סרטי גלישהה....

Black Soul Om

New member
סרטי גלישהה....

כמו כל גולש מורעל אני מהופנט מסרטים כאלה... אם יש לכם סרטים או שמות של סרטי גלישה תשאירו פה
סרטים כמו בלו קראש וכאלה... פווווווווווווול תודה

Ezcorp

New member
בלו קראש?!

בלו קראש הוא לא סרט גלישה יא באטי בוי...סרט גלישה זה סרט רוחני כמו Step Into Liquid Endless Summer Endless Summer II בלו קראש זה סרט הוליוודי מעעעעעפן שהקשר היחידי שלו לגלישה הוא שגלישה היא הרקע לסיפור אהבה בין גולשת ענייה לשחקן פוטבול עשיר....בקיצור...אתה באטי:]

Black Soul Om

New member
פלצן...

בגלל אנשים כמוך אני מצטער ששאלתי... אבל זה פסדר יש פה גם פנאן של אנשים שאשכרה נתנו לי תשובות רציניות... חפש..

rudi87

New member
לך חפש תעצמך

בפורום תמיכה נפשית יטמבל אשכרה חי בסרט אתה

M o r k

New member
סרט שקוראים לו

" יום רביעי הגדול " יש לי את הסרט בבית סרט חזק אבל בהתחלה ובסוף זה בני נוער שעושים בעיות וסרט מצחיק ממליצה

PinkyRaSta

New member
יש גם את פויינט ברייק

שבעברית נראלי זה נקודת פריצה.. או משו. זה עם קיאנו ריבס. וסרטי הגלישה האמיתיים כמו שכבר אמרו לך נמצאים בערוץ אקסטרים בדרך כלל. אבל סרטים הוליוודים שעוסקים בזה זה גם נחמד לפעמים.. ואני גם חושבת שלזה התכוונת <לפי בלו קראש חח>.

Black Soul Om

New member
תודה אחימ'שלי

תודה לכל מי שעזר האמיול שלי הולך לעבוד שעות נוספות...

W u t a n g

New member
סרטי גלישה

יום רביעי הגדול החוף הצפוני בחסדי שמיים נקודת פריצה בלו קראש endless summer endless summer 2 אלה סרטי גלישה עם עלילה.. שמשדרים בטלויזיה. ויש סרטי גלישה תיעודיים... שיותר סביר שישדרו אותם בערוץ אקסטרים כמו: billabong odyssey riding giants step into liquid

Storme riders

נדמה לי שככה כותבים את זה.. שידרו את זה כבר כמה פעמים באקסטרים

לוטן זק

New member
אם כבר סרטים, אז...

אז יש למישהו סירטונים של גלישה עם בוגי והוא יכול להעלות לכאן? או אתר עם סירטונים של בוגי?

חחחחחחחח

אחי לא יודע למה אבל נקרעתי כשראיתי את החתימה שלך... אתם מצטט וכותב עם שגיאות כתיב חחחחחחחח עזוב זה אפריקה השפיעה עליי

Black Soul Om

New member
בקשר לסטורם ריידרס

כן ראיתי אותו באקסטרים אחלה סרט... אומנם מימי הפלמ"ח אבל אחלה סרט
קבלו איזה נאחס... אני בא להוריד את כל הסרטים שהאנשים הטובים השאירו לי כל המחשב נדפק

למעלה