"סרטים" ..

"סרטים" ..

היה היה מקרה, ממש בסמיכות אלי, של משפחה .. אבא, אמא, 3 ילדים קטנים .. ליל שבת, בשעת לילה מאוחרת, בעת שכולם ישנו, ארע קצר במקרר .. בשניות הקצר הפך לאש. אם לא האב מתעורר וממלט את בני המשפחה מהבית, במקום שריפת הבית עד כלות ואובדן רכוש, היה גם אובדן חיים. היה היה מקרה, של ילד, בן 11, שנותר לבדו בבית, ובמסגרת מעשיו, נפל, ושבר את ידו. חלף זמן לא קצר עד שאסף את עצמו, והצליח להגיע לטלפון ולהתקשר לאימו שתגיע לסייע. ומשם לבית החולים לצילומים וקיבוע .. שואל את עצמי, אם יש באמת שאלה מאחור .. אחרי הכל, במסגרת האילוצים, וגיל הילדים, מצבים של ילדים לבד בבית קורים וכנראה לא מעט .. יחד עם זאת, כשכבר קורות תקלות .. זה יכול להגמר רע .. אולי אפילו רע מאד .. עדיף לנו לשחק על אחוזים .. שלא יקרה ?! או שמא לשחק בטוח .. למרות הקושי ?!

ye44

New member
התחלת

לאכול את הראש שלך
הכל זה מלמעלה אז תפסיק להכניס לך שטויות לראש אין מה לעשות הכל זה גורל

אל מכּתוּב... מכּתוּב

גורלך נכתב שם למעלה, בשמיים, ונוכחותי כאן, גם היא תוצאתו של רצון עליון. אני מבין, שהיית מוותר עליה. גם אני, הייתי ברצון מוותר על הצורך הזה, להחזיר אותך שוב ושוב, לממדים הטבעיים שלך. אבל אין מה לעשות... ֹמה שכתוּב... כתוּב.

ye44

New member
"גיסנו"

תתחבר לאייבורי אני מבין ששניכם התחלתם לכתוב בארמית
החירפון של שניכם הפך להיות נוח אשכרה תיקים באפלה
תעשה טובה תלווה לבולייולי כמה מגבונים של האגיס היא רוצה לנגב את הדמעות עכשיו נזכרתי שאתה
לא קטן וסביר להניח שאתה מחזיק סטוקים של מגבוני האגיס אז שלח לה כמה

../images/Emo13.gif

צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים. למה לי לגמד אותך, כשאתה עושה זאת כל כך טוב, לבדך ?

ילד עד גיל 9

לא חוצה כביש לבד.. הסתכלת פעם כמה ילדים חוצים את הכביש כל בוקר בדרך לבהס"פ עדיף לא לשחק

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חמסה חמסה מלח, מים, שום, שמיר גם אנחנו היינו לבד בבית ובגילאים הרבה יותר צעירים מהגילאים של הילדים שלנו היום באופן אישי הילד שלי עוד מעט בן 11 אני יכולה לספור על חצי יד את הפעמים שהוא נשאר בבית לבד וגם זה לזמן מועט ביותר אין ספק שאם כבר אנחנו במגרש המשחקים של החיים עדיף ללכת על הקלפים הבטוחים משאירה את האחוזים באלכוהול
שבוע טוב ללא תקלות מיותרות

Rtitan

New member
כמה בטוח זה מספיק בטוח?...

שמור את הילד בצמר גפן - והוא עלול להיחנק. בעיני לפחות העולם מתנהל כמו שהוא מתנהל - לא יודע איפה זה כתוב, למעלה, למטה, במהופך או בעונה הבאה של "שורדים", לדעתי הכי טוב הוא לא לומר "יהיה בסדר" אלא לעשות הכל כדי שיהיה הכי בטוח שניתן - אבל שזה לא יעצור אותנו מלעשות דברים שאנחנו אוהבים ורוצים. ואני אומר את זה בתור אבא סופר דאגן.

חרדתי אני לא ..

ובכל מקרה הדברים לא בידי .. יחד עם זאת, ראיתי במו עיני את ההורים והילדים שביתם נשרף, עומדים בחוץ בפיג'מות, כשכל רכושם עולה באש והילד שבר את היד כשהיה לבד בבית (מה שהיה יכול לקרות גם אם אמא שלו הייתה איתו כמובן) הס מלהזכיר מצבים שילד בן 8 נשאר לבדו לפרקי זמן כאלה או אחרים .. ויכולת התפקוד אם חלילה משהו משתבש ... זה מה שמהדהד בראש ..

eyebrrr

New member
שנה טובה לך

שנה טובה , בלי לצפות לרע, שנה טובה , בלי לטחון עד דק, שנה טובה, התחלה חדשה ורעננה.

ומה האופציה השנייה?

מגיע גיל שהילדים כבר לא יכולים ללכת לצהרון ובכל זאת ההורים צריכים לעבוד... עם כל הדאגה, הצער והקושי - חייבים לשחרר. אפשר להסביר, לעשות את הבית הכי בטוח שיש, ובכל זאת - דברים קורים לצערנו.

אין אופציה ..

גם לגבי המצב הקיים אין לי השפעה .. ודברים אכן קורים .. גם אם לא ביקשנו אותם .. אלה החיים :)

למעלה