנות שניה. אהבתי מאד את הסרט, אין כאן משחק מדהים (חוץ מג'ון ס. ריילי), אבל הסיפור וצורת העברה שלו טובה. זה לא סרט של "החיים יפים למרות מה שהגורל חילק לך", אין כאן טיפול הוליוודי בו הילד השמן והדחוי מוצא כוחות פנימיים/משיג את הבחורה/הופך לגיבור הבית הספר, מה שיש זה סרט קטן ואישי, איטי (אבל הי, מי אמר שזה רע?) הנותן תמונת מראה לחיים האמיתיים. החברות הנוצרת בין טרי למנהל היא מהמקסימות שראיתי בקולנוע, וזה הרבה בזכות ג'ון ס.ריילי, המצטיין בדמויות רגילות, אפילו אפורות ושגרתיות.

כמה טוב להיות פרח קיר. צארלי מתחיל ללמוד בתיכון, חברו הטוב התאבד בקיץ, כך שאין לו ולו חבר אחד. צארלי מתרגש וחושש מהתיכון ומחליט כמה שפחות לבלוט- התנהגות שמנחה אותו במשך כל השנה. במהלך השנה הוא פוגש שני תלמידי יב', מתחבר איתם ומכיר את קבוצת החברים שלהם. צארלי הוא מתבגר רגיש, תמים ונאיבי, אולם הוא מוצא את היפה והייחודי אצל חבריו החדשים. בעזרתם הוא לומד להפתח ולהתבגר. סרט מקסים ובעל טוויסט קטן אשר מצריך צפיה חוזרת בסרט (לא בדרגה של החוש השישי או משהו). אהבתי מאד. משחק טוב של לוגאן לרמן (קצת הפתיע אותי, בפרסי הוא לא היה מדהים), ושל אמה ווטסון (הידועה בשמה הרמיוני), דווקא עזרא מילר קצת איכזב. GK, לדעתי זה סרט המתאים לך.

סיטי איילנד. אהבתי מאד! משחק מצויין של כולם- אנדי גרסיה, ג'וליאנה מרגוליס, סטיבן סטרייט ועזרא מילר (הי, עוד סרט אחד שלו!)
הסרט מספר על משפחת ריזו. במשפחת ריזו מאמינים גדולים מאד בסודות, לכולם יש סודות אותם הם מקפידים להסתיר אחד מהשני. הסרט מתחיל כאשר האב מגלה כי בנו מחוץ לנישואים (עליו לא סיפר) נמצא בכלא בו הוא עובד, הוא משחרר אותו בערבותו (ערב להתנהגותו, לא ערב כספית) ומביא אותו לביתו. הכנסת טוני למשפחה מטלטלת אותה והסודות שכולם כל כך התאמצו להסתיר נחשפים בערב אחד קולני. ריזו היא משפחה איטלקית, קולנית, רבה כל הזמן,בה כל אחד מסתיר דברים ועושה טעויות, אולם הגדולה שלה היא באהבה שלהם.

חוד המחט. הזמן הוא תקופת מלחמת העולם השניה. דונלד סאת'רלנד הוא מרגל גרמני, אחד מהחשובים ביותר. הוא אוסף מידע על תנועות הצבא הבריטי ומעביר אותו לגרמניה, בעוד השלטונות מתקרבים יותר ויותר לתפוס אותו. המרגל הוא אדם חכם ומקסים, קר ואכזרי- תלוי מה יתאים יותר למצב. נסיון הבריחה שלו מבריטניה מוכשל עקב סערה והוא נאלץ להתארח בבית משפחה על אי עליו התרסקה סירתו. ברגע שהעלילה עוברת לאי הקצב משתנה, הסרט הופך מסרט מרגלים למותחן. משחק מצויין של דונלד סאת'רלנד, עד כדי כך שהייתי לטובתו כל הסרט- זה עושה אותי לאדם רע?
מסתבר שזה סרט מפורסם מאד, כל מי ששמע שרק עכשיו ראיתי אותו הופתע מאד.

