סרטי השבוע

רמלו

New member

התחלתי את השבוע עם Ben-Hur, הפקה מדהימה לסרט משנות ה-50, משחק מדהים וסצינות מדהימות
הרבה פעמים במהלך הסרט שאלתי את עצמי "איך הם עשו את זה", יש שם אפקטים ותפאורה פשוט מדהימים לסרט מהתקופה.

המשכתי עם Psycho - הסרט השני בסך הכל של היצ'קוק שאני צופה, (הראשון היה The Lady Vanishes המצויין)
נהנתי מכל רגע, מסקרן, מותח ואני מתחיל לאוהב את התבלין שהיצ'קוק מפזר בסרטים שלו, תענוג.

הבא היה Magnolia - קראתי כאן בפורום כמה וכמה חוות דעת מעולות על הסרט זה והחלטתי לצפות, חוויה מיוחדת.
בפרולוג הוא שותל את הגזע (הרעיון) ועם התקדמות הסרט,
הסיטואציות והאירועים בחייהם של אנשים מסתעפים מסביב. כתוב ומבויים בצורה נפלאה ומשאיר רושם חזק במיוחד. לא פשוט לצפייה, לא מתאים
למי שבעיקר מחפש בסרטים פאן עלילתי מתפתח. הפריע לי המשחק של ג'וליאן מור שהיה נוראי במיוחד בקטעים הרגשניים.

סיימתי את השבוע עם It's a Wonderful Life - ראיתי אותו בצבע, קלאסיקה מרגשת עד דמעות, יש כמה רגעים עוצמתיים
שנכנסים בך כמו חרב חזק בלב, רעיון חזק ומדהים לסרט, הנאה מכל רגע.

mosh511

New member
ראיתי 25 סרטי היצ'קוק ואני מקנא בך

הרוב עוד לפניך, מצפים לך הרבה סרטים גאוניים

mosh511

New member
אגב איפה ראית את חיים נפלאים בצבע?

אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בחיים שלי...

mosh511

New member
הסולמוש : אדם על הקצה (2012)

סרט פעולה קטן, בסטייל מיושן ולא מעודכן, שחקנים אלמוניים, תסריט לא הגיוני בעליל
(כמו למשל איך אנשים חסרי ניסיון בפשע מבצעים את אחד השודים הכי גדולים בהיסטוריה?)
ובכלל הסרט מאוד טכני ופחות מתעסק בזהות הדמויות או לכל הפחות זהות הדמות הראשית, פחות מדי רגשות ועומק, יותר מדי הוליוודי.
הוא לא משעמם אבל רק בשל הסוף החלטתי להעלות אותו מ-4 ל-5 באמת באמת בחסד. קיצר, חביב אבל לא משהו.
ציון בסולמוש : 5 (קו הביניים - מעביר זמן, אפשר לראות ואפשר לוותר)

mosh511

New member
האמת שהוא כזה קיטשי שאני לא מסוגל, מצטער

אני מוריד אותו ל-4...(סמי מעניין)...

mosh511

New member
מה גם שגם האקשן בקושי מורחב כמו שצריך...

מראים טעימה פה ושם...

GK_FF

New member
גם אני נותן 5, וחבל דווקא שלא היה יותר קיטשי

דווקא הקאסט ממש לא אלמוני - אד האריס, קירה סדג'וויק, סם וורתינגטון, אליזבת בנקס, אדוארד ברנז, ג'יימי בל וההוא שמשחק את המוות בביל וטד - חלקם מהשחקנים האהובים עלי,
את העלילה והדמויות ממש אהבתי, פשוט הרגשתי שלפעמים הסרט קצת מחפף בהם, יותר ברמה הביצועית מהרעיונית.
אני ממש אהבתי את הרעיונות שהיו בסרט כמו נגיד להתעסק בנושא של התאבדות, אפילו שזה היה שקר יכלתי להאמין שכאב הדמות היה מספיק חזק בשביל זה.

חבל שלא היה יותר רומנטי!

גולי233

New member
השבוע שלי

בקתה ביער. מצד אחד נהנתי מהסרט ואני מפרגן לכל מי שמנסה לעשות משהו מקורי, יש פה טייק מגניב על הז'אנר. מצד שני כל הסיפור יצא קצת מופרך \ מצחיק \ מתאמץ מדי.
שטח פראי The Grey. סרט מיותר, מאוד חסר עלילה \ פואנטה \ תסריט.
הדבר 2011. סתמי ומיותר, לא היה צריך לעשות אותו בכלל.

ראיתי קטע מסאקר פאנצ' והוא היה ממש גרוע. ראיתי קטע מחסין מוות ואני רוצה לראות עוד.

על 'בקתת הפחד' ו'שטח פראי'

בנוגע ל'סאקר פאנץ', תסתפק בטריילר. הסרט הוא מריחה של הטריילר על שעתיים עם קטעי קישור לא מוצלחים של עלילה ודיבורים בין קטעי האקשן.

mosh511

New member
הסולמוש : אדם על הקצה (2012) - ביקורת מתוקנת

אדם על הקצה (2012) 26.10.12
סרט פעולה קטן, בסטייל מיושן ולא מעודכן.
שחקנים אלמוניים.
תסריט קיטשי ולא הגיוני בעליל - כמו למשל איך אנשים חסרי ניסיון בפשע מבצעים את אחד השודים הכי גדולים בהיסטוריה?...
ובכלל הסרט מאוד טכני ופחות מתעסק בזהות הדמויות או לכל הפחות זהות הדמות הראשית, כלומר, פחות מדי רגשות ועומק, יותר מדי הוליוודי.
העניין הוא שגם בחלק הטכני, הסרט לא מצטיין, מעבר לטעימות אקשן פה ושם רמת התנועתיות לא מורחבת כמו שצריך...
קיצר, הוא לא משעמם הוא חביב אבל לא משהו.
ציון בסולמוש : 4 (סמי מעניין, סתמי)

alphac

New member
אישית נהניתי מהסרט

אומנם מסוג הסרטים שלא גורמים לך לחשוב עליהם אח"כ, אבל סה"כ השאיר אותי בעניין במשך כל הצפייה ויצאתי ממנו מסופק מבחינת הנאה.
צריך גם סרטים כאלה :)

mosh511

New member
הוא כן מכיל עניין בצפייה אבל משאיר אותך

אח"כ בהרגשה מטופשת...

alphac

New member
חדש וישן

אלכס קרוס (2012)
סרט מתח / אקשן נחמד מאוד.
לא כזה שגורם לך להפעיל את הראש, סה"כ הרוב גלוי לצופה אבל בהחלט מהנה לצפייה.

שקרים אמייתיים (1994)
אחד הסרטים הגדולים של ארנולד.
מה שמאפיין הרבה סרטים שלו (כמו בסרט הזה) זה הסצינות הקומיות שעשויות מצויין.
לטעמי הוא שחקן ענק בקטע הזה של הכנסת פאן קומי לסרט אקשן.

למעלה