סרטיס לוויני למחשב

euro king

New member
סרטיס לוויני למחשב

אני רוצה לקנות כרטיס לוויני למחשב. ידוע לי שיש שני דגמים אני רוצה לדעת לאיזה מהם יש יותר תוכנה או לחילופין מי יותר טוב ולאיזה שימוש

yoramile1

New member
תכנס לפורום החדש

יש שם הכל http://satforum.hostar.net/Forums/index.php http://www.hafuz.co.il/main.html

jacov111

New member
יורם אל תפנה לפורום החדש רק בפרטי

אחרת יאלצו למחוק אותך מהפורום הזה זה התקנון במקום לעשות שטויות אפשר לחזור לפורום הזה

jacov111

New member
sky star2כרטיס לוויני

הוא הכרטיס הטוב ביותר והאיכותי ביותר בלוח מודעות יש לך שם של מישהו שמוכר אותו בזול זה בעצם היבואן הבלעדי בארץ כל מה שמוכרים בחוץ זה כרטיסים מזויפים ללא אחריות

guysat

New member
sky star 2

האם תוכל בבקשה לתת לי כתובת של היבואן מכיוון שאני רוצה לרכוש את הכרטיס. בתודה מראש guysat!

jacov

New member
היבואן של כרטיס סקאי סטאר 2

היבואן של כרטיס סקאי סטאר 2 טל:08-9229988

jacov111

New member
זה לא נכון זה לא היבואן

זה סתם מישהו שמיבא כרטיסים אצלו זה עולה 650 ש"ח ואצל היבואן המקורי זה עולה פחות וזה עם אחריות ותקליטורים מקורים שלא יעבו עלכם רק עצם היום הזה לטכניסאט לא היה נציג בישראל כיום יש חברה גדולה שמיצגת בכל המזרח התיכון כולל ישראל ורק היא בעצם הנציגה הבלעדית של החברה הזאת מה שמוכרים להם זה כרטיס מדור ישן או כרטיס כמו הכרטיס המקורי כולמר גרסאות ישנות או במקרה הרע יש אתרים שמוכרים גם זיופים ואז אתם בבעיה כשקונים כרטיס כזה אני יודע על מה אני מדבר כי אני גם אכלתי אותה היבואן הגדול כנראה לא יפרסם פה אבל מה שאני יודע שהם מתחילים את השיווק בחודש 03-2004 בכל הארץ תוכלו למצוא את זה בהרבה מקומות ואז גם המחיר ירד ויהיה בדיוק כמו בגרמניה ארץ המקור . זה ההבדל בן יבואן חאפר שמיבא 10 כרטיסים לך תדע אם בכלל זה מקורי לבן חברה שמיצאת במיליוני דולרים אין תמיכה אין עזרה וכשמתקלקל הכרטיס חפש את החברים שלך כאילו עושים לכם טובה בנוסף לא צריך לשלם 50 ש"ח בשביל שדרוג אצל הגרמנים אחריות זה אחריות הם לא תחמנים ונותנים את השירות הטוב ביותר גם כשרואים את הכרטיס המוקי מבינים את האיכות זה בולט לעין ולא איזה כרטיס עלוב תוצרת סין עם טעויות כיתוב עליו אח"כ מתפלאים למה לא קולטים את כל הערוצים ומאיפה כל התקלות.

למעלה