סרטי השבוע

כן, וכן. סידרה מעולה

מומלץ גם לקרא את הספרים

אני גם אוהבת הומור פייטוני
תודה

Alex Burgess

New member
והיה אם זה רק הסרט הראשון בטרילוגייה

של מיק טראוויס. תראי גם את O Lucky Man ואת Britannia Hospital.

השבוע נרשמו אצלי אכזבות

מלחמת האופל 4- לא היו לי ציפיות בשמיים אבל בחייאת, אפילו בקינסייל כבר לא נראת סקסית בבגדי עור אחרי כמעט עשור.
זעם הטיטאנים- הסרט הראשון היה אפי. זה ניסה להתעלות על קודמו אבל סתם לקחו את הנוסחה של הסרט הראשון (גיבור יוצא למסע בלווית סיידקיקס) וניסו לדחוס יותר מדי דברים לעלילה שהייתה מבולגנת משהו.
הייוואייר- דווקא היה לזה פוטנציאל. שילוב של הקלילות של אושן 11 עם האקשן של "זהות כפולה". ימבה שחקנים טובים ועדיין התוצאה מאכזבת. סודרברג הביתה, פיפי ולישון.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=KFV0Uvzpz0o[/URL]
בקתה ביער- פה דווקא נרשמה הערה לטובה למי שיצר את הסרט הזה (ג'וס ווידון
). הסרט הזה עושה לז'אנר האימה מה ש"צעקה" עשה בזמנו- רענן את הז'אנר שכבר התחיל לחזור על עצמו. התוצאה היא אחד הסרטים הטובים של השנה. בהחלט חייב צפייה לחובבי הז'אנר.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=Q1FJqiPt0Qo[/URL]

מישוהית

New member
״הילדים של מחר״ ו״משחקי הרעב״

״הילשים של מחר - וואו וואו וואו... אחד הסרטים הכי טובים שראיתי... סרט חזק, מקורי, מרתק... אמנם הוא רחוק מלהיות סרט קומדיה - אבל לא פעם ולא פעמיים מצאתי את עצמי צוחקת או מחייכת... וכל הסרט היתה לי הרגשה של ״וואוווווו״ זאת היתה חוויה יוצאת דופן, באמת שלא יוצא לי הרבה להתרשם ככה מסרט... רק הסוף קצת עצבן אותי אבל בקטנה... בקיצור - מי שלא ראה שיראה מהר... 9.5/10

״משחקי הרעב״ - הלכתי לראות את הסרט אתמול עם אחותי הצעירה (לרוב אני הולכת איתנ לקולנוע, כיף שיש אחות שאוהבת קולנוע סרטים!!) ואני מצטערת שראיתי את הסרט הזה, אכזריות בהתגלמותה... לא אכפת לי המסרים והקשקושים, גם אני אנטי ריאליטי, אבל למה בצורה כזאת ועם ילדים? מה זה הזוועה הזאת? סופרת פסיכופתית... עדיף פי כמה לראות ״את מראה שחורה״ שמעבירה ביקורת על הריאליטי בצורה יותר מעודנת, ברור שיש כאלה שזה יעשה להם טוב ואף יהנו מזה, אז שיערב להם... אני חושבת שצריך להגביל את זה מגיל 18, למה זה טוב שילדים בני 13 יראו את זה??

מראה שחורה יותר מעודנת???

בן אדם מ*** חזיר מול מצלמות טלויזיה!
איפה העידון פה?

מישוהית

New member
מבחינתי זה יותר מעודן

בגלל שאין שם שימוש בילדים, שזה מה שהכי צרם לי...

מישוהית

New member
הסרט או הספר?

את הסרט לא ראיתי ואת הספר הפסקתי אחרי חצי או שלושת רבעי, זה הפך לי ת׳קרביים... ובדיוק כתבתי שזה הזכיר לי את ״בעל זבוב״

ההתרשמות שלי הפוכה משלך

האלימות היתה מאוד מעודנת, זאת בהבדל לבאטל רויאל שהיה שם קודם.

מה שלי אישית הפריעה ב'משחקי הרעב' הוא ההתייחסות לקהל שלו בתור חסר מחשבה עצמאית, הם משתמשים באותם המניפולציות על הצופים שהם כביכול יוצאים כנגדם.

מישוהית

New member
*ב״משחקי הרעב״ לא התייחסתי לסרט עצמו

לא מעניין אותי טוב או לא, מעניין או לא, הוא קומם אותי ולא אכפת לי האיכות שלו...

מישוהית

New member
לי זה הזכיר את ״בעל זבוב״

אבל שם הנסיבות היו אחרות... טבעיות, תאונה...

GK_FF

New member
הילדים של מחר באמת מדהים.....

ומשחקי הרעב באמת גרוע.......
אבל לא בגלל שהוא מזעזע מבחינת נושאים (ברצינות????? הילדים של מחר סרט הרבה יותר קשה ממנו!!!!!! וגם שם יש ילדים! אפילו יותר קטנים!!!), אלא הוא פשוט מזעזע מבחינה קולנועית..... חרא סרט!

אה וריאלטי FTW... (אני אוהב ראלטי.)

דוקא 'הילדים של מחר'

סרט הרבה יותר אלים, כלומר מראים שם אלימות בצורה הרבה יותר בוטה, זה כולל (ספויילר?) מראה של חלקי גופות, אנשים גוססים, וגם רמיזה לאלימות- כאשר לא מראים בדיוק אבל אתה מבין לבד מה קרה בסצינה הזאת. ובכל זאת, מדובר בסרט מצויין עם מסר, טכניקות צילום מדהימות.

מישוהית

New member
אני ממש רגישה בדר״כ

ואכן היו שם זוועות, אבל איכשהו זה לא היה לי קשה ושמחתי בכך, אולי אני מתחסנת, הלוואי, אולי סופסוף אני אוכל לראות סרטים שלא העזתי עד עכשיו... האמת שזה היה כל-כך יפה שהאלימות לא הזיזה לי... והאמת שזאת סיטואציה שונה לגמרי, מלחמה ולא איזה משחק חולני...

לגבי הסרט - גם אני לא מצאתי משהו מיוחד, בנוסף זה קיט ז׳ הוליוודי שחוק כל-כך... מההתחלה מתמקדים במשפחה הזאת וברור שהילדה תבחר ואז ברור גם שהיא תנצח וזה כזה קיטצ׳ אמריקאי צפוי מראש... בסוף גם הוא ניצל, פפפשששש בכלל שיא התחכום...

לגבי ריאליטי - תת רמה בבבבעעעעעעעע... לא מבינה איך אנשים אינטליגנטים יכולים לצפות בחרא הזה ועוד להתמכר, המצב קשה... אני גם די נגד פייסבוק...

...

מי בכלל קבע שלהיות "מחוסן" לצפייה בזוועות הוא הדבר הנכון? לא עדיף להיות אנושי? לא יותר חשוב להיות בן אדם?

מסכימה לגבי ריאליטי ורשתות "חברתיות".

מישוהית

New member
הרבה מהסרטים הטובים

הם סרטים קשים ומבאס אותי שאני לא יכולה לצפות בכל סרט... וכך מפספסת הרבה מהטובים...

ערן1987

New member
למה עם ילדים?

כדי שזה יעשה לצופים את מה שזה עשה לך: שהם יזדעזעו. אין ספק, הסופרת עשתה את העבודה שלה.

למעלה