סרטי המשך של שה"ק?

isabella 1

New member
סרטי המשך של שה"ק?

פרסמו כתבה בmsn על שה"ק ועל ג'וני וכתוב שם שבראיון לתקשורת האמרקאית ג'וני אמר: "באיזשהו מקום עלילת הסרט השלישי הסתיימה באופן כזה שהשאיר את העניין די פתוח להמשך", פירט דפ שכבר ברור שפנטז על סרט נוסף בסדרה, "אני מרגיש שיש עוד מרחב רב לתמרון באשר לכיוונים בהם ניתן לפתח את הדמות של ג'ק ספארו. אני לא פוסל סרט רביעי ואולי אפילו חמישי בסדרה". לא יודעת כמה אפשר לסמוך על כתבות כאלה.. אבל. למי אכפת העיקר שיש תקווה..

פאני14

New member
נכון, הינה הכתבה, ממש משמחת

(העתקתי אותה בדיוק מאתר msn) ג'וני דפ רוצה להישאר פיראט כוכב סרטי "שודדי הקאריביים" לא פוסל סרט רביעי בסדרה ואולי אפילו גם חמישי. המעריצים הנלהבים כבר מחכים בקוצר רוח מאת: אלון רייכמן/ מערכת msn ג'וני דפ כנראה לא התעייף עדיין מלגלם את דמותו של הפיראט המסטול ג'ק ספארו בסדרת סרטי "שודדי הקאריביים". כוכב "שודדי הקאריביים 3" שיצא בסוף השבוע האחרון לאקרנים בארה"ב ואוטוטו יגיע גם אלינו, התוודה בראיון לתקשורת האמריקאית שהוא קצת התאהב בדמות של קפטן ג'ק. "החוויות של צילומי סרטי 'שודדי הקאריביים' הן מהמלהיבות והמהנות שחוויתי בקריירה שלי", סיפר דפ, "אני חייב להודות שדי נהניתי לגלם את קפטן ג'ק ספארו ולא ממש בוער לי להיפרד ממנו כל כך מהר..." בסקר שנערך באחד מאתרי המעריצים של ג'וני דפ, הרוב הגדול הצביע על הדמות של ג'ק ספארו בתור הדמות המוצלחת ביותר שדפ גילם בקריירה שלו. למקום השני הגיעה הדמות מהסרט "המספריים של אדוארד". "באיזשהו מקום עלילת הסרט השלישי הסתיימה באופן כזה שהשאיר את העניין די פתוח להמשך", פירט דפ שכבר ברור שפנטז על סרט נוסף בסדרה, "אני מרגיש שיש עוד מרחב רב לתמרון באשר לכיוונים בהם ניתן לפתח את הדמות של ג'ק ספארו. אני לא פוסל סרט רביעי ואולי אפילו חמישי בסדרה".

adida28

New member
../images/Emo4.gif

למרות שאני ממש לא רוצה להיפרד מג'ק, אני חושבת שסרט 4 יהרוס הכל.. כל העניין כבר מיצה את עצמו, ואם יהיה עוד סרט, הוא יהיה פחות מצליח וגם פחות יפה.

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif! מסכימה. ../images/Emo58.gif

חוצמזה, אני רוצה שהפנינה תישאר אצל ברבוסה.
!!!!1

פאני14

New member
אני דווקא הייתי שמחה לעוד סרט

ממש התחשק לי לבכות כשהתחלתי לקלוט שזה הסוף של שודדי הקאריביים, ושל ג'ק, אני כל כך אוהבת את הדמות שלו, אני ממש לא רוצה להיפרד מזה. והסוף עיצבן ודיכא אותי, כאילו הוא ממש דורש עוד סרט, זה לא פתור, יש שם התחלה של עלילה, עם המפה ומעיין החיים או איך שלא קוראים לו

moofi

New member
חח מעיין החיים.. המצפן לא הצביע על...

הבקבוק רום כשהוא קרא את הצמד מילים האלו?

אני מרגישה ממש כמוך, זה פשוט מדהים.=] ../images/Emo13.gif

כשאני קלטתי ששודדי הקאריביים נגמר, הייתי כל-כך עצובה, כמעט התחלתי לבכות במיטה, אחרי שחזרתי מהסרט...
(אל תצחקו עלי, בסוף הצלחתי להתאפק...) ככה שאני ממש שמחה שיש המשך! לדעתי, עם במאי ומפיק כל-כך טובים גם סרט ההמשך ה50 יראה מעולה. חוצמזה כל מה שיראה לי שעידנו של ג'ק ספארו לא נגמר, כולל סרט המשך, ישמח אותי... אני פשוט כל-כך אוהבת את הדמות שלו... ואני אירגע רק כשאני אראה שג'ק ספארו עדיין לא התנדף מן העולם.. כי ככה בדיוק חשבתי לפני שידעתי שיש סיכוי לסרט רביעי...=] (סליחה על הדרמטיות, אבל ככה בדיוק הרגשתי, מה לעשות?=)

LizStar

New member
מצד אחד,נרא לי שבשלישי היה את הסוף המושלם,

למרות שהם קצת חזרו לנקודת ההתחלה של הסרט הראשון..... ומצד שני..ממש באלי סרט רביעי!אבל יכול להיות שזה כבר קצת ימאס על כולם.

פאני14

New member
שיעשו עוד סרט במיוחד בשביל הפורום ../images/Emo6.gif

ככה העולם לא יגיד שנמאס לו *חולמת* חחח...

שירציק

New member
לדעתי סרט רביעי יהיה ממש טוב כי

עד שהם בכלל יחליטו שהם עושים ועד שהם יצלמו איתו יעבור המון זמן וכולם שוב ירצו ללכת לסרט...

tali44

New member
הלוואי שיהיה עוד סרט, אבל...

לא ממש קשור לשאר ושיהיה משהוא חדש... לא יודעת, ושלא יהיה סרט ארוך ארוך כי זה ימאס מדי!! בעבר בכלל הייתי נגד סרט רביעי, אבל אני מקווה שיההי משהוא יותר טוב מהשלישי כי אני טיפה טיפה התאכזבתי מהסרט

nitzan s

New member
כן זה בדיוק מה שגם אני רוצה

שהקשר ביניהם יהיה כמו הקשר בין הראשון לשני ושזה יבוא עוד שנתיים שלוש ככה כמו המרחק שהיה בין הראשון לשני וככה זה לא יימאס כזה כי זה לא יבוא מיד זה יהיה אחרי שזה קצת יירגע...

למעלה