סרטים

tigery

New member
זה עוד לא בטוח

שלא יעשו. אם זה לא יהיה נאמן למקור אני יחרים אותם. אבל יכלו להיות נהדר אם זה ייסגור תסדרה. תבינו בקושי חצי שנה אנחנו מתאפקים להמשך הסדרה אני לא מתאספק אני רואה עונות ישנות. תחשבו כמה זה לחכות שנתיים. שמעו תאמת אני רוצה שזה יהיה נאמן לסדרה ולא נקבל איזה טיאלק חדש.

שמעתי

שהבמאי אמר שלא יהיה קשר בין הסדרות("סטארגייט" ו"אטלנטיס"), לסרטים. הם יהיו המשך ישיר של הסרט המקורי(עם קורט ראסל בתפקיד ג'ק אוניל). אני חושב שיש מאמר קטן ב"פנאי פלוס".

tigery

New member
איחססססססססססססססס

הזבל הזה יעשה הכל בשביל כסף שישמו את ריצ'ארד דין אנדרסון הוא זה שבנה את הדמות ג'ק אונייל. ראסל קרואו סתם טמבל רוצה לרכוב על הצלחה של אחרים.

sprqy

New member
לא כזה גרוע

קו עלילה מקביל לסדרה ולא קשור אליה יכול לפתוח בפנינו עוד יקום שלם של סטארגייט ועם תקציב גדול יכול ליהיות סרט קיץ סבבה! רק שלא יחזירו באמת את קורט ראסל - הוא זקן מדי... שיביאו את נתן פילון (קפטן ריינולדס מפיירפליי) שיגלם את ג'ק אוניל! מתאים לא?!

aerynsun

New member
OMG!!!

אם מביאים את נתן פילון, אני שם! אם זה מקביל לסידרה או לא מאוהב|

לא הייתה לי הזדמנות

לבדוק את הפורום כל השבוע. אני עכשיו יושב על הפורום ומדפדף דפים אחורה ומגיב בהתאם. היה לי שבוע מטורף בעבודה החדשה שלי (
). (אגב, לכל המעוניין לדעת, ולמי שהיה בכינוסון שהיה לפני שבוע באונ' ת"א, אני זה החייל-הלוחם-הנח"לאווי-הלקראת-שחרור-שמשתחרר-רשמית-מהצבא-ביום-רביעי , והתחלתי לעבוד בג'רוזלם פוסט
)

למעלה