סרטים...

סרטים...

טוב, בחיי שאין לי כותרת יותר מקורית!! רק רציתי לשאול אתכם- מהם חמשת הסרטים הכי אהובים עליכם?? בעולם! שליף וזה כן לפי סדר כרונולוגי, תנסו גם אתם! 1. עגבניות ירוקות מטוגנות (green fried tomatoes); פשוט סרט מדהים. אני טיפוס שמחפש מסרים וחכמות חיים בכל סרט (בכל דבר אבל עזבו), והסרט הזה- בלי זה שיש עלילה מרתקת, מבטא של בני אלאבאמה (לא לזלזל!) ובכלל- יופי קסום!, יש פה גם מסר אדיר. סרט עצוב, יפה...סרט כזה שמעורבבים בו קצת מכל רגש. וזה מדהים! הסרט הכי טוב שראיתי בימי חיי. הסרט האהוב עליי. 2. רקורד חזק (empire records); צעירים אמריקאים, כל אחד והבעיות והתסבוכים שלו. בכלל בסרט הזה יש קונצנזוס אמריקאי לא הכי נרחב- אבל מעניין מאוד על הנוער האמריקאי האשר הוא. יש שם בני נוער מכל הצבעים, הדעות והרוחות. כל אחד והמרמור האישי שלו. וכולנו זקוקים לאיש מקצוע ליעוץ? וכמובן שמכל זה נוצר צחוק אחד גדול!! פולחן. פשוט פולחן! 3. בני וג`ון(benny & joon); כי כמה שאנחנו שונים, הכי חשוב זהלאהוב. זה בנוגע לבני וג`ןו. וכמובן- חשוב לאהוב את השונה. ובכלל- ג`וני דפ (כוסי) נותן כאן, במשחק האדיר שלו- זווית חדה ושנונה לגמרי, של החיים במאה העשרים (ואפילו שזוהי המאה העשרים ואחת, חוץ מאינרטנט- שום דבר לא השתנה בבני האדם. אנחנו עדיין מנוכרים..). גאון. מגיע לו צל``ש, ולסרט הזה גם- א. על החיוך הגדול שהוא מעלה על שפתיי בכל חלק מהסרט הזה, גם כשהקלטת נכנסת לוידאו. ב. בגלל שיר הנושא הנאהב..:) 4. שיער (hair); אני אוהבת היסטוריה, והסרט הזה גורם לי לחשוב על תמימות אבודה כל פעם מחדש. ואכן- ``ילדי הירח, ילדים יפים...`` ובתכל`ס- שירים גדולים, מכנסיים מתרחבים והרבה הרבה גרוב. הסרט עצמו הוא גם כן- מהסרטים בהם יש קצת מכל רגש. ואני בוכה כל פעם מחדש. טוב אין לי כל כך מספר חמש..אבל אני חושבת שאני אתן את זה ל..- 5.פורסט גאמפ(forest gump). ואני אתן לכם אותה במשפט, שאני מקווה שיעזור לכם להבין למה כל פעם מחדש אני מוצאת את הסרט הזה כל כך אלוהי..: ``some people has just seen it all`` ובטח יש לי מלא שגיאות כתיב..טוב זה בגלל שאני שומעת בי בי קינכג. תירוץ לא משהו, אבל אף אחד לא יעצור את הבלוז! מה הקשר? טוב נו, אלה הם חמשת הסרטים האהובים עליי ביותר. פעם הבאה ישראלים..אה, וגם מאוד אהבתי את ``החיים יפים`` כי...אממ.. ``דמעות של מלאכים, מדוע הם בוכים, המלאכים? אולי בגלל שזהלא קל להיותמלאך. בעולם עצוב כל כך...`` אוהבת אתכם!! עד העונג הבא, נעמה.

J!

New member
הסרטים

אז ככה: חמישה סרטים אהובים (לאו דווקא לפי הסדר הזה) 1. ``משפחת אדאמס`` (הראשון, המקורי כמובןןן, עם ראול ג`וליה ואנג`ליקה יוסטון, השני כבר די מחופף..) 2. ``טוטסי`` עם דסטין הופמן שזה סרט גדול ונרוא מצחיק (עפ הפאנץ` ליין: Does jeff know?) 3. ``החיים הנפלאים`` שזה איזה סרט מ1946 או משהו כזה, שהוא די קיטשי אבל ממש נחמד ואז גם אהבתי כמוך את ``החיים יפים`` ואת ``פורסט גאמפ``. אה, נזכרתי, גם עם רוברטו בניני: ``המופרע``: סרט גדול ומצחיק פחד שאני ממש ממליצה לראות. אז זהו. שזה לא ממש חמישה סרטים אבל זה כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע.

