זה לא נכון זה לא היבואן
זה סתם מישהו שמיבא כרטיסים אצלו זה עולה 650 ש"ח ואצל היבואן המקורי זה עולה פחות וזה עם אחריות ותקליטורים מקורים שלא יעבו עלכם רק עצם היום הזה לטכניסאט לא היה נציג בישראל כיום יש חברה גדולה שמיצגת בכל המזרח התיכון כולל ישראל ורק היא בעצם הנציגה הבלעדית של החברה הזאת מה שמוכרים להם זה כרטיס מדור ישן או כרטיס כמו הכרטיס המקורי כולמר גרסאות ישנות או במקרה הרע יש אתרים שמוכרים גם זיופים ואז אתם בבעיה כשקונים כרטיס כזה אני יודע על מה אני מדבר כי אני גם אכלתי אותה היבואן הגדול כנראה לא יפרסם פה אבל מה שאני יודע שהם מתחילים את השיווק בחודש 03-2004 בכל הארץ תוכלו למצוא את זה בהרבה מקומות ואז גם המחיר ירד ויהיה בדיוק כמו בגרמניה ארץ המקור . זה ההבדל בן יבואן חאפר שמיבא 10 כרטיסים לך תדע אם בכלל זה מקורי לבן חברה שמיצאת במיליוני דולרים אין תמיכה אין עזרה וכשמתקלקל הכרטיס חפש את החברים שלך כאילו עושים לכם טובה בנוסף לא צריך לשלם 50 ש"ח בשביל שדרוג אצל הגרמנים אחריות זה אחריות הם לא תחמנים ונותנים את השירות הטוב ביותר גם כשרואים את הכרטיס המוקי מבינים את האיכות זה בולט לעין ולא איזה כרטיס עלוב תוצרת סין עם טעויות כיתוב עליו אח"כ מתפלאים למה לא קולטים את כל הערוצים ומאיפה כל התקלות.