סרטי השבוע

mrpink3

New member
נצל"ש או איך שלא קוראים לזה

ג'אנגו רוח רפאים?

http://img543.imageshack.us/img543/6674/picture2hw.png

GK_FF

New member
לג'אנגו...

זה היה אחלה שוט בסרט אבל רצית לומר עוד משהו מעבר ללהראות אותו? XD

(אגב מומלץ לא לנצל"ש שרשורים ארוכים, פעילים או בעלי מטרה ברורה (למעט שרשורי
כמובן))

mrpink3

New member
בהשתקפות במראה

לא רואים את הפרצוף של ג'יימי פוקס, למרות שאת התלבושת כן.

MissPell

New member
תגיד, זה נדמה לי או שזה ספויילר?

בעצם, אל תענו לי! אני מעדיפה לחשוב שאולי הוא טעה. בכל זאת, עכשיו כשאראה את הסרט אחשוב על מה שכתב כאן מר פינק...

חבל שאין בנושא על איזה סרט הוא מתייחס או סימן ספויילר... אני אומנם חדשה כאן, אבל נדמה שיש כאן הרבה הודעות מספיילרות...

GK_FF

New member
חח..

כשהגבתי
לג`אנגו התכוונתי שיש בהודעה ששירשרתי אליה ספויילר לג`אנגו... :)
בכל אופן התמונה היא לא ספויילר עד כדי כך גדול למזלך, וג'אנגו הוא לא רוח רפאים, לטרנטינו עוד יש דרך לעבור לפני שהוא מתחיל לרפרר לקולנוע של מ נייט שיאמאלאן..... :)

BlackUnicorn

New member
Equilibrium

סרט עתידני שמתרחש אחרי מלחמת העולם השלישית, בתקופה שבה נאסר על בני האדם להרגיש, כדי למנוע מלחמות.
עם כריסטיאן בייל ושון בין.
סה"כ סרט חביב, אבל מאוד לא אהבתי את הלוגיקה שלו. כל הרעיון הזה של עולם שבו לאנשים אסור להרגיש הוא רעיון הזוי ולא הגיוני בשום רמה שהיא, והוא גם סותר את עצמו קצת במהלך הסרט.
מה שכן - כריסטיאן בייל משחק טוב כהרגלו, סה"כ הסרט זורם ומעניין, הסוף קצת דבילי.
נחמד בשביל שעתיים להעביר את הזמן, לא מעבר.
5/10

MR Lordi

New member
ראיתי 4-

ג'אנגו-
טרנטינו הוא הבמאי האהוב עליי ביותר, והוא שוב מוכיח שהוא גאון. ג'אנגו זה אחד הסרטים הכי כיפיים שראיתי. כריסטוף וולץ שוב גונב את ההצגה.
עדיין לא החלטתי או הוא יותר טוב מ-ממזרים.
9.5/10

חסין מוות-
אני לא יודע איך לעכל את זה. אני לא מחשיב את זה כסרט של טרנטינו כל כך. פשוט אין בו כמעט עלילה. אז אני לא אתן לו ציון

חיי פיי-
הייתי מוותר על כל סיפור המסגרת, ההקדמה ו"תאמין באלוהים".
הייתי משאיר את כל הקטע בסירה וזהו.
מדהים ויזואלית.
6/10

דרייב-
פעם שנייה. בימוי מעולה. ריאן גוסלינג אדיר. פסקול מושלם.
9/10

BlackUnicorn

New member
Troll Hunter

סרט נורבגי בסגנון צילום עצמי כמו ב"פרוייקט המכשפה מבלייר", 3 סטודנטים חוקרים איזשהו צייד דובים לא חוקי, ומגלים שהוא בכלל צד... טרולים.
לא סיימתי את הסרט, אמורים לסיים היום... בינתיים חביב בסה"כ. ההתחלה הייתה מאוד טובה עם בילד אפ טוב, אבל מרגע שרואים את הטרולים הסרט נהיה קצת דבילי. נראה מה יהיה בהמשך... אעדכן בהנחה ונמשיך לראות היום.
בינתיים - 5.5/10

BlackUnicorn

New member
סיימנו לראות... סרט באמת חמוד, סוף מבאס

שיכול היה להיות חזק הרבה יותר לדעתי. סה"כ כיפי ונחמד, הציון נשאר בשלו...

CallMeCavanaugh

New member
אני בטוח שראיתי יותר מזה

אבל אני זוכר רק את בקתת הפחד, שהיה פשוט נהדר. לא בדיוק יצירת מופת, אבל אני מאוד אוהב סרטי אימה ששוברים את החוקים (בתנאי שהם עושים את זה בצורה מוצלחת, ולא כמו צעקה שרק מסביר את החוקים אבל לא באמת שובר אותם). מכיוון ששבירת החוקים כאן גם נעשתה בצורה מגניבה וכיפית, הוא זוכה לנקודות נוספות. מומלץ, וכל הקטע של האימה הוא ממש לייט, אז כל מי שלא ממש, אבל ממש, אבל לגמרי מתעבים סלאשרים בכל נימי נפשם יוכלו ליהנות ממנו.

גם התחלתי לראות את Primer, אבל הייתי ממש עייף, אז נרדמתי. התחלתי לראות גם את פסיכו המקורי, אבל גם אז הייתי ממש עייף ונרדמתי.

CallMeCavanaugh

New member

כל כך ציפיתי לראות את ג'אנגו. אם בסופו של דבר הוא רק שחזור של ממזרים המטופש, זה יהיה ממש עצוב.

Bietrix

New member
אפילו לא קרוב

מלבד הקטע עם הנקמה(שגם ככה אני לא חושב שג'אנגו עוסק בנקמה כל כך, רק חצי השעה האחרונה של הסרט) וכריסטוף וולץ, אני לא מבין על מה מתבססת ההנחה הזאת. סרטים מאוד שונים באספקט שלהם.

למעלה