Oi Vey Zmir

New member
קצת קלאסיקה וקצת נונסנס

כבר הזכרתי שאני אוהבת את הסרטים של האידיוט שאני לא זוכרת את שמו (ספריי לשיער, פינק פלמינגוז, cry baby) את טריינספוטינג כמובן (אההה!! ראיתי תמונה של מקגרגור ולדהמתי עם עשרה קילו יותר הוא דיי מכוער:( החלון האחורי - אין לי מושג מה העניין איתו (ד``א אמא שלי מכורה לסרט ביג, יש לי אותו בהקלטה מ95) התפוז המכני אה...אותו אחד שעשה את לוק סטוק ושניי קנים מעשנים עשה עוד סרט שראיתי לא מזמן והוא היה דווקא ממש טוב פייטקלאב ולפינת הסטייה היומית: כשהייתי קטנה פחדתי מ``פנטזיה`` של וולט דיסני (בכלל הוא מנייאק. הוא מעצבן אותי. אני בעד האחים גרים ובכלל לא הייתי בדיסניוורלד ולא ראיתי במבי. הא!) אבל אני אוהבת את צלילי המוזיקה...(מצטערת) וגם את הנסיכה הקסומה ואת אני והחבר`ה ו..זה מביך דיי התחרטתי.

J!

New member
אמריקן ביוטי? באמת?

האמת לא כל כך אהבתי את זה כי הרגשתי שזה סרט שמאוד מנסה להיות פארודי. או שלא הבנתי שזה בעצם פארודיה על פארודיה על פארודיה.. אז אם את מוכנה להסביר לי...

LI$A

New member
זה כל היופי...

אין לזה משמעות אחת, יש מלא משמעויות וכל אחד יכול להבין את זה איך שמתאים לו... ככל שרואים את זה יותר מבינים יותר. הסרט הכי טוב בעולם

סרט...

אני ראיתי את הסרט בקולנוע ולדעתי הסרט לא משהו דא השחקנית הבלונדינית באמת משחקת באמריקן פאי? וסרטים שווים אמריקן פאי רומיאו ויוליה ארמגדאון מטאריקס האלמנט החמישי ויש סרט שאולי רובכם לא מכירים הג`גלו מת מצחוק פצצות לגבות נערת הפרחים

Panther

New member
הסרטים

1. ספרה - אחלה סרט, פסיכולוגיה, מתח וקצת פחד. (עפ``י ספר של מייקל קרייטון [פארק היורה, העולם האבוד, קונגו ועוד]). 2. מאטריקס - כל מילה מיותרת. 3. חוות החיות - גם מבוסס על ספר, של אורוול. זהו אין לי רעיונות לעוד סרטים טובים שמגיע להם להכנס לרשימה.

מתח

New member
אוקי, אז אני.