מיכאל1411

New member
'סיטי איילנד' מקסים

את 'טרי' אני מזמן צריך להשלים, ממש הזכרת לי! תודה

MissPell

New member
יאללה מיכאל, תרשום מה ראית!

ואל תתן את התירוץ של "תקופת מבחנים", תקופת המבחנים זה ה-זמן בו סטודנטים רואים סרטים...

מיכאל1411

New member
הצטברו לי דברים שראיתי, אולי בשישי הזה אכתוב

כלומר, אשוב לכתוב. מתגעגע לזה מאוד!

ושוב, ברוכה הבאה לפורום!

CallMeCavanaugh

New member
שניים

ושניהם היו מצויינים, גם אם מעט רדודים.
ראלף ההורס - אחד האהובים עלי של דיסני מהשנים האחרונות, אולי בגלל שאני גיימר. יש את החלק הראשון, המפוצץ ברפרנסים למשחקי עבר, וכל הכבוד למחלקת הרכש של דיסני שהצליחה להשיג את הזכויות להכניס כמות כזאת של דמויות ראשיות כל כך לתוך הסרט. אחר כך זה כבר הופך להיות סרט אנימציה סטנדרטי לגמרי מבחינת העלילה, אבל זה מעולם לא הפריע לי בשום סרט אנימציה, והתבנית הזאת עובדת, גם עלי, כבר עשרות שנים, אז למה לשנות?

סקייפול - אחד הבונדים היותר טובים שאני זוכר, אם כי כדאי לציין שאת הבונדים עם רוג'ר מור ושון קונרי שראיתי, ראיתי בשנות השמונים המאוחרות והתשעים המוקדמות בפעם האחרונה. זה הבונד הראשון שאני זוכר שעוסק במשהו מעבר ליריות, פיצוצים וגאדג'טים. כמובן שבסופו של דבר הפתרון לבעיה הוא באמצעות יריות ופיצוצים, כי זה בונד, אבל כל הדרך אל המערכה האחרונה מעניינת יותר מבבונד הממוצע בעקבות העומק הנוסף (אפילו שמדובר בעומק של סנטימטרים ספורים נוספים), והמערכה האחרונה עשויה היטב, אז זה לא נורא שהיא נוטשת את התמה הכללית של הסרט. מבחינת אקשן הוא עשוי בצורה מעולה וגם מלא יותר מאי פעם בקריצות לבונד של פעם.

MissPell

New member
תכלס שני הסרטים שראית

דומים בכך שיש בהם הרבה רפרנסים, בראלף למשחקים ובסקייפול לסרטי בונד קודמים. גם אני אהבתי מאד את סקייפול, אפילו יותר מהשלושה הקודמים, מכיוון והם החליטו ללכת עם הרעיון של ג'ימס בונד עד הסוף ולהחזיר לו תפארת עבר.

BlackUnicorn

New member
Dredd.

וואי, איזה סרט מבאס... לא יודעת מה התלהבו ממנו.
כל הזמן מחכים שיקרה איזה משהו, שהעלילה תסתבך... סה"כ עלילה מאוד פשוטה, לא מעניינת במיוחד. מה שנקרא - been there, done that.
אז יש כמה צילומים מגניבים ו... בזה זה מסתכם.
האווירה דיכאונית כיאה לסרט פוסט אפוקליפטי, אם אפשר לקרוא לו כך.
היה מעניין לראות את לנה האדי (סרסיי ממשחקי הכס) בתפקיד שונה, בקושי זיהיתי אותה.

חוץ מזה, סתם סרט מיותר.
5/10

GK_FF

New member
מה שהדהים אותי זה דווקא העלילה המינימליסטית..

אחד הדברים שהדהימו אותי חח

GK_FF

New member
זה עוד עיבוד לאותו קומיקס, לא חידוש...

אישית לא ראיתי את הסרט עם סטאלון, מהתקציר נשמע ממש לא קשור...

למעלה