סרטי השבוע

מיכאל1411

New member
(2011) Last Ride

חבורת צעירים יוצאים לרכוב על אופניים ביער באוסטרליה וכבר אחרי 5 דקות משהו חייתי מסתורי תוקף ורודף אותם.
יכול היה להיות יותר טוב ואפקטיבי, פאונד פוטג' ראוי לצפייה.
10/4
טריילר -
http://www.youtube.com/watch?v=FaoL0AgFEjA

מי ראה את סיום העונה של אימפריית הטיילת? אדיר!

אימפריית הטיילת

רק היום משודר ביס הפרק האחרון, אז בטח אני אראה את זה מחר או מחרתיים, אבל לאור שני הפרקים האחרונים שהיו ביי פאר הפרקים הכי חזקים בסדרה עד עכשיו, הציפיות בשמיים
(התפלאתי אגב שלא כתבת על הסדרה לאחרונה). אז מה? מספק את הסחורה אתה אומר? (בלי ספויילירים כמובן!)

timboy123

New member
רק אחד-הניצוץ (היתי עסוק בדברים אחרים השבוע)

כתיבה, בעיקר...
צפייה ראשונה שלי בו.
כן, אין ספק שמדובר בסרט טוב, עם המון קטעים מצמררים ומרתקים, לפעמים כאחד, אבל אני אישית הרגשתי שחסרים לי כמה דברים-
הסרט לא מסביר את תהליך ה"השתגעות" של הדמות הראשית, ג'קי.
סוג של ספויילרים מכאן, אבל בכלל-לא משהו רציני, ספק אם זה נחשב לספויילר-

ג'קי מגיע די משוגע כבר בהתחלה, ופתאום, כמעט בבת אחת, משוגע מאוד.

חוץ מזה, בתחילת הסרט, בחצי שעה הראשונה נגיד, הילד מקבל המון זמן מסך, כמעט כמו של דמות ראשית. אלא שאז הסרט מזניח אותו, ועובר די בפתאומיות להתמקד בג'קי (ואישתו המעצבנת להחריד, בכל פעם שהיא דיברה פשוט הזדהתי איתו), עד לסוף לפחות.

אבל הבימוי המעולה (סטנלי קובריק הוא פשו טאדם מבריק), הסצינות המרתקות והמצמררות והמשחק המעולה של ניקולסון (אני ברצינות משוכנע שהבן אדם פסיכופת. ברצינות. משהו במבט שלו... ואני לא חושב שזה ככה רק בסרט...).

8/10 (טוב, לפעמים אפילו מעולה, אבל לא ייכנס לרשימת האהובים עלי (ציונים 9-10))

RoyceGracie

New member
walk about 1978; בלתי נשכחים 2

בלתי נשכחים 2 זה חרא סרט שנראה שהעלילה שלו מתחילה ונגמרת בזה שרואים כל פעם ל 10 שניות כוכב קולנוע עבר כלשהו בזמן שהוא אומר לוקש כלשהו מסרט מפורסם שהוא כיכב בו לפני 2 עשורים. מעבר לזה אין שום דבר בסרט...מה שכן נהנתי לראות את רנדי קוטור (שהוא כוכב ספורט MMA ונמצא בהיכל התהילה של ליגת ה UFC).

הסרט walk about הוא סרט מקסים ומעניין על 2 אחים שהלכו לאיבוד במדבר האוסטרלי ופוגשים נער אבוריג'ני שעוזר להם להגיע הבייתה. יש שם כל מיני קטעים מוזרים ולא ברורים כמו הריקוד החולה שלו (אולי זה ריקוד חיזור ?) וגם חוסר הכרת תודה מעצבן מצד הילדה.... אבל סרט מעניין, מקורי וטוב לפי דעתי

** רוזבד

New member
ראיתי את

״בחזרה למשחק״,
למרות מה ששמעתי עליו, סרט דווקא לא רע בכלל,
נראה כי התסריט נכתב במיוחד בשביל קלינט איסטווד, התפקיד יושב עליו בצורה טובה,
מבחינה ויזואלית אין משהו מיוחד, למרות שנראה שלבמאי יש חיבה כלשהי ללונג שוטים,
יחסית לעבודת בימוי ראשונה, הבמאי רוברט לורנז (שעבד שנים עם איסטווד) יודע לספק את הסחורה,
באתי לסרט עם ציפיות, אבל קשה לומר שהוא עלה עליהן או ירד מהן

shaharEB

New member
אני כמעט מתביישת להגיד שעד עכשיו לא

ראיתי את 'מעודדות צמודות' בשלמותו.

והיום השלמתי את הסרט הישן

מיכאל1411

New member
הרגע ראיתי את הסרט החדש של וויליאם פרידקין

(2011) קילר ג'ו Killer Joe
את פרידקין תמיד יזכרו בזכות 'מגרש השדים' ו'הקשר הצרפתי' המצוינים, ויש לו עוד כמה מומלצים,
אבל האחרון שלו הוא אסון בכל קנה מידה קולנועי, למרות הקאסט המעניין שעושה כמיטב יכולתו.
פשוט מגוחך.
10/2

איתן גפני סוקר את הקריירה של פרידקין ואת 'קילר ג'ו' -
http://rozbud.co.il/wordpress/?p=15703#comment-3519

Aberforth

New member
"אנשים כמונו" (2012).