קודם כל, פורסט גאמפ - ראיתי אותו מיליארד פעמים, וכל פעם מחדש אני נהנה. סרט ענק, עמוק, ומקסים. טום האנקס הוא שחקן מוכשר מאוד. מה עוד... ``החוש השישי``. בסוף, אחרי הפואנטה, פשוט נפלתי. כלומר, חשבתי שמשהו לא בסדר, אבל כשזה הגיע... זה היה מדהים. סדרת ``מלחמת הכוכבים``, בעיקר הראשון. אני מאוהב במוזיקה של הסדרה, ג`ון וויליאמס (אשר כתב בין השאר את המוזיקה לאיטי, מלתעות, אינדיאנה ג`ונס, פארק היורה ואפילו את ה-Theme של המשחקים האולימפיים ב-1996) הוא אחד מהמוזיקאים הכי מוכשרים שהייתה לי הזכות לשמוע את יצירותיהם (גם אם הוא לא בדיוק עושה לי את זה כמו A Perfect Circle או Ozzy או אפילו מוניקה סקס, אבל שיהיה). הסרט פשוט יפה, עלילה נחמדה ולא מסתבכת מדי, והקרבות בחלל פשוט גדולים! אני חייב לציין שלא ראיתי את Episode I, אבל שמעתי שהוא לא משהו. ההמממםםםם, מה עוד? אה, לא בדיוק הסרטים - אלא הסדרה. בבילון 5, סדרת המדע-בדיוני הטובה ביותר אי-פעם, ואולי אפילו הסדרה הטובה ביותר אי פעם (מתחרה רק עם אוז ורצח מאדום לשחור לטעמי). הסרטים שממשיכים את הסדרה פחות טובים, אבל יאללה, לא אוהבים, חבל. B-p הורדתי את Monty Python and the Holy Grail, סרט שראיתי בילדותי הצעירה והצחיק אותי נורא (גיל 6-7), אבל עכשיו כשאני באמת מבין את האנגלית, אני פשוט לא יכול להפסיק לצחוק. מומלץ בחום רב, כמו כל חומר אחר של החבורה. אני גם מת על הסרט ``הרובוטריקים, (Transformers - The Movie). המממם, זהו, נראה לי.

Black Star

New member
הסרטים שלי...

אוקיי... טעם קצת משונה, מה לעשות, ככה אני :) 1. הנסיכה הקסומה הסרט המדהים ביותר של כל הזמנים, אני פשוט מתה על הסרט הזה!!! אני לא יכולה לספור כמה פעמים ראיתי אותו, אני רק יודעת שאחרי שלא ראיתי אותו טונה זמן ויום אחד הוא היה בטלויזיה וראיתי אותו במקרה, דקלמתי יחד עם הדמויות את כל הטקסט... זה פשוט הסרט הכי טוב בעולם! ההומור שלו ע-נ-ק, הדמויות משגעות וכמובן העלילה.. טוב, הכל. פשוט הכל. אני חייבת לקרוא את הספר.. 2. קלולס כן, אני יודעת, אתם הולכים לצחוק עלי עד קץ כל הימים, אבל אני מתה על הסרט הזה! אני יודעת אותו לגמרי בע``פ, רואה אותו בערך כל שבועיים, כל פעם שאני צריכה איזה זריקת עידוד למוח. הוא מצחיק, פול ראד (ג`וש) פשוט מקסים, אפשר להתאהב בו בשנייה, אני פשוט מתה מתה מתהההההה על הסרט הזה. 3. ספרות זולה שאני מאוד מתפלאת שאף אחד לא הזכיר. סרט ענק, כל פעם שרואים אותו מגלים משמעויות חדשות וכל מיני דברים קטנים. אני לא מתה על כל הדם והג`יפה והגועל נפש, אבל עדיין סרט גדול. 4. מאטריקס עוד סרט ענק. אפילו אם הוא לא היה סרט ענק קיאנו שם וזה עושה אותו לענק... סתם, סתם. עוד סרט שאני אוהבת לראות שוב ושוב ולהבין כל פעם קצת יותר טוב. 5. שבעה חטאים האמת, ראיתי אותו רק פעם אחת. אבל הרושם שהוא השאיר עליי...וואו. סרט מזעזע ושווה ביותר, ואם מישהו עוד לא ראה- יש אותו השבוע בערוץ הסרטים כסרט השבוע. ואני חושבת שאני אאזור אומץ לראות אותו שוב, פשוט סרט מדהים. עוד סרטים שאני נורא אוהבת: ``שיר אשיר בגשם``, ``הכי טוב שיש``, ואת הסרט על רדיוהד (מעניין למה..)meeting people is easy.

J!

New member
הכי טוב שיש

שזה אחלה סרט שאני מאוד אוהבת ושכחתי לציין ברשימה. זהו.

shanikoo

New member
איך אף אחד לא הכניס את-

טריינספוטינג!!! אחד הסרטים האהובים עלי ביותר. מאטריקס-באמת כל מילה מיותרת... מועדון קרב-כל פעם שאני רואה את הסרט הזה אני בשוק כל פעם מחדש.הוא פשוט מדהים. התפוז המכני!!!!איך אף אחד לא הזכיר אותו???הרי קובריק הוא ג-א-ו-ן! ויש עוד המון,רבים וטובים,אבל לא כדאי שאני אתחיל לפרט על כל סרט שאהבתי...אז פשוט נתמקד באלה...

