סרטי אומנויות לחימה

_alon_

New member
סרטי אומנויות לחימה

ידידה שלי, מפיקה במקצועה, מעונינת להפיק סרט על אומנויות לחימה. היא מחפשת קלטות בהם נראים קטעים של אומנויות לחימה, הדגמות, הסברים וכדומה (כדי לשלבם בסרט או לקבל מושג ורעיונות). אם יש למישהו קלטות שונות שיוכל להשאיל לה (ולקבל בחזרה כמובן
), אנה צרו קשר במערכת המסרים ואני יתאם בניכם.

אם היא מפיקה את הסרט, למה לסמוך

על מה שאחרים עשו? למה שלא תראיין אמנים ותפיק סרט על אמנויות לחימה, במקום סתם לערוך קטעים מסרטים מוכנים? כמעט כל הדגמה שניתן לראות סרטים מן המוכן יש בארץ אנשים שיכולים להדגים ולהסביר, ובשפת הקודש.

_alon_

New member
אז ככה

א. אני לא המפיק, רק השליח ואין לי מושג בדברים האלו. ב. אני חושב שהיא מחפשת לעשות סרט עם שילובים של כל מני אומנויות יותר הדגמות ופחות שיחות ולכן היא רוצה לערוך קטעים מוכנים. ג. אולי היא גם תראיין. בשורה הסופית אין לי ממש מושג בדברים האלו, אני בכלל אוהב רק סרטי פעולה קומדיה ומדע בדיוני, אבל אם יש למישהו סרטים שיכולים לעזור לה וישמח להשאיל שיצור קשר ואני יקשר בניכם.

גם אם מדובר על הדגמות, אם היא מפיקה

שתצלם הדגמות מקור של אנשים חיים. אולי עולה קצת יותר, אבל עדיף לדעתי על הסתפקות במוכן בלבד. בערך כמו ההבדל בין פירה מקופסא (יש כמה די טעימים, אגב) למה שאפשר לקבל משף לפי הזמנה אישית. למה שלא תגרור אותה לכאן (בשביל מה למדת אמנות לחימה?) ותושיב אותה מול המקלדת?

_alon_

New member
../images/Emo13.gif

לא מתערבים לאומנים/יוצרים בשיקולים וההבנה שלי לא ממש טובה בנושא. לגבי לגרור אותה זה עלול להיות בעייתי, התאמנו ביחד עד לא מזמן והיא יותר טובה ממני

למעלה