דבר ראשון, אין אנשים כמוהם בחיים שלי.

דבר שני, הסרט תפס אותי, הוא תפס אותי חזק והוא תפס אותי לא מוכן.

כל העניין הזה של נתינה חסרת תנאים הוא משהו שפועל באופן חד צדדי למיטב ידיעתי. אני לא יודע איך זה מרגיש להיות בצד המקבל, ככה שאולי זה החסך שיש לי בתחום, ואולי כי זה פשוט סרט טוב, אבל אני ממש מצאתי את עצמי נשאב לתוכו.

מבחינת הליהוק, כל שלושת השחקנים הראשיים נתנו הופעות איכותיות בסרט הזה. אני מוריד את הכובע בפני אליזבת' בנקס, שהרוויחה אצלי עוד כמה נקודות. עכשיו היא לא רק זו שגנבה את ההצגה ב"משחקי הרעב".

אני ממליץ בחום על הסרט!

Murdock18

New member
פרנורמן.

זכיתי בכרטיס זוגי בהגרלה של עין הדג, אז הלכתי עם ידידה. הסרט מספר על נער ש"רואה אנשים מתים" (נשמע מוכר?), אבל המצב מסתבך והוא נאלץ לנסות להציל את העיירה ממכשפה וזומבים. פרנורמן זה סרט מהיוצרים של קורליין וטרם הצלחתי להחליט את מי מהם אהבתי יותר. קורליין היה אפל יותר ודי רציני וקודר. יש את האלמנטים הללו גם כאן, אם כי הסרט בעל אלמנט קומי שהופך אותו לקליל הרבה יותר וקודר פחות. בסופו של דבר, מדובר בסרט חמוד ומשעשע שמעביר את הזמן. מבחינתי הוא לא שווה כרטיס קולנוע, אבל אם במקרה יש בטלוויזיה או שסתם משעמם לכם, אז לגמרי לכו על זה. התלת מימד אגב, כמעט כמו תמיד, היה לגמרי מיותר.

http://www.youtube.com/watch?v=EWk-UD4F1dM

timboy123

New member
דווקא בעיני בקורליין (שאהבתי מאוד) התלת היה

אחלה, והוסיף לא מעט.
קורליין גם היה שווה מחיר של כרטיס (בעיניי), ככה שאם עושים 1+1, מקבלים (בנוסף למבצע של אופטיקה הלפרין) שקורליין סרט טוב יותר.

----טרם ראיתי את פרנורמן---

ערן1987

New member
חשבתי שה-3D בסרט דווקא היה לא רע בכלל

ומה חשבת על הסוף של הסרט, בסצנת סיום הגדולה?

Murdock18

New member
הסוף היה בסדר.

אין לי יותר מדי מה להחריב, חוץ מזה שרובו היה צפוי.

gavrik

New member
אחד - the bournce legacy

כאחד שמאוד אהב את טרילוגיית בורן, היו לי תגובות מעורבות כששמעתי על הסרט הזה.
בהתחלה, תהיתי איך ימשיכו אחרי הסגירה שבוצעה כל כך טוב בסרט השלישי. כששמעתי שזה יהיה בלי מאט דיימון, בכלל פחדתי שיהרסו. אחרי שראיתי את הטריילר, הסתקרנתי. אבל התגובות הפושרות על הסרט, התבררו לטעמי לפחות, כמוצדקות.
בכללי, זה לא אסון, ג'רמי ראנר שיחק נחמד, אבל פשוט היה חסר לי פה את הרגש והערך המוסף שהוסיף בורן המקורי.
לא חושב שהסרט "הרוויח" את הסיום המוכר של extreme ways שהגיע בסוף כל אחד מהסרטים הקודמים.

ערן1987

New member
ראיתי רק את "ראלף ההורס"

והוא סרט חמוד מאוד בסה"כ, די מצחיק אבל אף פעם לא קורע, האנימציה מדהימה ומנקרת עיניים, הסיפור יפה ומועבר מעולה, הדמויות טובות והקיטש נמצא במינון הנכון. חמוד כזה, מעביר את הזמן - אבל לא סרט שחובה לראות בקולנוע.

reasonforall

Active member
סרט אחד

סוף סוף יצא לי לראות את "עלייתו של האביר האפל".
סך הכל נהניתי, הוא אמנם לא יותר טוב מהקודם בסדרה אבל הוא לא רע בכלל.
פה ושם יש קטעים שהורסים את הסרט או שלא בנויים כמו שצריך.

in time
עולם הזמן

הרעיון של הסרט הוא קצת מוזר, אבל מעניין. אוליביה ווילד ["13"] בתור אמא של טימברלייק - זה אפילו משעשע..

למעלה