N0

New member
אוף...

כל פעם שמבקשים מN0 לבחור כמה דברים שהוא הכי אוהב המוח שלו מתחיל לצעוק עליו למה כמה ? למה לא את כולם ? למה צריך לדרג איך אתם רוצים שN0 יבחר תבחר את מי אתה רוצה איתך בגרעין תבחר את עם מי אתה רוצה לצאת תבחר איזה מוזיקה לשמוע ואיזה סרט לראות, ומי יהיה ראש ממשלה. מאטריקס כמובן ופייט קלאב כמובן והתפוז המכני וספרות זולה והחוש השישי ומשחקי מלחמה והחשוד המידי ועגבניות ירוקות מטוגנות ואמריקה X ובבילון 5 (שני הסרטים והסדרה) יש יותר מידי... למה לבחור ? N0

kinuy

New member
הרעלה בקורנפלקס - וכן...הכותרת קשורה

זה די פשוט לפלוט פה סרטים אהובים אבל נראה יל שאני אגלוש לעשרה במקום חמישה. קבלו התנצלותי על העברית העילגת - ממש אין לי זין לכתוב באנגלית): 1+1.5.פייט קלאב ו-12 קופים בשניהם איך קוראים לו משחק אותו תפקיד בערך... 2.טריינספוטינג...טוב מי לא מכיר?! יואן מקרגור. בביצועים מדהימים. 3.חברים לרצח (shallow grave)ואם מישהו מכיר את הסרט הזה, עם יואן מקרגור, שיגיד לי...זה יהיה גילוי אמיתי בשבילי. 4.חיים לא רגילים...גם יואן אבל בתפקיד עלוב קצת הרבה 5.מלחמת הכוכבים..ואצלי זה לא ממש קריטי איזה מספר 6. סרטי סינגלס ומציאות נושכת...שני סרטים שהם בעצם אותו סרט רק עם שחקנים אחרים...בני חמש שנים יותר, ופסקול אחר 7.טוב יש עוד מלא.....יש את ממרמיידס.... 8.ואחרון......רק תגידו לי אם אתם מכירים כי את זה באמת לא שמעתי שמישהו מכיר, מכיתה ג` בערך לא שמעתי על קיום הסרט הזה. heathers או בתרגומו המופלא משיכה קטלנית...והשם באמת לא קשור. זה סרט עם כריסטיאן סלייטר וווינונה וברנדה מבוורלי. ששניים שם מחליטים להרוג כמה מבי``ס....בכל מיני שיטות מוזרות. למשל: הרעלה בקורנפלקס.ואז היא מקיאה את זה. ומתה.

kinuy

New member
שכחתי ולא נעים לי לא להזכיר אותם.

טוב. גם ספרות זולה, קלולס, ומאטריקס, וגם רומיאו וג`ולייט - לא בגלל ליאו...אלא בגלל התסריט והצילום והעריכה. אל תעצבנו אותי....זה סרט טוב.

Mind_Thief

New member
אני לא מאמין שלא הזכרתם את

נדפקת מכל החורים, מאגף המצונזר של הוידיאומט! נו באמת תת תרבות..לא אבל באמת סרטים שאני אוהב ותסלחו לי על הטעם הלא איכותי, חוץ מההזכרתם מאטריקס פפיטקלאב ושות, יש את: מת לחיות1-3, נשק קטלני 1-4, החוש השישי והאלמנט החמישי, התנגשות, ספרה, האקרס, ארמגדון ואחרון ולא חביב במיוחד קזבלן...לא....

N0

New member
צודק...

אחלה סרטים. לקחת פעם את ``גברים עליזים בגאטקס`` (בלי רובין הוד לפני) ? פיצצות לגבות (או שזה שונה בכל וידאומט)

Sprite

New member
סרטים

the never ending story זה והנסיכה הקסומה הכי מזכירים לי את ילדות שלי יש לי את שניהם בוידאו סרטים שווים ביותר! קלולס! המספריים של אדוארד! משפחת אדמס! מלך האריות, במבי, בת הים הקטנה... ביג לבובסקי רשימת שינדלר, החיים יפים פורסט גאמפ אמריקן פאי ועוד מלא סרטים!!!

למעלה