סרטי אמנויות לחימה

TaiKwonDo

New member
סרטי אמנויות לחימה

שלום! אני מחפש סרטי אמנויות לחימה, אבל כאלה שיש מאחוריהם איזשהו מסר פילוסופי... לא סתם סרטי מכות של ברוס לי או ג'ט לי... משהו רציני.. הסרטים שראיתי ואהבתי הם: מטריקס הסמוראי האחרון קראטה קיד1 (את 2 ו3 לא ראיתי אז אתם יכולים להמליץ עליהם) נמר דרקון מחול הפיגיונות (לא ממש אהבתי =\) נשיקת הדרקון (הסרט היחידי של ג'ט לי שאהבתי.. למרות שזה סתם סרט מכות) אני אוהב את הסיגנון סרטים שלוקחים מישהו שאין לו רקע באמנויות לחימה ואז הוא עובר שינוי ואחר כך רואים אותו בסוף או בתחרות חשובה שהוא מנצח או נלחם באיזה יריב חזק... תודה רבה! כל המלצה תתקבל בברכה!

eladי

New member
twin warrior

לא חסרים סרטים נחמדים. לפעמים אפשר לראות סרט אמנויות לחימה גם בלי לחפש מסר פילוסופי עמוק....

- 36th chamber of shaolin - The Shaolin Temple - Shaolin challenges Ninja - Million Dollar Baby (not the ideal happy-end story). - Hero​
ויש עוד ועוד...

א1ט1

New member
אפשר פשוט לארגן מכות

ואז לשבת בצד ולצפות בזה...

TaiKwonDo

New member
גיבור ראיתי...

ולארגן מכות זה תמיד נחמד אבל חברים שלי בוכים =\ אבל אני מעדיף סרטים לא כל כך ישנים כי סרטים למשל משנות ה70 או ה80 משהו בצילום שלהם גורם לי להקיא... אבל רציני להקיא (נוזל מגעיל כזה למתקשים) אז עדיף סרטים חדשים יותר מהתקופה הזאת בעיקר...

IshMaElf

New member
ong bak -

טוב אין בזה בדיוק עומק של ממש אבל אם אתה אוהב סרטי אומנויות לחימה שמצולמים יפה עם פעלולים מדהימים שמבוצעים במציאות ללא אפקטים מיוחדים בכלל של חוטים ומחשב וכיוצא בזה זהו סרט חובה, פשוט אדיר עם הרבה אווירה של אקשן ומסורת תאילנדית להמונים.

fantomex

New member
אני ממליץ בחום על הסרט:

kikboxer אני לא בטוח שרשמתי את זה טוב :) אבל זה סרט גדול אני ממש אהבתי אותו אני מציא לך לצפות בו. וזה בידיוק כמו שאתה אוהב יש מישהו(ואן דאם) שמתאמן אצל מאמן ואז בסוף הוא הכי טוב :) תהנה

יש השבוע ב"הוט"

חודש של סרטים, ששבוע מתוכם מוקדש לסרטי אומנויות לחימה שונות. תסתכל בפרומואים. תהנה

adi_2000

New member
אם אני לא טועה זה לא השבוע...

זה שבוע הבא או אפילו עוד שבועיים, לא? אני אבדוק את הנושא..

Nihau

New member
"זאטואיצ'י" מומלץ בחום

וגם "שבעת הסמוראים". ואם אתה רוצה לראות יישום מלהיב של אמנות לחימה גם לנשק חם תראה את "שיווי משקל". ובשביל הקומדיה "shaolin soccer".

Boogieman

New member
ועכשיו, למשהו שונה לגמרי.

"אחרי הגשם", סרט סמוראים שאת התבריט כתב קורסאווה אבל לא הספיק לביים בגלל שהוא מת. זה לא ממש סרט אמנויות לחימה, הקרבות שם מעטים, קצרים ובלי פעלולים אבל הם כמו אוכל גורמה, אתה מקבל מנה בגודל של אפונה, משלם 200 שקל ונשאר מרוצה. מי שביים את הקטעים יודע דבר או שניים על אמנות לחימה, ולא רק על כוריאוגרפה של לחימה. יש גם לא מעט קטעי אייאידו יפים. פילוסופיה דווקא לא חסר.

Boogieman

New member
גם "מיליון דולר בייבי" יתאים.

נראה לי שהסיפור על מלצרית ענייה ומתוסכלת שהופכת לאלופת איגרוף בהחלט מתאים למה שאתה מחפש.

ashigara

New member
../images/Emo45.gif אחרי הגשם סרט מעולה

את הסרט ביים Takashi Koizumi, שהיה העוזר-במאי של קורוסאווה ברבים מסרטיו (למשל ב-"ראן" ו"קגמושה"). אגב סרט באווירה דומה, שקטעי הלחימה בו מועטים אבל ריאליסטיים ולמרבה השמחה עדיין רץ בקולנוע הוא "להב נסתר" של הבמאי יוז'י ימאדה (שגם ביים את הסרט "סמוראי הדמדומים"). לדעתי הסרט הזה (וגם "סמוראי הדמדומים") בהחלט עונים על בקשתו של TaiKwonDo לסרטים שיש בהם שיש מאחוריהם איזשהו מסר פילוסופי (ואני מרשה לעצמי לפרש בקשה זו כבקשה לסרטים בעלי עומק מעבר ל-
"They killed our master, now we will kill them"​
)

ethanguy

New member
"אגרוף של אישה"

סרט טוב, חח בגללו התחלתי להתעניין באיגרוף, ולא אני לא אישה !

מרד הסמוראים, למרות שזה ישן

קשה לי להאמין שזה יגרום לך להקיא כי מדובר באחד הסרטים היפים ביותר שיש! (באנגלית: samurai rebellion) זה סרט יפני מ-1967. אין בו המון קרבות, אבל המעט שיש עשויים בצורה יפייפיה וחכמה והצילום, ובכלל האסתטיקה של הסרט, מדהימים, כמו שרק היפנים יודעים לעשות. בקיצור - מומלץ מאד. יערה

למעלה