סרטי גלישה כמעט את כל סרטי הגלישה שאתם מחפשים יש באימיול
S shaysho16 New member 3/4/04 #3 ראיתי אבל לא הצלחתי להוריד.. ולהוריד מהר צריך להשאיר את זה פתוח כמה ימים רצוף...
W W u t a n g New member 3/4/04 #5 ובקשר ל-emule : מהירות זה לא הקטע החזק של התוכנה. הכי מהר שהגעתי זה 20k. העיקרון של התוכנה הוא שלא תצטרך להוריד קבצים מזויפים (כמו בקאזה), ושהקבצים לא יהיו פגומים..
ובקשר ל-emule : מהירות זה לא הקטע החזק של התוכנה. הכי מהר שהגעתי זה 20k. העיקרון של התוכנה הוא שלא תצטרך להוריד קבצים מזויפים (כמו בקאזה), ושהקבצים לא יהיו פגומים..
R resh0 New member 3/4/04 #6 נסה את SHAREAZA . הרשת הזאת כוללת את אימיול וגם 2 רשתות אמריקאיות גדולות וגם את ביטורנט. אני הגעתי שם למהירויות הורדה מדהימות! מעל ל 1G . אתם מוזמנים לנסות.
נסה את SHAREAZA . הרשת הזאת כוללת את אימיול וגם 2 רשתות אמריקאיות גדולות וגם את ביטורנט. אני הגעתי שם למהירויות הורדה מדהימות! מעל ל 1G . אתם מוזמנים לנסות.
M MrBlack1 New member 5/4/04 #9 איזה וידאופיל הפליצר הזה ../images/Emo3.gif תגיד, אולי אתה יודע איפה אני יכול להשיג הקלטה של ההופעה של החומה (פינק פלויד) מ-1982 באיכות טובה? אין לך איזה מילה עם רוג'ר ווטרס במקרה?
איזה וידאופיל הפליצר הזה ../images/Emo3.gif תגיד, אולי אתה יודע איפה אני יכול להשיג הקלטה של ההופעה של החומה (פינק פלויד) מ-1982 באיכות טובה? אין לך איזה מילה עם רוג'ר ווטרס במקרה?