סרטים

לא. מה שאומר שייתכן שBBC לא הוציאו

את זה למכירה לציבור, או שזה לא קיים יותר בסטוק. זה גם לא מופיע באתר של BBC, אגב.

fa jing

New member
יש לי את הפרק המדובר בפורמט שלן

VCD הניתן לצפיה במחשב.....או במכשיר די וי די אם כי לא ניסיתי לצפות בו במכשיר.

neko

New member
לJET LI יש עוד המון סרטים מעולים -

הראשון שלו (לפחות שהגיע למערב), מנזר השאולין (SHAOLIN TEMPLE), והסרט המעולה TWIN WARRIORS העוסק (בין היתר) בעליונות הטאי-צ'י. וכמובן הגלדיאטור משנחאי\פקין (באנגלית LAST HERO FROM CHINA) שרץ בAXN כל שבועיים...

frodo1

New member
גיבור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי מה להגיד על הסרט הזה. זה סרט כל כך מופלא. פשוט אין מה להגיד. ראיתי אותו לפני איזה שנה ואני זוכר אותו מצויין. ישדרו אותו ביום שבת ב-21:00 בסינמה אוסקר (ערוץ 16). עוד סרט מומלץ הוא "הסמוראי האחרון". גם שם מראים איך הסמוראים חיו ואיך הם התאמנו וכל השטויות על חרקיקי.

Uzumaki Naruto

New member
אממ...

הלוואי והיה לי. אולי שבעת הסמוראים? לא.. יותר סרט קומדיה. ואם כבר, אתם יכולים להגיד איפה אפשר למצוא סרטים של טאקאמצו? או בכלל סרטי נינג'וטסו? (סליחה שאני לוקח לך את ההודעה, למה??, אבל זה באותו נושא..)

מטאטא

New member
המלצות

בנוסף על מה שנאמר כאן, אני ממליץ על סרט פחות ידוע של ג'קי צ'אן בשם Gorgeous. הסרט כולל קצת אקרובטיקה רגילה של ג'קי צ'אן, אבל יש בו שני קטעים ממש טובים, שבהם הוא נלחם מול בחור בשם בראד אלן. הקרב לא מציאותי, כמובן, אבל עדיין יפה לראות את ג'קי צ'אן עושה משהו שנראה כמו קיקבוקסינג מול בחור מהיר כמו שד, שעובד יפה כמוהו. הסרט שווה רק בגלל שני הקטעים האלו.

NetDragon

New member
מסכים לחלוטין

סצנת הקרב בסוף באמת סצינה מצויינת רק חבל שהסרט מכיל יותר מדי רומנטיקה ובולשיט בסגנון סרט מאד מומלץ של ג'קי צ'אן הוא Legend of drunken master

GLev

New member
המובחר שבמובחרים 1

זהו סרט מעולה, שלדעתי פיספסו כאן...

Wing Chan

New member
לא היה לי כוח לקרוא הכול, אז..

אני לא יודע אם המליצו, אבל "הגלאדיטור משנגחאי" (כן, שם דבילי אני מסכים) הוא סרט משובח בהחלט לפי דעתי. זהו עוד סרט על וונג פיי הונג המפורסם. מלא בצחוקים וכמובן הרבה אקשן אני אהבתי. וכמו שאמרו פה, כול סרט סמוראים של קורוסאווה בערך. עם דגש גדול כמובן על "שבעת הסמוראים". ולפי דעתי גם על "יוג'ימבו", אבל זה רק אני. :)

למעלה